درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر کمال جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    با سلام . من تقریبا دو هفته پیش رابطه جنسی داشتم و الان منوجه شدم که زیر آلت تناسلی بنده یه چیزی مثل زگیل در اومده . میخاستم مطمعن بشم که زگیله یا نه . ممنون میشم راهنمایی کنید . من عکس پیوست میکنم و خدمتتون ارسال میکنم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)

      سلام کیفیت عکس برای تشخیص و قضاوت مناسب نیست. لطفا در همین بخش عکس مجدد با وضوح بهتر ارسال کنید.

  • تصویر کاربر A..k جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 720 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر دکتر جسارتا عکسی و بارگذاری میکنم امکانش هست بگین زگیل تناسلی هست یا خیر باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)

      سلام کیفیت عکس برای تشخیص و قضاوت مناسب نیست. لطفا در همین بخش عکس مجدد با وضوح بهتر ارسال کنید.

  • تصویر کاربر مریم جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام .خدا قوت و خسته نباشید

    تغییر رنگ داخل لابیا که بعد از بیوپسی تشخیص سبورئیک کراتوزیس وارت داده شده ، ایا باید سطح پوست برداشته بشه ؟ سطحی که حدود ۲ در ۳ سانت هر دو طرفه؟
    لیزر یا جراحی؟ در صورتیکه لزوم برداشتن وارت باشه .ضمنا من های ریسک اچ پی وی هستم .

    ایا شما هم برای خانم ها انجام میدهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)

      سلام
      بله من برای خانم ها رو هم انجام می دهم ولی چون معاینه نکرده خیلی متوجه منظروتان نمی شود اگر خواستید می توانید حضوری مراجعه کنید

  • تصویر کاربر احمد جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ببخشید من نمیدونم راه تشخیص زگیل چی هست و خیلی نگران هستم که داشته باشم چون یک سری علایم دارم میخواستم ببینم چطور میتونم ازتون کمک بگیرم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر مینا جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من دو ماه پیش رفتم لیزرموهای زائد،چند دوز بعدش قسمت بکینی سه تا زائده دراورد اول ریز بودن بعد کم کم بزرگتر شدن..رفتم متخصص زنان اسیدسالیسیلیک زد بهشون گفت اگه تغییر رنگ ندن یعنی زگیل نیستن و تغییر رنگ هم ندادن ولی باز من نگرانم،میشه شما عکس ها رو نگاه کنید راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)

      سلام
      این زائده ها یا زگیل تناسلی هستند یامولوسکوم عکس از زوایای دیگر با کیفیت بهتر بفرستید

    2. تصویر کاربر مینا جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      اینم عکس دیگه آقای دکتر..
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)

      عکسی نیومد

    4. تصویر کاربر مینا جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      اومد؟
    5. تصویر کاربر مینا جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      ..
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۷ خرداد ۰( 5 سال پیش)

      سلام این ضایعات مولوسکوم هستند. مولوسکوم که نام کاملش (مولوسکوم کنتاژیوزوم) می باشد یک بیماری پوستی ویروسی است و به شکل دانه‌های ریز نرم و محکم به رنگ‌های سفید یا صورتی و بصورت تکی یا گروهی ممکن است روی پوست ظاهر گردد.این بیماری در حالت معمول خود به خود طی چند هفته یا ۶ ماه تا یکسال ظاهر شده و ناپدید می‌شود هرچند ممکن است در برخی افراد به مدت بالای ۴ سال هم در پوست آن‌ها باقی بماند. این ویروس از طریق تماس مستقیم منتشر می شود ولی با تماس جنسی هم می‌تواند گسترش یابد و در افراد با سیستم های ایمنی در معرض خطر هم هم ممکن است رخ دهد. مولوسکوم‌ کنتاژیوزوم‌ می‌تواند از طریق خاراندن یا مالش یا اصلاح با تیغ و لیف زدن و حوله کشیدن بر روی ضایعات منتقل و یا در خود فرد منتشر شود. این بیماری پوستی بواسطه‌ لمس کردن و در تماس بودن با پوست آلوده منتقل می‌شود و قدرت سرایت یافتن آن بسیار بالاست بطوری‌که حتی اگر فرد سالم با حوله، لباس‌ها و حتی اسباب بازی‌های شخص مبتلا در ارتباط باشد، امکان ظاهر شدن دانه‌های مولوسکوم  بر بدن وی نیز وجود دارد. بهترین درمان لیزر می باشد ولی از طریق فریز ضایعه (کرایو تراپی) و یااستفاده از اسید سالیسیلیک هم نیز می توان درمان کرد.

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر صالح جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    صالح المحسني: سلام آقای دکتر وقتتون بخیر آقای دکتر آلت تناسلی بنده از نوع پرده داره که بنده قبل از چند ماه این موضوع رو فهمیدم تا الآن هم خیلی اعتماد بنفسمو از دست دادم چون فکرش هم نمیکردم این نوع بیماری داشته باشم خواهشا خواستم عمل این نوع بیماری بدونم چطوریه، خیلی ساده هستش یا دشواره و زمان عمل چقدر طول میکشه و چقدر بعد از انجام عمل میتونم آمیزش جنسی سالم داشته باشم چون بنده عقدم و بعد از عمل، آلت تناسلی به حالت استاندار مثل بقیه افراد عادی میشه یا نهلطفا هزینه عمل رو هم خواستم بدونم و برای دارنده دفترچه بیمه درمانی سربازی تخفیف شامل میشه یا نهبا تشکر و قدردانی فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      عمل دشواري نيست ولي تا سه ماه نبايد سكس داشته باشيد. اين عمل زيبايي محسوب ميشه و شامل بيمه نيست . قبل از هر چيزي بايستي معاينه شويد.
  • تصویر کاربر خشایار جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام.سوراخ مجرای ادراری (پیشابراه) به جای آنکه در نوک آلت پسر 7 ماه من باشد در زیر آلت تناسلی قرار دارد البته خیلی نزدیک مرکز می باشد ولی کمی پایین تر است.چکار کنم؟سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      با توجه به خفيف بودن آن نياز به درمان نداشته و مشكلي در آينده برايشن ايجاد نخواهد شد
  • تصویر کاربر بهداد سه شنبه ۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر . ميخواستم بپرسم اگر بچه نوزاد را فعلا ختنه نكنيم و بگذاريم براي 4 5 سالگي آيا مشكلي دارد و ضرري در آن سن خواهد داشت انجام ختنه؟ همچنين آيا در آن سن بچه را بيهوش ميكنند براي اين كار؟
    در حال حاضر نوزاد من 2 ماه دارد و طول آلت آن حدود 2 سانتيمتر است و از نظر بدني ضعيف است ميترسم اگر الان ختنه كنم مريضي و مشكلي برايش پيش بيايد. ممنون ميشوم راهنمايي كنيد. سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر عفونت ادراری طی این دو ماه نداشته باشد مشکلی برای ختنه در سنین بالاتر نیست.
      در سنین بالاتر اگر بچه آرومی باشه با بی حشی موضعی هم میشه ختنه کرد ولی اگر شیطون و بیقرار باشه بایستی بیهوش کرد
  • تصویر کاربر فرشاد سه شنبه ۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    با سلام، من ١٠ روز پيش عمل جراحي آلت تناسلي خدمت دكتر صفري نژاد انجام دادم، كه ايشون چربي هاي عانه رو برداشتند ختنه ام رو كامل كردند و آلتم كه در شكمم بود رو بيرون كشيدند وبهم گفتن كه تا ٣ ماه از وكيوم استفاده كنم، ايشون گفتند كه ٤ سانت از آلتم رو بيرون كشيدن اما الان اصلا آلتم بلند تر نشده شايدم كوتاهتر شده باشد،ميخواستم بدونم استفاده از وكيوم تأثيري داره كه من وقتمو تلف كنم يا نه، نعوضم هم دچار مشكل شده آيا با گذشت زمان بهتر ميشه؟ خواهشا بدون هيچ ملاحظه اي پاسخ بديد ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      بله وکیوم می تونه تاثیر گذار باشد
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۵ خرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    روی بیضه سمت راست چند جوش سفید رنگ دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۵ خرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      براي تشخيص نياز به لمس ضايعات هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط