اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

۱) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

۲) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (۹۲ تا ۱۰۰ درصد رضایت مندی در بیمار و ۹۱ تا ۹۵ درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (107 امتیاز)
  • تصویر کاربر هه یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام مردی هستم ۵۶ساله از زمان بلوغ تا ۲۵ سالگی خود ارضایی داشتم واز بدو ازدواج در سن ۲۸ سالگی زود انزالی داشتم الان مدت یک سالی میشه که مشکل نغوظ دارم وهیچگونه بیماری زمینه ای مقل دیابت فشارخون وقلبی ندارم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
    باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      سکس خوب و نعوظ خوب ماحصل زندگی سالم هست یعنی ورزش ، وزن مناسب، رژیم سالم،ارتباط خوب با همسر و شاد بودن و استراحت کافی و ......
      در نهایت می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یکساعت قبل از نزدیکی استفاده کنید. از هوارض احتمالی این قرص سردرد هست که می توانید با استامینوفن ساده یا کدئینه اون را برطرف کنید این قرص فشار را بالا نمی برد

  • تصویر کاربر سامان یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من 34سالمه و نزدیک2سال هستش که درد در ناحیه الت بهمراه سوزش دارم حتی موقع رابطه سوزش دارم و زود ارضاع میشم و اینکه در ناحیه زیر شکم و پشتم درد دارم الان جدیدا مشکل نعوذ هم پیدا کردم
    کارمند هستم و نشستنم زیاده استرس هم دارم بابت این مشکلات لطفا ر اهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      از بابت درد و سوزش آلت بهتره که سونوگرافی از کلیه و مثانه و پروستات انجام دهید. و نیز آزمیاش کشت و کامل ادرار. مشکلات تان ممکنه بخاطر التهاب پروستات باشد یا ناشی از مشکلات کمر که زیاد نشستن هم آن را تشدید می کند لذا نرمش های کششی کمر هر 1 ساعت و نیم در اداره می تواند شرایط تان را بهتر کند.
      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

    2. تصویر کاربر سامان یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون بابت توضیحاتتون ولی ببخشید در مورد نعوظ راهنمایی نکردید
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سکس خوب و نعوظ خوب ماحصل زندگی سالم هست یعنی ورزش ، وزن مناسب، رژیم سالم،ارتباط خوب با همسر و شاد بودن و استراحت کافی و ......
      در نهایت می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یکساعت قبل از نزدیکی استفاده کنید. 

    4. تصویر کاربر سامان یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سپاس فراوان بابت وقتی که گزاشتید
      انشالا مطالبی که گفتید انجام میدم و بعد چند وقت دوباره وضعیت جسمانی رو واستون توضیح میدم انشالا که بتونم دقیق انجام بدم
      باتشکر
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      انشاالله

      موفق باشید

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 38728 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.من مجردم و مدت کمی بود ک احساس درد در ناحیه زیر شکم سمت چپ و بیضه سمت چپ داشتم و ادرار هم به صورت دوشاخه بود ولی در حالت ایستاده این مشکل خیلی کم خودشو نشون میده و به دکتر عمومی مراجعه کردم.آزمایش عفونت ادرار و سونوگرافی از مثانه و کلیه دادم و مشکلی نبود ولی مشکل دو شاخه شدن ادرار هنوزم هم هست ولی ادرارم کم فشار نیست.به نظرتون تنگی مجرای ادرار دارم و نیاز به سیستوسکپی هست؟! دکتر بهم مگفت ممکن در آینده برای بچه دار شدن به مشکل بر بخورم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام

      اگر فشار ادرار خوبه بعیده میدونم تنگی ادرار داشته باشید و ربطی هم به بچه دار شدن در آینده ندارد.

    2. تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      دلیل دوشاخه شدن ادرار چیه؟ با اینکه عفونتی هم در آزمایش نشون داده نشده؟! وقتی ک مثانه کاملا پر است و تخلیه با فشار انجام میشه دوشاخه شدن ادرار بیشتر خودشو نشون میده.به نظرتون سیستوسکپی انجام بدم.استرس و فشار عصبی تأثیری رو این مورد داره؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      یکی از علل این حالت استرس و وسواس و باز نشدن کامل دریچه خروجی مثانه هست گرچه تنگی هم میتونه از عللش باش ولی در تنگی غالبا یه پیش زمینه ای و یک علتی وجود دارد که در شما نیست . برای اینکه خیال تان راحت شود ایرادی نداره سیستوسکوپی کنید.

    4. تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      اگه پروستات دچار عفونت یا بزرگی شده باشه تو آزمایش ادرار نشون میده عفونتو؟! به نظرتون لازم از پروستات سنوگرافی کنم چون یک دکتر دیگه رفتم گفت احتمال داره پروستات عفونت کرده باشه و قرص تاوانکس و لِووفلوکساسین بهم داد. اگه دو شاخه شدن ادرار مشکلی جدی برام ایجاد نمیکنه من نمیخوام بهش اهمیتی بدم.من هیچ دردی یا ورمی در قسمت پروستات احساس نمیکنم.عکسی هم ک براتون از بیضه فرستادم چیز مشکوکی مثه باریکوسل و... نشون نمیده درسته؟!ممنون ک زود جواب میدین خدا خیرتون بده ببخشید ک سوالاتم زیاد بود.امیدوارم همیشه تو زندگیتون خیر و برکت باشه
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      اگه پروستات دچار عفونت یا بزرگی شده باشه تو آزمایش ادرار نشون میده عفونتو؟!............................نه همیشه گاه اوقات
      به نظرتون لازم از پروستات سنوگرافی کنم چون یک دکتر دیگه رفتم گفت احتمال داره پروستات عفونت کرده باشه و قرص تاوانکس و لِووفلوکساسین بهم داد. ...................احتیاطا بهتره انجام دهید.
      اگه دو شاخه شدن ادرار مشکلی جدی برام ایجاد نمیکنه من نمیخوام بهش اهمیتی بدم...........................اگر فشار ادرار نرماله اهمیتی ندارد
      من هیچ دردی یا ورمی در قسمت پروستات احساس نمیکنم.عکسی هم ک براتون از بیضه فرستادم چیز مشکوکی مثه باریکوسل و... نشون نمیده درسته؟...............خیر

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سامان یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    سلام دکتر .۲۵ سالمه و الت تناسلی من هنگام خواب خیلی کوچیکه و در هنگام سفت بودن و بلند بودن به ۱۲ سانت میرسه .میخواستم بدونم واسه ازدواج و پاره کردن پرده بکارت مشکلی نداره یا تو رابطه متاهلی به مشکلی نمیخورم ؟وزنم ۸۰ کیلو و قدم ۱۸۳ هست .و همسرم لاغر هستن .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      ساز آلت در حالت شل اهمیتی ندارد و این سایز برای برقراری رابطه نرمال محسوب یشه و مشکلی ندارد

  • تصویر کاربر مها یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر
    من ٣٠ سالمه مجردم
    يكبار يك رابطه خيلي جزئي داشتم كه متاسفانه زگيل در قسمت بالاي آلتم زدم
    دكتر پماد پودوفلين داد استفاده كردم و خوب شد
    دوباره زد. دوباره پماد زدم خوب شد

    ٢ روز پيش احساس كردم بين مقعد و واژنم زده
    ديشب پماد زدم
    وقتي خودمو معاينه كردم دونه هايي داخل تر ديدم
    چه كنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      این ناحیه را هم می توانید پودوفیلین بزنید یا اینکه لیزر یا کرایوتراپی کنید. سیستم ایمنی را نیز تقویت کرده و کارهای مالشی در ین ناحیه انجام ندهید. واکسن گارداسیل را هم بزنید.

    2. تصویر کاربر مها یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنونم از راهنماييتون
      هفته گذشته نوبت اول گارداسيل رو زدم
      ١٠ روز هم هست كه دارم قرص پاورفيت ميخورم
      همينا خوبه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      عالیه انشاالله بزودی خوب خواهید شد

    4. تصویر کاربر مها یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      انشالله. ممنونم
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلامت باشید

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2321 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1069 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط