اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی

در این مقاله مطالعه می کنید:

کاشت پروتز آلت تناسلی (penile prosthesis) به روش جراحی در درمان ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ به کار می رود و در بیمارانی درنظر گرفته می شود که به درمان های دارویی پاسخ نداده اند یا در افرادی کاربرد دارد که ترجیح می دهند برای برطرف کردن مشکل خود یک راه حل دائمی را انتخاب می کنند.

انواع ایمپلنت آلت

در حال حاضر دو نوع ایمپلنت آلت وجود دارد:

1) پروتزهای قابل باد کردن (inflatable):

این پروتز ها در فرم های دوتکه و سه تکه وجود دارند.

پروتز آلت

2) پروتزهای قابل انعطاف

پروتز آلت

اکثر بیماران پروتزهای قابل باد کردن سه تکه ای three-piece را ترجیح می دهند چرا که این نوع پروتز بیشتر می تواند نعوظ طبیعی را ایجاد کند. ولی پروتزهای دو تکه ای و پروتزهای انعطاف پذیر هم می توانند نعوظ قابل قبولی را ایجاد کنند. مطالعات نشان دادند که میزان رضایت مندی در کاشت پروتز آلت در مقایسه با دیگر روش های درمان ناتوانی جنسی بالا می باشد (92 تا 100 درصد رضایت مندی در بیمار و 91 تا 95 درصد رضایت مندی در شریک جنسی بیمار).

در مطالعه دیگری دیده شده که میزان نعوظ، انزال، ارگاسم (اوج لذت جنسی)، و رضایت مندی کلی جنسی بیمار یکسال بعد از کاشت پروتز، به طور قابل توجهی بالاتر بوده است. دو عارضه اصلی کاشت پروتز آلت عبارتست از بروز نقص مکانیکی در پروتز که منجر به اختلال در عملکرد آن می شود و دیگری بروز عفونت که می تواند منجر به خارج کردن پروتز از آلت شود.

به طور کلی کاشت پروتز یک راه حل جذاب و موثر در افرادی است که به درمان های دارویی پاسخ نمی دهند. شواهد علمی کافی وجود دارد که به دلیل اثربخشی، ایمنی و رضایتمندی بالا، این روش درمانی را به افرادی که به درمان های کمتر تهاجمی پاسخ نمی دهند توصیه می کند.

پروتز آلت

اگر چه در درمان اختلال نعوظ، بهتر آنست که شریک جنسی بیمار هم شرکت کند اما این امر همیشه امکان پذیر نیست. زمانی که تصمیم به کاشت پروتز آلت گرفته می شود مهم است که بیمار از دیگر درمان های موجود مثل دستگاه وکیوم، استفاده از پروستاگلاندین ها و تزریق اینتراکاورنوزال (تزریق به داخل آلت) و قرص هایی مثل سلدنافیل  تادالافیل و مزایا و معایب هرکدام آگاه باشد.

این بیماران یا به درمان های دارویی مثل سیلدنافیل جواب نداده اند یا کاندید مناسبی برای درمان های خوراکی نیستند. در افرادی که اختلال نعوظ آن ها موقعیتی است (یعنی در یک موقعیت خاص مشکل دارند و در دیگر مواقع نعوظ خوبی دارند)، افرادی که با همسر و شریک جنسی خود مشکل و اختلاف دارند، یا آنهایی که اختلال نعوظ آن ها بطور بالقوه برگشت پذیر هست نبایستی کاشت پروتز آلت انجام شود.

کاشت پروتز با بی حسی نخاعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود. شدت و مدت زمان درد بعد از عمل متفاوت بوده و غالبا نیاز به مصرف مسکن ها به مدت حداقل یک هفته می باشد. بیمار باید بداند که پروتز آلت حالتی شبیه به نعوظ ایجاد می کند. در یک نوع از پروتزهای سه تکه ای هم طول و قطر آلت افزایش یافته و سفت می شود و اندازه آلت تناسلی مرد به اندازه ای نزدیک به نعوظ طبیعی می رسد اما در کل طول آلت کوتاه تر از حد نرمال حین نعوظ می باشد و سر آلت نیز دچار نعوظ نمی شود. اگر فردی می خواهد بداند که بعد از تعبیه پروتز طول نهایی آلت حین نعوظ چقدر می باشد بایستی بداند که میزان طولی که بعد از  کشیدن آلت در حالت شل ایجاد می شود می باشد.

اندازه آلت مرد

خیلی از مردان با اختلال نعوظ دارای میل جنسی طبیعی بوده و اکثرا ارگاسم (اوج لذت جنسی) و انزال طبیعی دارند. اگر این افراد قبل از کاشت پروتز طبیعی باشند بعد از عمل هم طبیعی خواهند بود ولی اگر مختل باشند بعد از کاشت پروتز هم مختل خواهند بود.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.5/5 - (108 امتیاز)
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام
    من یک هفته ای هست
    بیضه سمت چپ درد میکنه،سرپا وای میسم
    پام میارم بالا درد میگره بعضی اوقات دردش زیاد میشه ،
    لطفا راهنمایی کنید مچکر میشم !؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      شاید فتق یا واریکوسل یا کشیدگی عضلات یا درد ناشی از کمر باشد لذا بهتره معاینه شوید و سونوگرافی بدهید ولی فعلا موقتا می توانید کپسول سلمسیب 100 میلی هر 12 ساعت برای 10 روز استفاده کنید.

  • تصویر کاربر جعفری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ۲۳ سالمه و مجرد هستم.مدتیه تو بیضه سمت چپ احساس درد خفیف (یه حس مبهم و ناخوشایند)دارم.هیچ تورم و قرمزی هم نیست.ترشح خاصی نیست.سوزش و تکرر ادرار هم ندارم.به متخصص اورولوژی مراجعه کردم مشکوک به واریکوسل بود.سونو انجام دادم که همچی طبیعی بود و مشکلی نداشت.تست انالیز اسپرم هم دادم که کاملا طبیعی و خوب بود.برام ناپروکسن ۲۵۰ تجویز کرد اما تاثیری نداشت.قبلش شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ هم یه هفته استفاده کرده بودم بازم تاثیر خاصی ندیدم.کلافه شدم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      با توجه به نرمال بودن همه چیز احتمالا یا اسپاسم عضلات هست یا عصبی و ناشی از کمر. لذا بهتره توسط متخصص مغز و اعصاب هم معاینه و بررسی شوید

  • تصویر کاربر علي شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام ...خسته نباشيد
    آيا واريكوسل گريد ٢ بر جنسيت جنين تأثير ميذاره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      خیر صحبت هایی که میشه در حد فرضیه و تئوری است

  • تصویر کاربر فرزاد شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    یکبار عمل واریکوسل انجام دارم هیچ گونه اثری نداشته است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۶ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      عمل واریکوسل همیشه اثر گذار نیست و در این موارد روش ها ی کمک باروری مثل IUI و IVF توصیه می شود

  • تصویر کاربر ابوالفضل پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر. من دو بار عمل دو طرف انجام دادم تو باروی فرقی نکرد همه راه های کمک باروری رو هم انجام دادیم چند مرتبه. الان من میتونم دوباره عمل کنم چون دکتر قبلی میگفت بیشتر از دو بار خطر داره. بعد اگه بشه عمل کنم تاثیری داره یا نه من دیگه باید چه کار کنم. ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      بیش از این توصیه به عمل نمیشه و اگر مشکل باروی دارید بهتره IVF کنید

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر عسل پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    من یک ماهی میشه که رفتم خونه خودم از وقتی که پرده بکارتم پاره شده خارش و سوزش ادرار گرفتم و موقع نزدیکی درد احساس میکنم چند بار هم خودمو با صابون شستم و با دستمال مرطوب تمیز کردم اما بازم خارش داشتم تو اینترنت سرچ کردم دیدم نوشته موقع حمام کردم ابو با نمک قاطی کرده و خودتونو بشویید منم این کارو دیشب انجام دادم ولی الان کلا قسمت پاییتم دورش خشک شده لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و مادام العمر از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و هیمشه بعد از استحمام نیز لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید.

  • تصویر کاربر هادی سه شنبه ۲۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید میخواستم بدونم آلت من پرده داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      خیر
  • تصویر کاربر مجتبی سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشیدمیخواستم بدونم تزریق ژل ب آلت ضرری داره یانه؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر داریوش سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد آقای دکتر در هنگام نغوظ روی آلتم رگهای نازک بنفش دیده می شه آلتم مشکلی داره ایا؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۵ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر M شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۱۷سالمه و سایر آلتم ۱۵سانت طول و قطرشم ۱۴ میخواستم ببینم عادیه ؟(مشکل کم کاری تیرویید هم دارم)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط