اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر مصطفی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام دارای واریکوسل گرید 2 و هیدروسل و کیست در بیضه می باشم جواب آخرین آزمایش اسپرمم به صورت زیر است: semen volume : 6/20 semen hp : 7/70 sperm count : 43/75 motile spers : 46.61 progressive sperms : 45/02 round cell : 1/02 wbc density : 0/37 normal morphology : 55/00 viscidity : normal نظر شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      این آزمایش بجز اختلال جزیی حرکت اسپرم ها بقیه موارد نرمال هست به نظر من نیازی به عمل نیست
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 655 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،من یک پسر 17 ساله هستم،متاسفانه چندین سال است که خود ارضایی میکنم،هر کاری کردم تا این عادت رو ترک کنم ولی تا به امروز موفق نبودم و از این بدتر که احساس میکنم دو یا سه سالی میشه که سایز التم از 7سانت بیشتر نشده باید چیکار کنم جاب دکتر...؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای ترک زود انزالی اول نیاز به اراده قوی است و بعد می توانید مدتی از دارو استفاده کنید لذا بهتره با متخصص روانپزشک مشورت کنید. برای سایز آلت هم بایستی معاینه شوید
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    شوهر من 33 دارد و من 23 سال.ما 4 سال است که ازدواج کردیم. سال 91 من یک سقط در 6هفتگی داشتم.شوهرم 21_7_92 عمل واریکوسل انجام داد.از 3ماه پیش من 2بار iuiناموفق داشتم و تعداد اسپرم شوهرم 30 میلیون بوده.ایا این تعداد نرمال است خواهش میکنم جواب بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      30 میلیون در هر ی سی سی نرمال هست ما اگر 30 میلیون در کل مایع منی بوده است غیر طبیعی است
  • تصویر کاربر امىن پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشىد خدمت شما وتشکر از پاسخى که فرمودىد اقاى دکتر فرمودىد درصورت استفاده از ترامادول مجبور به افزاىش دوز مصرف مى شوم اگر امکانش هست لطفا داروى دىگرى معرفى کنىد تا مشکلم حل شود, جهت اطلاع اقاى دکتر من در مدت خىلى کواتاه اگر دخول انجام دهم زىر سى سانىه انزال مشود سنم 32و وزنم صد کىلو مى باشد خواهشمندم راهنماىى بفرماىىد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      از قرص سرترالین هم می توانید استفاده کنید
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    سلام. من دو سال پیش با معاینه ارولوژیست متوجه شدم که واریکوسل خفیف در بیضه چپ دارم. دکتر برام آزمایش نطفه نوشت ولی چون نمی خواستم خودارضایی کنم, انجام ندادم. اصولا اگه تا موقع ازدواج پی گیرش نشم, مشکلی پیش می یاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر واریکوسل خفیف باشد معمولا مشکلی پیش نمیاد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    سلام همسرم در اثر تصادف دچار قطع نخاع از کمر به پایین شده یعنی از ناحیه T12 دچار آسیب شده اما الان 4 ساله که به دنبال درمان جنسی خودش نرفته ایشون تو بیضه هاشون احساس دارن ولی از ناحیه آلت تناسلی هیچ احساس خاصی ندارن در ضمن ایشون کنترل ادرار هم ندارن به نظرتون بهترین روش درمان براشون چیه آیا کاشت پروتز تاثیر داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بله کاشت پروتز انتخاب درمانی مناسبی است

  • تصویر کاربر هادی جمعه ۲۰ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام دکتر چند ماهی هست هی دانه های ریز مانند تاول ایجاد میشه همراه با خارش و سوزش
    بعد چند روز تبدیل به زخم میشن از بین میرن
    باز یکم اونور تر باز به وجود میان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      شاید تبخال تناسلی باشد بهتره ازمایش بدهید

    2. تصویر کاربر هادی دوشنبه ۱۶ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      ممنون از وقتی که گذاشتید
      راه درمانش چیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      اول باید ازمایش بدهید ببینید تبخال هست یا خیر

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۲۰ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    1.با توجه به عکس ارسالی آلتم بی حس شده است به طوری که هیچ لذت و حسی در رابطه جنسی ندارم
    2. بیضه ها روبه بالا هستند و درد دارند 2تا سونوگرافی رفتم در سونوگرافی اول فقط واریکوسل خفیف سمت چپ بود و در سونوگرافی کالر داپلر 3 میلی کیست اپیدیم سمت چپ بود
    دکتر اورولوژی رفتم گفتند هیچ مشکلی ندارم ، آقای دکتر باتوجه به عکس ارسالی چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر من هم مشکلی ندارید

  • تصویر کاربر مهردادمحمدب پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    باعرض سلام حدودیک ساله که یه جوش کوچک زیر آلتم ایجادشده ویکی هس نه زیاد شده ونه اندازش تغییر کرده چن باری ام افتاده اما بعد دوسه روز مجددا شروع ب رشد کرد ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر میرسه آنژیوکراتوم بشاه و ضرری و خطری ندارد

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۲ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین،میخاستم بدونم شما عمل بزرگی آلت انجام بدین هزینش چقدر میشه یا حدود قیمت رو بگین فقط میخام بدونم چقدر میشه که بتونم پول جور کنم و عمل کنم،ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ دی ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط