درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    با سلام
    من قسمت بالا و پایین بیضه ام متورم شده است و زیر شکمم درد می کرد (گاهی اوقات)2 ماه پیش به دکتر مراجعه کردم گفت به خاطر جمع شدن اسپرم است و (روی کیسه بیضه هم رگ های سیاه رنگی بود که الان نیست) با خالی شدن اسپرم خوب میشه ولی الان تا حدودی این شرایط رو دارم لطفا یه مقدار توضیح بدید؟(22 ساله و مجرد)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بون معاینه نمی توانم نظری بدهم
  • تصویر کاربر hossein دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    باسلام و احترام. من 27 سال سن دارم و خانمم 20 سالشه. یه بچه سه ماهه هم داریم. از اول زندگیمون متوجه شدم خانمم خیلی سردمزاج هست برعکس من. یعنی هیچ تمایلی به رابطه جنسی نداره و فققط برای اینکه منو ارضا کنه تن به این کار میده. خیلی وقتها هم هنگام نزدیکی درد داره و هیچ احساس لذتی نداره. آیا راه حلی داریم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۶ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بایستی به متخصص زنان مراجعه کنند و ضمن معاینه از نظر هورمونی برسی شوند و اگر مشکل هورمونی نداشتند ریشه مشکل روانی است که بایستی مشاوره با روانشناس انجام شود
  • تصویر کاربر ناشناس جمعه ۲۳ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام
    من چن سال پیش عمل واریکوسل انجام دادم و الآن مشکل رفع شده اما تعداد اسپرم های زنده و متحرکم 10 میلیونه و طبق اطلاعاتی که دارم بچه دار شدن بحالت طبیعی غیر ممکنه.من ضمن اینکه نمیتونم با این مشکل و اینکه هیشکی بهم جواب مثبت نمیده!کنار بیام از لحاظ جنسی تحت فشارم و خیلی از به گناه افتادن واهمه دارم خواهشا یه راهی جلوم بذارید که بتونم جلو غریزه جنسی و فشار وارده رو بتونم بگیرم و از شر استمنا و.... در امان بمونم.دارویی چیزی هس که بتونم کلا از شر غریزه جنسی خلاص شم؟البته باعوارض کم
    بخدا بدجور داغون شدم.خواهشا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      شما از بین راه های متعدد بدترین راه و غیر منطقی و غیر معقول ترین را انتخاب کرده اید با این تعدا هم می توان بچه دار شد اگر چه با روش طبیعی احتمالش کمتر است (ولی غیر ممکن نیست) اما الان با روش های کمک باروری امکان بچه دار شدن هست
  • تصویر کاربر رز جمعه ۲۳ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    باسلام
    همسرمن مشکل مرفولوژی و تحرک اسپرم دارد که سال گذشته بامراجعه به یک ارولوژیست بما ویتامیت ای و سی دادن وبعد دوهفته از دادن هیچ تغییری نکرد وایشون همچینین بعد ازمعاینه گفتن که وارکوسل هم ندارد ....تااینکه من خودم دوماه تقویتش کردم که خداروشکر تحرکش از صفر شد 5 درصد البته تحرک ب 5 درصد شد و تحرک ا صفر که همین باعث امید واری ماشد واینکه ازشما میخام عایا بااین تغییر 5 درصدی من طبیعی بارداری میشم ؟؟؟؟شما دارویی تجویزمیکنین؟؟؟؟
    ازمایشم برای شما ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۳ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      احتمال بارداری به روش طبیعی با این نتیجه آزمایش ضعیف است
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.
    هر دو بیضه من در نوزاد بالا بودند. قبل از دو سالگی با عمل جراحی در محل خود قرار گرفتند.
    در حال حاضر 30 ساله هستم و به تازگی ازدواج نموده ام.
    آیا مشکل فوق ممکن است مانع از بچه دار شدن من گردد؟ و یا در صورت بچه دار شدن ممکن است باعث مشکلات جسمی و معلولیت گردد؟
    چکونه می توانم اطمینان خاطر پیدا کنم؟ آیا از طریق آزمایش می توانم از وضعیت خود مطمئن شوم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۲ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      با آزمایش اسپرم می توانید از شرایط خود مطلع شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2368 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1086 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط