درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 595 مشاهده پرسش
    روی کله آلتم لک افتاده
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و صبح ها به مدت 6 ماه از کرم اوسرین 5 درصد ثمین و بعد از استحمام به آلت تناسلی بزنید و از صابون گلیسرین برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید.

  • تصویر کاربر Down شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید اینا زگیل تناسلی هستش در کشاله رانم؟ و اگه هستش باید چی کار کنم؟ از آخرین ازمایش من یه سال و نیم میگذره و منفی بودم و واکسینه شدم. ولی الان نمیدونم اینا چین که یهو ظاهر شدن. با دست کندمشون و انگار بزرگتر شدن.
    واقعا نمیدونم باید چیکار کنم استرس دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام کیفیت عکس برای تشخیص و قضاوت مناسب نیست. لطفا در همین بخش عکس مجدد با وضوح بهتر ارسال کنید.

  • تصویر کاربر Maryam شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر این زخم مانند بین مقعد و ناحیه تناسلی من زده فقط دو روز سوزش داشت که اونم هر وقت لباس زیرم گیر میکرد بهش سوزش داشت بعدشم خوب شد بکی از عکسا وقتی که چربش کرده بووودم ایا این تبخالهیا خیر ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      از روی این عکس نمیشه گفت تبخال هست یا خیر چون تبخال را در یکی دو روز اول که ظاهر میشه قابل تشخیص هست نه زمانی که زخم میشه

  • تصویر کاربر Ali شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وققتون بخیر
    چند ماه پیش یک زائده جوش مانند بالاتر از الت تناسلیم دیدم و از سر کنجکاوی بهش دست زدم! داخلش یه حالت گوشت مانندی بود و بعد از جدا کردنسش به نسبت اندازه و‌جوش بودنش خون زیادی از جاش بیرون اومد... اصلا سوزش و خارش هم نداره ! الان چند روزه باز یکسری جوش همون اطراف باز پیدا شدن... نگرانم که ایا زگیل هستن یا نه؟
    من طی دوسال اخیر فقط با یک شخص دو‌مرتبه رابطه جنسی داشتم و هیچکدوم از ما دونفر با شخص دیگه ای رابطه نداشتیم!
    بعد از اخرین نزدیکی، ایشون گفتن که چندتا جوش معمولی توی بدنشون پیدا شده و زود برطرف شدن ... ممنون‌میشم نظرتون رو درباره عکسای پیوست شده بفرمایین‌ . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      خیر این ها زگیل تناسلی نیستند

    2. تصویر کاربر Ali شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      خیلی مچکرم اقای دکتر
      چجوری میتونم برطرفشون کنم؟
      من هر روزه دوش میگیرم و از نظر بهداشتی هم خیلی رعایت میکنم و‌ حواسم هست...
      جدیدا متوجه شدم همه این جوش ها یک تار مو وسطشون دارن..
      میتونه بخاطر شیو کردن با ژیلت باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      بله به احتمال خیلی زیاد بخاطر شیو با ژیلت هست پماد موپیروسین بزنید چند روز معمولا برطرف میشه

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر لیلا شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    باسلام من در نمونه گیری متوجه شدمhvp هایی رو از نوع 6. 16.31.و34 دارم به یک متخصص زنان مراجعه کردم و ایشون برای درمان فقط تقویت سیستم ایمنی رو پیشنهاد دادن و گفتن هر ماه باید چک بشه میخواستم بپرسم بهتره به چه دکتری مراجعه کنیم؟پوست؟عفونی؟یا ...؟
    چون تیپ 16 رو پر خطر خوندم نمیدونم همین قدر درمان برای من کافی است یا خیر؟
    و اینکه هیچ ضایعه ای با چشم دیده نمیشه و حتی لمسی هم قابل مشاهده نیست
    ممنون میشم اگر راهنماییم فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 5 سال پیش)

      سلام
      تحت درمان همان متخصص زنان باشید و نیازی به چک ماهانه نیست و هر 6 تا 12 ماه کافیست و من هم توصیه می کنم سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید با: پرهیز از دخانیات پرهیز از استرس ورزش استراحت کافی مصرف موادی که سرشار آنتی اکسیدان و ویتامین هستند مثل چای سبز، سیر تازه (صورت حلقه حلقه شده و خورد صبح ناشتا مثل قرص برای پرهیز از بوی نامطبوع سیر)، لیمو ترش، میوه هایی که رنگدانه قرمز دارند و  دیگر سبزیجات و میوه جات تازه داروهایی که حاوی ویتامین و آنتی اکسیدان هستند مثل کپسول پاورفیت(حاوی AHCC از مشتقات قارچ ژاپنی شیتاکه که با تقویت سیستم دفاعی در پاکسازی ویروس کمک کننده هست) و زینک در نهایت بهتر بصورت دوره ای توسط پزشک معاینه و در صورت نیاز آزمایش دهید حتما واکسن بزنید اگر چه واکسن نقشی در درمان ندارد ولی از ابتلای مجدد در آینده پیشگیری می کند.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارمين سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    سلام دكتر ببخشيد عكس واستون ارسال نميشه ميشه ايميلتون بدين واستون عكس بفرستم باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۸ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      ایمیل در سایت موجود است
  • تصویر کاربر محمدحسین چهارشنبه ۲ دی ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من پسرم پانزده ساله هستم که زمانی که الت تناسلی من راست میشود اندازه ان به 10-11سانتی مترمیرسدمن دارای من بوده وحالت بیضه هایم عادی است ممنون سوال های من عبارت ان از:1آیا دارای مشکلی هستم
    2چگونه درمان شوم
    3ایا دارای بلوغ دیر راس هستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲ دی ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      در توضیحات شما نکته غیر طبیعی وجود ندارد
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقاي دكتر جباري.وقت بخير. اينجانب دچار مشكل نعوظ و بي حسي الت ميباشم به اين صورت كه در طول روز اصلا نعوظ نداشته و در زمان نزديكي نيز در همان اول عشق بازي يكم نعوظ داشته و در بعضي مواقعه ام اصلا نعوظ صورت نميگيرد واگرهم صورت بگيرد سريع از بين ميرود و ديگر اصلا بوجود نماييد.دكتر نيز رفتم قرصهاي EXQTIQUE ، YOHIMBINE 2 mg ، Tiafil 10 را مصرف كردم تا زمان مصرف بهتر شده بودم اما بعد از اتمام قرصها مشكل برگشته و حل نشد.مطلع باشيد كه من دچار كبد چرب بوده و چربي خون نيز داشته ام البته بهتر شده ام اما مشكل نعوظ و بي حسي الت هنوز وجود دارد لطفا راهنمايي بفرماييد ممنون . ممنون سنم 30 سال
    نمونه ازمايش اسپرم كه در پژوهشگاه رويان انجام شده به شرح زير مي باشد
    specimen characteristics
    abstinence duration 3 day
    collecting type masturbation
    volume 1.6
    color milky
    PH 7.2
    liquifaction time 20 min
    viscosity normal
    sperm concentration
    sperm count /ml 159 milliion
    sperm count : total 254.4 million
    sperm motility
    sperm motility , total 73.9
    rapid progressive : class A L 3.5
    progressive : class B 42.6
    total progressive : class A+B 46.1
    non - progressive : class C 27.8
    non - motile : class D 26.1
    live ratio : class A+B+C 73.9
    sperm morphology
    normal morphology 5
    abnormal morphology 95
    % amorph 80
    % giant head 5
    pin head 2 /100sperm
    % coiled tail 2
    % excess residual cytoplasm 8
    other tests
    germinal cell 2-3 /hpf
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      آزمایش اسپرم تان نرمال است برا کم توانی جنسی هم بعیده مشکل جدی جسمانی داشته باشید ولی اگر واقعا نتوانید در رابطه نعوظ خوبی داشته باشید می توانید تادالافیل را ادامه دهید بصورت موردی
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      ممنون اقاي دكتر لطف كرديد.انشاالله هميشه موفق وخوش باشيد
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      موفق باشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سیدجواد یکشنبه ۲۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکترعزیزبنده 25سال سن دارم به دکترمراجعه کردم وگفتن که بیماری پیرونی دار قرص potabaبهم دادن ولی اثری نداشته هنگام نعوظ هم دردی ندارم ولی میترسم دراینده برام مشکل سازنشه وازنظرظاهری هم خیلی آزاردهندست ممنون میشم راهنماییم کنیدممنونم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۹ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      عکسی ارسال نشده لطفا مجدد ارسال کنید
  • تصویر کاربر Aramo جمعه ۲۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر خسته نباشيد
    من جواني ٢٢ساله هستم كه از مشكل نعوظ ناقص رنج ميبرم اين موضوع هيلي نگرانم كرده و بد جور افسردم كرده هميشه تو فكرشم
    آيا راهي واسه درمان قطعي يا عمل جراحي يا راه علاچي وجود دارد از شما خواهش ميكنم بهترين راه رو بهم نشون بديد
    ويا اگر مشكل قلبي داشته باشم مشكل نعوضم قابل درمان است
    مرسي
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۰ آذر ۹۴( 1 دهه پیش)
      معمولا راه درمان هست البته بشرطی که علت آن مشخص شود لذا توصیه می کنم به ارولوژیست مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط