درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر Hamed شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 244 مشاهده پرسش
    Slm doctor ye chiz shabihe khal hast na zebre na baramafegi dare siahe in zigile
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
  • تصویر کاربر سپهر شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام. درمان زگیل دهانی چیست؟ سرکه سیب موثر است؟ درمانش نسبت به زگیل تناسلی قطعیت بیشتری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      لیزر یا کرایو یا جراحی یا کوتر
      سرکه ی سیب را توصیه نمی کنم
  • تصویر کاربر سپهر شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان. امیدوارم عالی باشید. چندسوال دارم. الف) اگر مخاط دهان با بخش الوده تماس نداشته باشد امکان الودگی ان ناحیه به اچ پی وی وجود دارد؟ ب) با وجود تماس لب و زبان با ناحیه ی به فرض الوده، امکان الوده کردن فرد دیگری توسط من به وسیله ی لب و زبان وجود دارد؟ زایده ی مشکوکی ندارم. ج) چند در صد ممکن است ناقل بی علامت باشم؟ زگیل دهانی نادر تر از تناسلی است؟ .د) می توانم در اذر ماه یعنی پس از شش ماه مزاحمتون بشم تو مطب که از زبان و لب و هر ناحیه ی دهانی که تشخیص میدید نمونه برداری بشه برای ازمایش؟ سپاس اگر پس از شش ماه زگیل نزدم چقدر می توانم مطمئن شوم بیماری نگرفتم؟ در شرف ازدواج هستم دکتر عزیز. فقط ناحیه دهانی در خطر الودگی هست.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      الف) اگر مخاط دهان با بخش الوده تماس نداشته باشد امکان الودگی ان ناحیه به اچ پی وی وجود دارد؟..........................خیر
      ب) با وجود تماس لب و زبان با ناحیه ی به فرض الوده، امکان الوده کردن فرد دیگری توسط من به وسیله ی لب و زبان وجود دارد؟ زایده ی مشکوکی ندارم.........................اگر سکس دهانی نباشد خیر
      ج) چند در صد ممکن است ناقل بی علامت باشم؟ ........................مشخص نیست بستگی به میزان رفتار پرخطرتان و میزان الودگی شریک جنسی تان دارد
      زگیل دهانی نادر تر از تناسلی است؟...............................خیلی
      د) می توانم در اذر ماه یعنی پس از شش ماه مزاحمتون بشم تو مطب که از زبان و لب و هر ناحیه ی دهانی که تشخیص میدید نمونه برداری بشه برای ازمایش؟........................نمونه بردرای از دهان لزومی ندارد و توصیه نمی شود چون نتیجه هر چه باشد چیزی را تغییر نمی دهد ضمن اینکه اگر ضایع های ندارید برای نمونه گیری بایستی به ازمایشگاه مراجعه کنید.
      اگر پس از شش ماه زگیل نزدم چقدر می توانم مطمئن شوم بیماری نگرفتم؟....................... تا یکسال هم احتمال بروز بیماری هست
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    سلام دکتر معذرت میخوام مزاحم شدم من دچارhpv هستم ولی زیگل نداشتم حتی یک دونه با دختر خانمی نزدیکی کردم یک بار اونم ده دقیقه الان ک متوجه شدم hpv + هستم خیلی واسه اون دختر خانم ناراحتم و عذاب وجدان دارم میخاستم بدونم با توجه به اینکه زیگل نداشتم چقدر امکان مبتلا شدن اون هست خواهش میکنم جواب بدین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      حتی با یکبار هم احتمال انتقال ویروس هست برخی این میزان را در یکبار نزدیکی حدود ۷۰ درصد می دانند.
  • تصویر کاربر مریم شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام.چند ماهی ضایعاتی در پایین مهبل و بالای مقعد حس میکردم ولی چون لیزر میرفتم فکر کردم سوختگی ایجاد شده تا اپراتورلیزر گفت زگیل تناسلی ست.به دکتر زنان مراجعه کردم اسیدی تجویز کرد استفاده کردم ولی مدتی بعد نواحی دیگری شروع کرد به رشد و حتی تو گلوم هم ی زگیل درآورده.مجدد به دکتر دیگری مراجعه کردم که آزمایش hpvنوشته. ازین موضوع بشدت نگرانم و منو دچار استرس زیادی کرده لطفا بهترین راه حل ممکن رو بمن ارائه بدین. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      توصیه هایی که برای کنترل زگیل تناسلی و کاهش میزان عود و در بعضا ریشه کنی آن می شود:
      • عدم اصلاح موهای ناحیه تناسلی با تیغ وترجیحا استفاده از ماشین های اصلاح سر با شماره نه چندان پائین
      • نخاراندن ناحیه تناسلی
      • عدم خشک کردن ناحیه تناسلی با حوله بصورت مالشی
      • عدم استفاده از لیف در ناحیه تناسلی
      • کم کردن دفعات نزدیکی در صورت ابتلای همزمان شریک جنسی
      • قطع رابطه جنسی غیر ایمن
      • استفاده از کاندوم
      • چکاپ دوره ای توسط خود فرد و نیز پزشک با درشت نمایی مناسب
      • درمان سریع هر ضایعه جدید ترجیحا با روش های سریع الاثرتر مثل لیزر
      • تقویت سیستم ایمنی از طریق:
      o عدم استفاده از دخانیات و الکل
      o استفاده از سبزیجات و میوه جات تازه بویژه سیر تازه
      o استفاده از مکمل ها و آنتی اکسیدان ها
      o ورزش
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    سلام.امادکتر توی سایتهای مختلف درباره استخدام در سپاه نوشتن که افرادی که خودارضایی میکنن رد میشن. پس از کجا میفهمن؟؟؟؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعید می دانم ین مطلب صحت داشته باشد
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2414 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید. یه سوال دارم ازتون اینکه آیا برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی میشه؟؟؟؟ آقای دکتر خیلی نگرانم.اندازه آلت من درحالت عادی ۵تا۶٫۵ سانته ودر حالت نعوظ بین ۱۲ تا۱۲٫۵ سانته.ازنظره خودم کوچیکه.اعتماد به نفسمو آورده پایین. من قبلا خودارضایی میکردم الان حدوده ۱ ماهه که ترک کردم آیا قبول میشم؟؟؟ اگه میشه بگید روش معاینه شون چه جوریه.ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای استخدام در سپاه یا ارتش به اندازه ی آلت توجهی نمی شود
  • تصویر کاربر احسان جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1097 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما جنای آقای دکتر جباری.آلتم در حالت خوابیده 9سانته و در حالت نعوظ 18 سانت.میدونم نسبت به خیلی ها دارای سایز خوبی هستم اما چون بدنسازی کار میکنم نمیخوام آلتم نسبت به اندامم کوچک باشه.برای بزرگتر کردنش چیکار میتونم بکنم.سوال دیگه من اینه که بازیگران فیلمهای سکس چطور آلت هایی به اون اندازه دارن؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      هیچ دارویی روی افزایش سایز آلت تاثیر ندارد ضمن اینکه راه مطلوب و رضایت بخش و قطعی و همچنین بدون عارضه ای برای افزایش سایز آلت وجود ندارد روش های کششی مثل وکیوم و روش های جراحی وجود دارند اما هر کدام معایب و بعضا عوارضی دارند و در نهایت رضایت فرد را جلب نمی کنند. لذا این روش ها برا ی افرادی که سایز نرمالی دارند توصیه نمی شود. در فیلم ها همین سایز آلت شان ژنتیکی و ارثی است و جراحی نشده اند. بدیهی است در فیلم های پورنو از فردی استفاده می شود که اندام تناسلی بزرگی داشته باشند
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط