اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر Q یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 223 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر شما فرمودید قرص پاورفیت در ریشه کن کردن ویروسhpv در نیمی از بیماران موثره میخواستم بدونم اون نیمه ای که فرمودید شامل چه بیمارانی میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بیمارانی که ضمن مصرف دارو ،بقیه موارد را برای تقویت سیستم دفاعی و پرهیز از انتقال و انتشار بیماری در خود رعایت می کنند.
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    ممنون از پاسخ شما دکتر. بازم سوال دارم دکتر. اگ سیستم ایمنی مبارزه کرده و تموم شده منظورتون از احتیاط یعنی چه کار کنم؟
    و بخوام ازدواج کنم الان مشکلی هست یا نه؟

    اگ میشه نظرتون رو هم راجع به عکسی ک میفرستم بگین
    جدیدا خارش دارم در ناحیه مقعد نمیدونم التهاب ِ یا چیزه دیگ
    و اینکه لطف کنین اسمم رو از داخل کامنت قبلی پاک کنین نمیدونستم منتشر میشه . ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      منظورم اینه که بهتره سکس مقعدی نداشته باشید
      مشکلی برای ازدواج نیست
      در عکس مشکل خاصی نمی بینم
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    با سلام...دکتر جان من یک هفته هست واسه زگیل که اطراف آلت تناسلی زده بود دارو گرفتم (verrumal) و تمام زگیل صاف شده ،الان که دیگه دارو رو میزنم سوزش ز یاد داره تا چه موقع باید زد دارو رو
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      دکتر جان من یک هفته هست واسه زگیل که اطراف آلت تناسلی زده بود دارو گرفتم (verrumal) و تمام زگیل صاف شده ،الان که دیگه دارو رو میزنم سوزش ز یاد داره تا چه موقع باید زد دارو رو...........................تا زمانی که کاملا محو شوند
  • تصویر کاربر سامان یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1809 مشاهده پرسش
    در کانادا زندگی می‌کنم. با علائم UTI به پزشک عمومی مراجعه کردم (کاهش فشار ادرار و گاه دو شاخه شدن، رنگ کدر ادرار، بوی تند و...) کشت ادرار برای عفونت های رایج ادراری و همچنین STD انجام شد و مشخص شد مبتلا به کلامیدیا بوده‌ام.
    برای درمان کلامیدیا تک دوز 1 گرمی آزیترومایسین داده شد اما با تشخیص پزشک، برای کاهش فشار ادرار و دوشاخه شدن که علائم تیپیکال پروستاتیت هستند، آلفا بلاکر و داکسی سایکلین به مدت یک ماه تجویز شد. کمی فشار ادرار بهتر شد اما آنتی بیوتیک تاثیری در بهبود عفونت مجرا (و یا پروستات) نداشت.
    از آنجا که طول دوره انتظار برای پزشک متخصص در کانادا بسیار زیاد است (حدود 3 ماه) با مشورت یک پزشک در داخل ایران و به سختی افلوکساسین 200 بدون نسخه تهیه کردم .
    عجیب اینکه در این مرحله پس از سرچ کردن درباره بیماری و هراس از مزمن بودن و درمان نشدن استرس شدیدی گرفتم که منجر به دردهای شدید در ناحیه تناسلی و مقعد و ابدامینال شد.
    اکنون به مدت سه هفته است که افلوکساسین و ترازوسین مصرف میکنم. هفته اول علائم بسیار بهبود پیدا کرد. دردهای شدید کاملا برطرف شد اما از هفته دوم کمی علائم تمایل به بازگشت دارند. خصوصا تکرر ادرار بازگشته است و رنگ تیره ادرار. هنوز درد شدید ندارم اما در هراس از بازگشت بیماری هستم.
    سئوالات من:
    آیا کلامیدیا باعث این بیماری بوده یا ممکن است دلایل دیگری داشته باشد؟
    آیا ادامه درمان با افلوکساسین (با توجه به پاسخ اولیه و سپس تمایل به بازگشت علائم) را توصیه میکنید؟ تا چه مدت؟ یا انتی بیوتیک قویتری مورد نیاز است و داروی دیگری؟
    آیا احتمال دارد این بیماری هرگز درمان نشود؟
    ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      آیا کلامیدیا باعث این بیماری بوده یا ممکن است دلایل دیگری داشته باشد؟.............................به نظر من دلایل دیگری دارد
      آیا ادامه درمان با افلوکساسین (با توجه به پاسخ اولیه و سپس تمایل به بازگشت علائم) را توصیه میکنید؟ تا چه مدت؟................خیر تصیه نمی کنم
      یا انتی بیوتیک قویتری مورد نیاز است و داروی دیگری؟..........................اصلا آنتی بیوتیک توصیه نمی کنم
      آیا احتمال دارد این بیماری هرگز درمان نشود؟ ...................................به نظر من براحتی با ریلکسیشن و کاهش استرس درمان خواهید شد و علائم برطرف می شود. خیلی اعتقاد به پروستاتیت در شما ندارم.
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر مثانم خیلی خارش میده یعنی هم قبل ادرار هم بعد ادرار میسوزه این امر باعث میشه که هم زود ادراری دارم هم زود ارضاع میشم حالت افسردگی گرفتم شبا بی خوابی میکشم افسرده شدم هر چه ازمایش میدم دکتر ازمایش دادم همه چیزم سالمه هم کلیه ام هم پرستاد اخرین ازمایشم دکتر گفته ک لکه خون توی ادرارت پیدا شده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      اطلاعاتت خیلی ناقص هست ولی شاید با قرص ستریزین رزوی یک عدد بتدریج بهتر شوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2341 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1081 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط