درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    آیا تمرینات کیگل برای بهبود مشکل زودانزالی و نعوظ در آقایان تاثیری دارد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      بله ولی نه کامل

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده در سال ۹۳ به علت تنگی مجرای ادرار عمل بسته انجام دادم که به مرور زمان به حالت اولیه برگشت به طوریکه در حال حاضر تنگی مجرای شدید دارم و دنبال راهکار برای درمان قطعی هستم
    غیر از روش انجام شده (روش عمل بسته) در سال ۹۳ طی بررسی هایی که داشتم دو روش لیزر و باز نیز وجود دارد
    میخواستم مزایا و معایب و هزینه های هر کدام را بدانم و اینکه بعد از عمل در هر کدام از روش ها مثل روش بسته بایستی بصورت مداوم سوند گذاری کنیم؟
    در مورد عمل باز اینکه من بیمه تکمیلی دارم ، میخواستم مراکزی که شما در آنها عمل انجام میدهید کجاست که من با مراکز طرف قرارداد بیمه مطابقت دهم
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      در روش لیزر هم احتمال عود زیاد هست ولی در روش باز احتمال عود خیلی کمتر هست و در مورد عوارض احتمالی به محل و شدت و طول تنگی و نوع عمل باز بستگی دارد و بعد از دیدن عکس جدید رنگی مجرا قابل توضیح هست.

  • تصویر کاربر ناشناس شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بیمار آقایی ۳۳ ساله که از خرداد ۹۷ متوجه زگیل تناسلی نوع ۱۶ شد ۳ مرتبه کرایو شد و از بهمن ۹۷ تا حالا دیگر هیچ ضایعه ای نداشته و به مدت ۳ ماه قرص ایمنوسیت و پاورفیت مصرف کرده و قلیون و مشروب بیش از ۶ ماه استفاده نشده.
    ۱- قرص پاورفیت و ایمونوسیت چه مدت دیگر میتوان استفاده کرد و عارضه ای دارد یا خیر؟
    ۲- قرص بهتری برای تقویت سیستم ایمنی هست که برای این ویروس موثر تر باشد؟
    ۳- با توجه به اینکه ۶ ماه هست ضایعه نداشته امکان دفع ویروس وجود دارد؟
    ۴- تا چه مدت بهتر است از قلیون و مشروب استفاده نشود؟
    ۴- قرص شیتاکه مفید است؟ آیا با پاورفیت و ایمونوسیت تداخل دارد؟
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      ۱- قرص پاورفیت و ایمونوسیت چه مدت دیگر میتوان استفاده کرد و عارضه ای دارد یا خیر؟.................در کل 6 ماه البته ایمیونس را بیشتر هم میشه استفاده کرد
      ۲- قرص بهتری برای تقویت سیستم ایمنی هست که برای این ویروس موثر تر باشد؟...........................خیر
      ۳- با توجه به اینکه ۶ ماه هست ضایعه نداشته امکان دفع ویروس وجود دارد؟........................بله
      ۴- تا چه مدت بهتر است از قلیون و مشروب استفاده نشود؟.......................دائمی
      ۴- قرص شیتاکه مفید است؟ آیا با پاورفیت و ایمونوسیت تداخل دارد؟.............................نیزای نیست پاورفیت حاوی شیتاکه هست

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام.
    بنده 3 ماه پیش، همزمان با مصرف مترونیدازول و آموکسی سیلین، 3 قسمت از آلت تناسلیم دچار زخم شد، از همون موقع 2 نقطه‌ی جوش‌مانند روی لبه‌ی کلاهک و روی ساقه به وجود آمده‌اند. دکتر گفتن حساسیت داروییه و با مومتازون فوروات و نرم کننده ی ثمین زخما خوب شدن اما جوش‌ها هستن. از اون موقع سمت راست زیر کلاهک یه نقطه‌های قرمز‌رنگی ظاهر شدن که دکتر پوست گفتن اینا به علت فشارن و جوش‌ها هم زگیل به نظر نمیان. تریامیسونولون نوشتن که تاثیری نداشت. الآن 10 روزه که از هیدروکورتیزون استفاده می‌کنم که به نظر کمرنگ تر شدن. جوش ها کمی به لمس حساسن و گاهی اوقات مثل جوش‌های زیر پوستی یه درد محوی دارن و تغییر سایز نداشتن.
    برای حساسیت کلی‌م هم قرص تلفست و ایرولاکست و راینیتیدین مصرف می‌کنم.
    ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۳۰ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      تو این عکس ها که مشکل جدی به نظر من نمیاد

  • تصویر کاربر رزسفید شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام
    من به تازگی متوجه یه توده خیلی کوچیک روی لب بیرونی آلت تناسلیم شدم که موقع لمس کردن قابل احساسه.یعنی یه چیز سفت کوچیک که خیلی فکرمو درگیر کرده.سابقه فیبروم دارم و الان این نمیدونم زگیل تناسلیه یا چیز دیگه لطفا کمکم کنید دکتر خیلی نگرانم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۹ تیر ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      زگیل نیست احتمالا کیست اپیدرموئید هست و خطری ندارد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2546 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1134 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط