اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر reza جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام
    اقای دکتر من چند وقت پیش رفتم پیش دکتر و ازمایش سونوگرافی اینگوینال چپ دادم و تو جواب ازمایش نوشت که هیچ گونه توده یا هرنی دیده نشد پس با این صحبت خیالم از واریکوسل راحت باشه؟
    پیشاپیش سال نو تبریک عزض می کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای تشخیص واریکوسل سونوگرافی از بیضه ها و طناب بیضه بایستی انجام شود نه سونوگرافی از ناحیه اینگوئینال
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من ازمایش اسپرموگرام دادم. تعدا د اسپرم 63 mill/ml , و مورفولوزی نرمال 67% اما تحرک اسپرم کلاس A 4.8 ,کلاس B 12.4 , کلاس C 2.1 درصد بوده و 85.5 درصد در کلاس D.
    بنظر شما این آزمایش رو تکرار کنم ؟ چند بار باید تکرار کنم ؟ با چه فاصله زمانی؟
    من مجردم .آیا نداشتن رابطه جنسی روی تحرک اسپرم اثر دارد ؟
    بنظر شما در صورت ازدواج احتمال بچه دار شدن هست؟
    فکر میکنم واریکوسل هم دارم اما هیچ دردی ندارم .الان نیاز به عمل هست ؟
    فکر میکنید در صورت عمل واریکوسل چند درصد احتمال بهبودی وجود داشته باشد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بنظر شما این آزمایش رو تکرار کنم ؟
      بله
      چند بار باید تکرار کنم ؟
      در کل دو تا 3 بار
      با چه فاصله زمانی؟
      دو هفته
      من مجردم .آیا نداشتن رابطه جنسی روی تحرک اسپرم اثر دارد ؟
      اگر فاصله آخرین انزال با آزمایش دو تا 3 روز باشد تاثیری روی تحرک اسپرم نخواهد داشت
      بنظر شما در صورت ازدواج احتمال بچه دار شدن هست؟
      بله
      فکر میکنم واریکوسل هم دارم اما هیچ دردی ندارم .الان نیاز به عمل هست ؟
      ابتدا بایستی معاینه شوید تا بتوان تشخیص داد
      فکر میکنید در صورت عمل واریکوسل چند درصد احتمال بهبودی وجود داشته باشد ؟
      50 درصد
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام؛
    جناب آقای دکتر بنده چندی پیش به دکتر مراجعه کردم و ایشان تشخیص واریکوسل دادند و آزمایش برای بنده نوشتند و حال به ایشان دسترسی ندارم می توانم از جنابعالی خواهش کنم آزمایشی که به پیوست ارسال می کنم را تفسیر بفرمایید.
    با تشکر از شما و زحمات بی پایانتان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      حرکت اسپرم ها ضعیف می باشد
  • تصویر کاربر sasan جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید به اقای دکتر جباری عزیز سوال من اینه که 5 هفته پیش جراهی واریکوسل 2 طرف گرید2 و فتق هرنی 2 طرف انجام دادم اما هنوز کمی درد تو ناحیه عمل و مخصوصا بیزه دارم دکترم میگه ورمت خیلی هم کمه میخوام بدونم 1 ایا طبیعی 5 هفته بعد عمل و اگر طبیعی است تا کی طول میکشه خوب بشم؟ 2 از چه تایمی میتونم ورزش کنم و از عود کردن نگران نباشم 3 اگه دارویی کمک میکنه زودتر خوب شم لطفا بگید ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      1 ایا طبیعی 5 هفته بعد عمل و اگر طبیعی است تا کی طول میکشه خوب بشم؟
      جواب: نمی توان زمان دقیقی گقت ولی بتدریج بهتر خواهید شد "هر روز بهتر از دیروز"
      2 از چه تایمی میتونم ورزش کنم و از عود کردن نگران نباشم
      جواب: 6 ماه بعد از عمل
      3 اگه دارویی کمک میکنه زودتر خوب شم لطفا بگید
      جواب: نه دارویی نیست
  • تصویر کاربر فرید جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام .ا بیماری واریکوسل دارم میتونم برای معافیت سربازی اقدام کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اگر واریکوسل درجه 3 باشد معافیت دارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2350 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1082 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط