درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر X دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام من24سال سن دارم ومجردم الان 2سال میشه که به تشخیص پزشکم قارچ واژن دارم داروهای که بهم دادکه شامل کلوتریمازول وتریامسینولون ویک قرص به من دادمن بعدی دوره که کامل تمام شدن مصرف کردم اما خوب نشدم بعد ی دوره دیگم کامل مصرف کردم هنوز خوب نشدمه.علایم که وقتی به دکتر مراجع کردم شامل خارش وسوزش وترشح سفید داشتم و برامدگیهای روی قسمت لپ کوچک داشتم بعد مصرف داروها سوزش وخارش من کامل رفع شد فقط ترشح دارم اونم فقط قبل عادت ماهانم.الان مشکل من با قارچها یابرامدگیها هست که بامصرف کرمها خیلی کم میشن بعدماهانه ام همه ی قارچها برمیگیردن.من بایدچکارکنم که دوباره برنگردن و خوب بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      مجرد هستید یا متاهل؟ اگر متاهل هستید یا رابطه دارید آیا تا به حال پارتنرتان درمان شده؟................اگر پاترنتان درمان نشده ایشان هم یک دوره دارو خوراکی بگیرد
      دارویی دائمی استفاده می کنید؟
      دیابت دارید؟
      تست از ترشحات بابت قارچ داده اید؟..........اگر ندادید حتما انجام دهید

    2. تصویر کاربر X شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      من مجرد هستم ‌رابطه جنسی اصلا نداشتمه .دیابت ندارم .تست ترشحات بابت قارچ ندادم چون دوتا دکتر ماما و ی دکتر متخصص زنان و زایمان به من گفتن وتاییدکردن که قارچ دارم ولی من نمیدونم چرا خیلی زیاد آین برامدگیها کم میشه ولی نمیره و زمان ماهانه دوباره برمیگردن؟علت من نمیدونم و دکترمم به من توضیح نداد که چرا اینطوری میشه و به خاطر همین من شک کردمه چون مطمعنن تاحالا باید خوب میشدمه به نظر شما من ی دکتر متخصص دیگه برم؟؟
    3. تصویر کاربر X شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      من به مدت ۲سال از کرم های ضد قارچ که بهتون گفتم استفاده کردمه هربار دکترمو عوض کردم همین داروها رو به من داده .
      من به دکترا میگفتم تاثیر نداشته ولی بازم همینو میدادن
    4. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح از برآمدگی ها بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

    5. تصویر کاربر X دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      فقط دراین صورت میتونید کمکم کنید؟؟شک به چیزی کردین؟به نظر شماهم ممکنه تشخیص نادرست باشه؟اگه اره؟چه بیماری فکرمیکنین باشه؟خطرناکه؟
    6. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      خیلی اوقات برجستگی های تناسلی خانم ها بافت طبیعی هستند و به اشتباه زگیل تشخیص داده می شوند و درمان بی مورد می شوند

    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر جباری
    میخوام هم سایزش اضافه بشه هم قطرش
    اگه امکانش هست راهنمایی کنید
    اگر هم نیاز هست ی وقت بدید برای ویزیت
    و اینکه اگه بخوام عمل کنم عوارض داره و اینکه مدت نقاهت چقدره ؟؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر رضا شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      سلام
      سوال منو جواب ندادید!!!!
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      با جراحی حداکثر 1 تا 2 سانت بطول آلت اضافه خواهد شد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    دوسال پیش در روی الت تناسلی من یک نقطه کوچک تغییر رنگ بوجود امد
    بعد از دوسال حالا بزرگ شده است
    اصلا خارش و سوزش و زخم نمیشود و اصلا اذیت ندارد
    بعضی وقت ها پوست پوسته میشود
    بعد از چرب کردن و یا رطوبت پوسته ها از بین می‌رود و لیکن بعد از چرب کردن تغییر رنگ داشته و پر رنگ تر و قرمز تر از بقیه رنگ الت تناسلی می باشد
    در ضمن بر روی کیسه بیضه هم چند برجستگی قرمز وجود دارد ،
    لذا خ‌اهشمندم راهنمایی فرمایید
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 541 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من سر التم به لمس کردن حساسه وهنگام کشیدن انگشتم روی ان حس بدی دارم بخصوص بعد از انزال و اصلا با سر التم تحریک نمیشم و یک قسمت در زیر التم چند ساله التهاب داره و همونطور که گفتید پماد هیدروکورتیزن مصرف کردم که در نهایت بهتر شد اما خوب خوب نشد ایا این موضوعات میتونه نشانه سرطان الت باشه و این که موضوع مهم اینه که درمان تحریک نشدن سر التم چیه (خیلی نگرانم دکتر خواهش میکنم پاسخ سوالاتمو بدید با تشکر فراوان از وقتی که میگذارید)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      خیر این ها علائم سرطان آلت نیست و بیشتر یه حسی عصبیه و بهتر همیشه چرب باشه 
      تحریک نشدن سر آلت هم یه موضوع عسبی هست در واقع احتمالا توزیع پایانه های عصبی در شما متفاوت هست

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام. با عرض پوزش به مدت سه ماه هست که زیر کلاهک آلتم پوست پوس شده تغیر رنگ داده سوزش و خارش داره مطابق عکس پیوست شده
    لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام احتمالا اگزما است. شب ها بمدت ۲ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و صبح ها به مدت 6 ماه از کرم اوسرین 5 درصد ثمین و بعد از استحمام به آلت تناسلی بزنید و از صابون گلیسرین برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ر.ع پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    باسلام.
    ببخشید آقای دکتر بیضه های تحریک پذیر کودک تا چه سنی بایدبه صورت ثابت به کیسه بازگردند؟
    چه خطراتی دارند؟
    مشکل ناباروری درآینده خواهند داشت یا نه؟
    آیا خطراتی که برای بیضه ای نزول نیافته هست برای بییضه های تحریک پذیر هم شامل میشود.
    باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۲ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      بیضه های تحریک پذیر کودک تا چه سنی بایدبه صورت ثابت به کیسه بازگردند؟........................معمولا 5 تا 6 سالگی اما گاه تا بلوغ و حتی بعد از بلوغ
      چه خطراتی دارند؟....................اگر غالب اوقات پائین باشد مشکلی نیست
      مشکل ناباروری درآینده خواهند داشت یا نه؟.................................اگر غالب اوقات پائین باشد خیر
      آیا خطراتی که برای بیضه ای نزول نیافته هست برای بییضه های تحریک پذیر هم شامل میشود...........................................خیر
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر حدود سه ماه قبل ضربه ای به ناحیه مابین پا و التم برخورد کرده دوبار به سونوگرافی رفتم چیزی نشان نداده اما در نعوظ دچار مشکلم و التم به سمت چپ متمایله هنگام نعوظ هم التم کاملا سف ت نمیشه پیش متخصص ارولوزی هم رفتم ویتامین ب1 300 داده و ناپروکسن و معاینه کرده چه کار کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      از گزارش سونوگرافی هات عکس گرفته و در دنباله ی همین بخش ارسال کنید
  • تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۱۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    اینجانب 27 ساله می باشم.آیا نیازی به جراحی می باشد؟؟در صورت عمل نکردن(اگر نیاز باشد) مشکلی در آینده(در جهت تولید مثل،یا برای همسر)ایجاد خواهد کرد؟؟
    فایل عکس به پیوست ارسال می گردد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      میزان انحنا زیاد نیست و نیازی به درمان ندارد
  • تصویر کاربر بابک یکشنبه ۱۵ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    سلام این آخرین خلاصه پروندشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      البته شرح عمل بیشتر می تواند کمک کند اما در کل برای بازسازی بهتر است تا بعد از بلوغ صبر کنید.
    2. تصویر کاربر بابک سه شنبه ۱۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام.خسته.نباشید.خواستم.بدونم.برای.آیندش.مشگل.سازنمیشه.برای.لذت.جنسی.ویابچه.دارشدن.چون.که.به.کلی.سرالت.ازبین.رفته.ایاباجراحی.پلاتستیک.شکل.الت.درست.میشود.جای.نیست.که.مثل.حلت.طبیعی.درست.کنند.ممنونم.ازتون
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      در باروری مشکلی ایجاد نمی کنه ولی بدیهی است که بیشترین حس مربوط به کلاهک پالت است و هر گونه هم که باز سازی شود بالاخره مثل چیزی که خدا درست کرده نمی شود ولی می توان چیزی شبیه کلاهک درست کرد
    4. تصویر کاربر بابک سه شنبه ۱۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون.ازلطفتون..سپاس.گذارم.
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۵ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      موفق باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر میثم دوشنبه ۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت آقای دکتر جوانی هستم21سالهء مدتیه چندلکه سفید هم سطح با پوست وبه اندازه های مختلف روی آلتم بوجود آمده وهیچ درد یا سوزشی هم ندارهء تعدادشون هم زیاد شدهء در ضمن هیچ گونه رابطه جنسی هم نداشتم . به نظر شما آیا خطرناکند؟ راه درمان چیست؟ عکسش رو هم براتون فرستادم "با تشکر"
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      به احتمال زیاد بیماری شما ویتیلیگو هست و برای درمان بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط