اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    آقای دکتر عزیز
    تقریبا از 4 روز پیش بطور کامل در منزل بودم و هیچ گونه سکس نداشتم که البته تقریبا 1 ماهی هست سکس نداشته ام ، طی این 4 رروز مصرف سیگارم تعدادی بیشتر شد و از دیروز کاملا ناگهانی تکرر ادرار من شروع شده و سوزش بعد از ادرار...به پروستات که با دست فشار میارم علایم بهتر میشه....فعلا دفع ادرار بدون مشکل است اما تکرر ادرار آن هم بدون دلیل دیوانه کننده شده....به پزشک مراجعه کردم و دوباره 20 عدد تاوانکس با ویسول تجویز کردند ، بنظر شما درحال حاضر چه دارویی میتوانم استفاده کنم و آیا سیگار میتواند به تنهایی باعث تکرر ادرار شود ؟
    سپاس از راهنمایی های شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۴ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر منصور سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام من ۴۶ سالمه، از حدودا ۳۰ سالگی مشکل ادراری داشتم به این صورت که ادرار در یک مرحله تخلیه نمی شد یعنی حدود ۱۰ تا ۲۰ سی سی از ادرار در آخر ، با بلند شدن و نشستن مجدد تخلیه میشد ۳ سال پیش وضعیتم حادتر شد داروهای پرازوسین و باکلوفن چهار ماه و پروستاتان و تامسولوسین ۴۰ روز مصرف کردم که تاثیری نداشت همینطور یک دوره امنیک و بتانکول مصرف کردم تاثیری نداشت بزرگی پروستات ندارم در سونو مشخص شد ۴۰ سی سی ادرار تخلیه نشده ، عکس رنگی هم گرفتم که نشان داده مجاری ادرار تنگ نشده ، جریان ادرار باریکتر شده ، شب بیداری برای ادرار ندارم ، سوزش و درد ندارم ، مشکل خروج منی ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر. بیش از 20 ساله که موقع قبل از خواب باید چندبار برم دستشویی تا بتونم راحت بخوابم هربارم که دستشویی میرم ولو به اندازه چند قطره ادرار تخلیه می کنم. البته وقتی خوابیدم در طول خواب مثلا 7 ساعتی اغلب مواقع 1  بار بین خواب بیدار میشم و ادرار می کنم. در طی مراجعه به ارولوژ در خلال این سال ها, چندبار تست پروستات دادم که مشکلی نبود و اغلب پزشکان می گفتند که علت مشکل ادراری هنگام خوابت, نوشیدن مایعات قبل استراحته( البته من معمولا مایعات زیاداستفاده می کنم). 2 ماه پیش, سنگ کلیه 5.5 میلی متری رو به شکل طبیعی دفع کردم و هفته پیش, پس از دادن سونوگرافی شکم و لگن, متخصص سونوگرافی,بزرگی اندازه پروستات(52cc) تشخیص داد. می خواستم ببینم که باید چه کار کنم؟ آیا جای نگرانی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر عزیز پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام افای دکتر خسته نباشید. بنده روز شنبه بهتون مراجعه کردم ، برام نمونه برداری از ابتدای مجرا جهت تست std نوشتید، آزمایش رو انجام دادم، تا دو روز بعد سر آلتم احساس درد و سوزش داشتم، چون به شما دسترسی نداشتم ، شهرستان رفتم پزشک عمومی ، بهم 5 تا تاوانکس 500 داد ، یه دونش که خوردم ، درد شدید زانو برام بوجود اومد که هنوزم ادامه داره. دو تا سوال داشتم خدمتتون :
    1.آیا براب‌تحریکات مجرا که دارم ، نیاز هست آنتی بیوتیک مصرف‌کنم؟
    2. این درد بوجود اومده توی زانو ، از بین میره؟
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      ۱) بستگی به نتیجه ازمایش دارد
      ۲) بله درد موقته
      میتونید کپسول سلکسیب ۱۰۰ میلی هر ۲ ساعت استفاده کنید
    2. تصویر کاربر عزیز پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      جناب دکتر ببخشید منظورمو درست بیان نکردم .
      دقیقا بعد از آزمایش بخاطر ورود اون شی که باهاش نمونه برداری انجام اادن ، توی مجرا و نوک اون ، ی سری تحریکات و درد دارم.... سوالم این بود که آیا به خاطر این تحریکات جدید ، نیاز به آنتی بیوتیک هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      خیر
    4. تصویر کاربر عزیز پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون از شما🌸
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      🙏
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ابراهیم سه شنبه ۱۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام من قرص پروترال 4/میخورم تا2هفته قطع میکنم دوباره دچارمشگل میشوم 56سال دارم ایا بایدتا اخر عمر این قرص رامصرف کنم؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر ابراهیم دوشنبه ۱۸ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      d
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
      🙏
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من حین شروع رابطه جنسی وقتی التم نیم نعوذ هست یه ذره به سمت راست کجه در حد دو سه درجه ولی در حالت نعوذ کامل صاف است
    حالا سوالم اینه من تو نت کمی در این مورد سرچ کردم نوشته بود کجی الت تناسلی و چرخش الت ...ایا من چرخش و کجی الت دارم دکتر؟؟؟ نعوذ کامل دارم و ارضا میشم ... با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر اشکان دوشنبه ۱۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 187 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، من بعد از اصلاح ناحیه تناسلی گاهی اوقات جوش های ریز سر سفید(به‌صورت تکی) میبینم وگاهی اوقات خود به خود رفع میشوند و همین ۳ ۴ روز پیش یکی ایجاد شد مثل همون جوش های سرسفید روی بدن یا صورت ولی خیلی ریز تر، آیا اینها خطرناک هستند؟
    (من خیلی این ناحیه رو میشورم با انواع شامپو ها و...) و آیا ممکنه گرما و عرق گردن باعث این جوش شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۲ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    روی الت من ضخم های زده که ستا بهصورت خط بالای التم قرمزه الان دیروز خواب بودم بلند شدم دیدم راست شده التم ترو خدا بگید برا چیه مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
    2. تصویر کاربر احمد شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اون سیاه ها کنده شده مثله یه پوسته بود خوب شد دوباره داره پوست میندازه
    3. تصویر کاربر احمد شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      الان اون مثل یه پوشته رویی بود که الان کندشه داره دوباره میندازه
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۲ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      این ها نوعی اگزما و آلرژی پوستی است
      شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و بعد از استحمام لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سیاوش یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 201 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.
    تقریبا بیشتر از 4ماه میشود که سر آلت تناسلی بنده بخشی از اون تغییر رنگ داده
    تقریبا 4 بار پوست پوست شد و دیگه نشد و همچنان در همان اندازه و مقدار باقی مانده نه کم شده نه زیاد
    خارش و التهاب و... نداره فقط تغییر رنگ هست، نمیدانم برای چیست!
    در زمان سکس هم همیشه کاندوم استفاده میکنم
    یک تصویر هم پیوست کرده ام

    جناب دکتر تشخیص شما چیست؟

    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر سیاوش شنبه ۴ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      باسلام؛ خیلی متشکر از وقتی که گذاشتید جناب دکتر، پمادی هست که بتونم تهیه و استفاده کنم؟
      تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      کرم‌فلوئوسینولون بزنیدهر شب بمدت یک‌ماه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من سال ۹۲ در اثر واژگونی خودرو دچار آسیب نخاع شدم و حس و حرکت اندامهای تحتانی رو از دست دادم ،به علت کم تحرکی و مصرف دارو دچار یبوست شدم و برای دفع باید زیاد زور بزنم الان چند وقته مقعدم تا دوساعت بعد از دفع روده مثل یه غده کوچک از مقعد میزنه بیرون و درد داره و بعدا به حالت طبیعی برمیگرده،از وقتی اینجوری شدم یبوستم رو با غذاهای فیبر دار برطرف کردم.
    با این شرایط آیا بیرون زدگی مقعد کم کم خوب میشه؟
    این یه نوع بیماریه؟
    چیکار کنم؟
    لطفا راهنماییم کنید.
    با سپاس و تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      این بیماری بواسیر (هموروئید) هست و بایستی با جراح عمومی مشورت کنید

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط