سرطان پروستات و رابطه ی زناشویی

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله قصد داریم به تاثیرات سرطان پروستات و رابطه ی زناشویی بپردازیم. درمان سرطان خصوصا درمان سرطان پروستات میتواند از جوانب مختلفی بر زندگی افراد تاثیر گذاشته خصوصا زندگی جنسی. زیرا فعالیت و توانایی برقراری رابطه ی جنسی به عوامل جسمی و روحی زیادی بستگی دارد که قطعا در پروسه ی درمان سرطان پروستات، تحت تاثیر قرار میگیرند. اما این پایان راه نیست. هنگامی که فرد از نظر جنسی تحریک می شود، مغز پیام هایی را به اعصاب آلت تناسلی ارسال می کند.

سپس، اعصاب با افزایش جریان خون رونده به آلت تناسلی سبب سفت شدن آن می شوند. هر عاملی که در عملکرد اعصاب، جریان خون یا میل جنسی تداخل کند، می تواند دستیابی یا حفظ نعوظ را دشوار کند. این وضعیت با نام اختلال نعوظ یا ناتوانی جنسی شناخته می شود. بسیاری از مردان به مشکلات نعوظ مبتلا شده و احتمال بروز این مشکل همگام با افزایش سن بیشتر نیز می شود.

درمان بی میلی و/یا کم توانی جنسی

سرطان پروستات و رابطه زناشویی

در رابطه با تاثیر پروستات در زناشویی باید گفت که سرطان پروستات می تواند زندگی جنسی افراد را از نظر ذهنی، جسمی و عاطفی تحت تاثیر قرار دهد. در ادامه به شرح هر کدام و درمان ان خواهیم پرداخت:

 1_ آثار سرطان پروستات بر ذهن

دانستن ابتلای خود به سرطان می تواند سبب ناراحتی یا اضطراب شده و احساسات فرد را نسبت به رابطه جنسی تغییر دهد.

  2_ عوارض جسمانی سرطان پروستات

روش های درمانی مخصوصا جراحی ممکن است به اعصاب و جریان خون مورد نیاز برای دستیابی به نعوظ آسیب برساند. درمان هورمونی نیز بر میل جنسی فرد تاثیرگذار خواهد بود.

3_ رابطه عاطفی

 مبارزه با سرطان بعلت مشکلات روحی و جسمی که برای فرد ایجاد می کند، می تواند نزدیکی افراد در رابطه عاطفی را دست خوش تغییر قرار داده یا بیمار را از شروع یک رابطه جدید منصرف کند.

درمان سرطان پروستات چگونه بر رابطه جنسی اثر میگذارد؟

برخی درمان های سرطان پروستات می توانند به اعصاب و عروق خونی مورد نیاز برای نعوظ آسیب برسانند. از جمله این درمان ها می توان به جراحی، پرتو درمانی با منبع خارجی، براکی تراپی، سونوگرافی متمرکز شدت بالا و کرایو تراپی (سرما درمانی) اشاره کرد. 

درمان هورمونی می تواند میل به رابطه جنسی را کاهش داده و عدم فعالیت آلت تناسلی نیز به تداخل در عملکرد مناسب آن منجر می شود. این گونه است که سرطان پروستات و رابطه ی زناشویی ارتباط مستقیمی باهم پیدا میکنند.

سوالات رایج در رابطه با سرطان پروستات:

بیماری های زمینه ای که باعث اختلال نعوظ می شوند.

بیماری های دیگر نیز می توانند سبب بروز مشکلات نعوظ شوند که از جمله آن ها می توان موارد زیر را نام برد:

درمان عدم نعوظ الت

درمان های مختلفی وجود دارند که هر کدام دارای عملکردی متفاوتی هستند. بسته به مشکل زمینه ای و میزان اسیب، میتوانید درمان مناسبی را از بین موارد زیر انتخاب کنید:

بیماری های زمینه ای که باعث اختلال نعوظ می شوند.

1_ درمان دارویی اختلال نعوظ

گروهی از دارو ها به نام مهار کننده های فسفو دی استراز نوع 5، می توانند در رفع مشکلات نعوظ به مردان کمک کنند. در پایین چند نمونه از این دارو ها بیان شده است:

عملکرد این قرص ها پس از گذشت 30 تا 60 دقیقه و تنها در زمان تحریک جنسی نمایان خواهد شد. سیلدنافیل، آوانافیل و واردنافیل را می توان در زمان نیاز مصرف کرد. مدت زمان اثر این دارو ها 4 تا 6 و واردنافیل 8 ساعت است. مدت زمان اثر تادالافیل 36 ساعت بوده و آزادی بیشتری را به افراد می دهد. 

همچنین، امکان دارد پزشک مقادیر کمتر (5 میلی گرم) قرص تادالافیل را به صورت روزانه تجویز کند. افراد باید از مصرف این دسته دارویی به همراه دارو های نیترات خودداری کنند. نیترات ها معمولا جهت درمان مشکلات قلبی و تولید برخی دارو های تفریحی (غیر مجاز) به کار می روند. در صورت ابتلا به مشکلات قلبی یا مصرف نیترات باید تجویز دیگر روش های درمانی را از پزشک خود درخواست کرد.

2_ داروهای تزریقی برای درمان عدم نعوظ

اختلال نعوظ با دارو های تزریقی نیز درمان می شود. از جمله این دارو ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

شنیدن نام تزریق ممکن است ناامید کننده به نظر رسد، اما تجربه ی بسیاری از مردان، در استفاده از این دارو ها را چندان بد و دردناک نبوده است. 

📢پزشک یا پرستار نحوه تزریق دارو به دیواره آلت را به بیمار آموزش خواهد داد. 

 

درمان عدم نعوظ

سوزن به کار رفته در این تزریق بسیار نازک خواهد بود. این دارو سبب پر شدن آلت تناسلی از خون و دستیابی به نعوظ ظرف مدت 5 تا 10 دقیقه می شود. نعوظ به دست آمده تا یک ساعت پایداری خواهد داشت.

 3_ پلت ها و پماد های درمان عدم نعوظ در مردان

انوع پلت و پماد داروی آلپروستادیل با نام های موس و ویتاروس در بازار موجود هستند. این موارد عملکردی همچون دارو های تزریقی نداشته اما در صورت عدم تمایل به تزریق جایگزین های مناسبی هستند. داروی پلت یا پماد با استفاده از یک اپلیکاتور (ابزار مخصوص) به داخل مجرای آلت وارد می شود. در صورت تمایل به استفاده از پلت، بهتر است میزراه اندکی مرطوب باشد. 

به همین دلیل قبل از مصرف پلت به بیمار توصیه می شود که ادرار خود را دفع کنند. میزراه، مجرایی است که ادرار را از مثانه به بیرون از بدن هدایت می کند. هر گونه داروی باقی مانده را می توان بر روی آلت مالیده و جهت کمک به جذب دارو آلت را ماساژ داد. 5 تا 10 دقیقه پس از مصرف پلت نعوظ ایجاد شده و تا 1 ساعت ماندگار خواهد بود. شروع اثر پماد می تواند اندکی بیشتر طول بکشد.

4_ پمپ آلت یا وکیوم الت تناسلی

در این روش درمانی با استفاده از یک پمپ مکش و استوانه پلاستیکی جریان خون به سمت آلت تناسلی هدایت شده و نعوظ ایجاد می شود. فرد پس از دستیابی به نعوظ، یک حلقه تنگ کننده به دور پایه آلت تناسلی در انتهای استوانه قرار می دهد تا پس از برداشته شدن پمپ از خروج خون از آلت تناسلی جلوگیری شود. 

دستگاه وکیوم را نباید بیش از 30 دقیقه استفاده کرد. پمپ آلت می تواند روشی مفید جهت دستیابی به نعوظ های مناسب برای دخول باشد. همچنین، در صورت استفاده متداول و فوری این پمپ پس از جراحی می توان طول و قطر آلت تناسلی خود را حفظ کرد.

5_ پروتز آلت تناسلی یا ایمپلنت 

در این روش با استفاده از جراحی یک ایمپلنت در داخل آلت تناسلی مردانه قرار داده می شود. 

در حالی که این روش ممکن است اندکی ترسناک به نظر رسد اما در صورت شکست دیگر روش های درمانی، می تواند گزینه مناسبی برای درمان باشد. ایمپلنت ها دارای 2 نوع هستند:

درمان نعوظ با پروتز آلت تناسلی یا ایمپلنت

1_ ایمپلنت های نیمه سخت آلت را در همه حال مستقیم نگه داشته اما در صورت عدم نیاز می توان آن را به سمت پایین خم کرد.

2_ ایمپلنت های بادی نیز در آلت تناسلی و پمپ آن ها در کیسه بیضه ها جای می گیرد. هنگامی که پمپ فشرده می شود، ایمپلنت پر از آب شده و سبب ایجاد نعوظ می شود. نعوظ بدست آمده تا زمان خالی شدن ایمپلنت از آب پایدار خواهد ماند.

 6_ درمان اختلال نعوظ با هورمون تستوسترون

در فرایند درمان سرطان پروستات اگر دچار اختلال نعوظ شده اید، این امکان وجود دارد که در اثر افت سطح تستوسترون باشد. در چنین حالتی شما می توانید از درمان جایگزینی هورمون تستوسترون استفاده کنید.

7_ سکس درمانی

از آن جایی که دستیابی به نعوظ به افکار و احساسات فرد نیز بستگی دارد رفع هر گونه مشکل یا نگرانی عاطفی نیز می تواند همچون رفع عوامل پزشکی موثر باشد.

دکتر محمد جباری فوق تخصص اورولوژی 

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (93 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام
    عذر میخوام جناب
    من ابتدا یک شبه زیگیل داشتم بر روی دیواره ی کناری دستگاه تناسلیم اما الان زیاد شدن خواستم ببینم هزینه ی درمانش چقدر میشه .من در تهران دانشجوام و سر کار میروم و تا الان هم برای هزینه ی گرونی که کلینیک های مختلف گفتند اقدام نکردم اگه امکانش هست راهنماییم کنید این موضوع منو به شدت ازار میده .
    خدا خیرتان دهد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      هزینه ی دقیق بعد از معاینه دقیق قابل ارائه هست ولی حدود هزینه بین 300 تا 500 است اگر می خواهید هزینه ها کمتر شود به بیمارستان رازی برای درمان بروید
  • تصویر کاربر سید جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    مشکل نعوظ داشتم که با مشورتی که قبلا دادین فرمودین که بدلیل فیلم های پورن هستش.تقریبا 8 ماهی هستش که کلا ترک کردم الان هنوز مشکل و دارم.رفتن پیش متخصص کلیه و مجرای ادراری برام قرص های تیافیل 10 روزی نصف قرص و tiagrix یک ساعت قبل نزدیکی برام نوشتن و ازمایش کالرداپلرعروق الت با تزریق پاپاورین. با توجه به اینکه قرص های روزانه رو نخوردم ولی قرص 1ساعت قبل نزدیکی رو میخورم نسبتا نعوظ صبحگاهی کامل دارم و در زمان نزدیکی با تحریک نعوظ دارم تا زمانی که بخواهم دخول یا دراز بکشم روی شریک جنسی نعوظم از دست میره به طوری که شل شل میشه
    هنوز سونوگرافی انجام ندادم.ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      تیافیل 10 را نصف کن و روزهای فرد مصرف کن
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بدیهی است برای ترک این عادت زمان زیادتری لازم هست
    3. تصویر کاربر سید جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      فراموش کردم بگم خدمت شما که به خاطر همین مشکل کارم به جدایی کشیده شده و الان تقریبا 9 ماهی هست که مجرد هستم و کلا نیاز جنسی مو دارم از صیغه موقت انجام میدم.
      الان هم هر جا اقدام میکنم برای خواستگاری با تحقیق های و شیطنت هایی که خانواده همسرم میکنن انگ مشکل جنسی و عدم مردانگی بهم زدن مدت زمان حل مشکلم حدودا چقدر هست و درمان سریع تری وجود ندارد؟
    4. تصویر کاربر سید جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      و اینکه سونوگرافی و انجام بدم و باتوجه به اینکه ساکن قم هستم و رفت و امد برایم مشکل ایا شما دکتری که مورد تایید شمادر قم باشد و میتوانید معرفی کنین؟
      با تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      دستورات پزشک تان را انجام دهید نیازی به مراجعه به تهران نیست نمی توان زمان دقیقی را مشخص کرد ولی استفاده منظم از تیافیل شرایط را معمولا بهتر می کند البته اگر با همسرتان بودید به مراتب بهتر بود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نگار جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین
    دکتر افرادی که میگرن هفته ای یه بار میاد سراغ اشون و قرص ارگوتامین سی و گاها مسکن گاها مسکن میخوورن آگه
    یک ماه سکس نداشته باشن.در صورتیکه شب قبل قرص مسکن قوی خورده و ساعت 3 خوابیده. عصر روز بعد که بعد یک ماه ارتباط نداشتن اقدام به سکس کنن آیا دلیل دیر ارضا شدن میتونه قرص ها باشه؟؟ در حالیکه قبلنا با این وجود دیر ارضا نمیشدن ممنون از لطف اتون آگه یه کم بیشنر توضیح بدن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      دیرانزالی علل بی شماری دارد که برخی جسمانی و برخی روانی است و به ارتباط فی مابین نیز ربط دارد ولی مواردی که فرمودید با توجه به اینکه قبلا هم مصرف می شده است و عدم سکس در یک ماه گذشته ، احتمال کمی دارد که قرص منشاش باشد گرچه این قضیه قطعی نیست
  • تصویر کاربر مهدي جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 285 مشاهده پرسش
    سلام مردي سي وچهار ساله هستم ديشب در خواب بي اختيار ادرار كردم سابقه نداشتم علت چيه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      غالبا علت استرس، مصرف زیاد مایعات قبل از خواب و خواب سنگین و مصرف برخی از داروهاست. بعضا بیماری ها نیز ممکن است علت آن باشند
  • تصویر کاربر sara یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    با سلام.
    آقای دکتر من خانوم هستم و بعد از درمان عفونت شدید مثانه و خون ریزی شدید مجرا؛ برای دفع ادرار باید زور میزدم و مجرا به شدت سوزش داشت ؛ مثانه کامل تخلیه نمیشد. تست نوار عصب مثانه انجام دادم گفتن ۲۰ سی سی ادرار باقی مانده اول با یه سوند بزرگ خالی کردن و بعد با سوند کوچک تر تست گرفتن موقع وارد کردن سوند درد و سوزش خیلی زیادی داشتم بدون خون ریزی در حال حاضر از انجام تست ۲ روز میگذرد اما همچنان سوزش زیادی دارم و در دفع کامل ادرار مشگل دارم و باید زور بزنم ایا من مبتلا به تنگی مجرا شدم.
    ممنون از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر سوند بزرگ براحتی رد شده باشد بعید می دونم تنگی مجرا داشته باشد با اینحال برای اطمینان می توان سیستوسکپی کرد
    2. تصویر کاربر sara جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      من متوجه نشدم سوند بزرگ چه سایزی بود.پرستار گفتن بعد از این که مثانه با سوند تخلیه شد از سوند کوچکتر برای تست استفاده میکنم.اما با سختی و درد و سوزش زیاد سوند را عبور دادند و اصلا توجه نمیکردن من درد دارم و جیغ میزنم به زور رد کردن اجازه ندادن من ریلکس بشم عضلاتم رو سفت کرده بودم از درد؛ اما ایشون همچنان به کارش ادامه داد و به زور رد کرد.گفتن تا ۳ هفته سوزش داشتن طبیعی هست و نگران نباشم.ایا واقعا تا ۳ هفته طبیعی هست؟
      در موقع ادرار سوزش بسیار زیادی دارم و بعد از ادرار سوزش کمتر میشود.
      اقای دکتر من نگران تنگی مجرا هستم و از سیستوسکوپی میترسم.
      امکان زخم شدن مجاری هست با توجه به این که خون در ادرارم مشاهده نکردم در این ۳ روز.
      متشکرم از پاسختون
    3. تصویر کاربر sara جمعه ۱۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      آقای دکتر دلیل این سوزش زیاد در هنگام ادرار و بعد از ادرار چیست؟
    4. تصویر کاربر sara شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اقای دکتر خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.چه اتفاقی برا من افتاده مرتب تکرر ادرار و سوزش ادرار دارم من اینجا دسترسی به دکتر ندارم.به نظر شما مجاری اداری اسیب دیده زمانی که به زور سوند وارد میکردن و عضلات من سفت بود.
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۰ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم مدتی قرص فنازوپیریدین استفاده کنید تا سوزش کمتر شود همراه با کپسول ایندومتاسین ۲۵ هر ۱۲ ساعت و اگر آنتی بیوتیک نمی خورید سیپروفلوکساسین ۵۰۰ میلی هر ۱۲ ساعت کلا برای یک هفته استفاده کنید.
      سوند زدن معمولا با درد و سوزش همراه هست و این امری طبیعی است.
      سیستوسکپی زیر بیهوشی و بدون درد است و شاید نیاز به این کار باشد البته به نتیجه تست نوار هم بستگی دارد
    6. تصویر کاربر sara یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام.متشکرم از پاسختون.من اینجا دسترسی به دکتر ندارم لطفا راهنمایی بفرمایید.
      نتیجه تست این بود ۲۰ سی سی ادرار باقی مانده و تشخیص التهاب مثانه دادن و به مدت ۳ ماه رژیم غذایی و هیچ دارویی به من ندادن.گفتن بعد از ۳ ماه سیستوسکوپی کنم.من ۳ سال است به عفونت مکرر مبتلا میشوم اخرین بار عفونت بسیار شدید بود و ادرار غلیظ فقط خون بود و مواد سفید غلیظ به همراه لخته خون دفع کردم و سوزش بسیار شدید در میز راه و مثانه داشتم.انتی بیوتیک تزریقی به مدت ۵ روز تزریق کردن و ۱۴ روز خوراکی بعد از درمان مثانه من کامل تخلیه نمیشد و باید زور میزدم البته اخر ادرار مشگل داشتم و احساس سوزش در ناحیه پشت کلیتوریس در داخل مجرا ادرار داشتم.۲ هفته بعد از درمان نتیجه کشت ادرار مثبت بود و گونه جدید تشخیص داده شد.۱۴ روز انتی بیوتیک خوراکی استفاده کردم و ۱ ماه بعد ازمایش ادرار منفی بودو تست عصب مثانه انجام دادم در حال حاضر ۵ ماه هست مشگل عفونت که یه مدت بر طرف میشه و دوباره بر میگرده و خالی نشدن کامل مثانه را دارم .زمانی که مثانه پر میشود و احساس ادرار دارم سمت راست بدن در قسمت شکم ؛ تخمدان و کمر؛ درد شدید دارم که با خالی کردن مثانه بر طرف میشود. باکتری به سیپرو مقاوم شده.
      ایا من به تنگی مجرا مبتلا شده ام؟
      ایا سوند زدن برای تست و اندازه گیری ادرار باعث تنگی و اسیب به مجرا شده است یا این که عفونت باعث تنگی و اسیب مجرا شده؟
      دلیل خالی نشدن کامل مثانه چیست من قبل از این عفونت شدید مشگلی نداشتم؟
      برای التهاب مثانه و مجرای ادرار ایا دارویی هست؟
      برای اینکه من به عفونت مبتلا نشوم نظر شما چیست ؟
      ایا سیستم ایمنی بدن من ضعیف شده و درمان دارد؟دارویی هست که استفاده کنم؟
      ممنون از راهنمایی شما
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      برای بحث تنگی که هنوز تنگی به اثبات نرسیده لذا موارد مرتبط با این قضیه فعلا منتفی است
      فعلا مصرف زیاد آب به میزان ۱۲ لیوان در روز را توصیه می کنم و ربطی به سیستم دفاعی بدن تانندارد
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد آقای دکتر تشخیص شما پروستات باکتریایی مزمن هست برای من مایکوپلاسمای ژنیتال و اکولای و کاندیدا کشت شده
    در مورد مایکوپلاسما آزیترومایسین و داکسیسایکلین چقدر بخورم؟آیا میشه آزیترومایسین رو طولانی مصرف کرد؟
    موکسیفلاکساسین هم با داکسیسایکلین خوردم ۲ روز ولی برگشت
    آیا افلوکساسین طولانی مدت فایده ای داره؟
    و در مورد کاندیدا هم فنوکونازول چند و چه مدت بخورم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)

      سلام

      درمان پروستاتیت باکتریایی مزمن که شامل مایکوپلاسما ژنیتال، اشرشیا کلی (E. coli)، و کاندیدا باشد، نیاز به رویکردی ترکیبی دارد. چون عفونت مزمن است، درمان باید طولانی‌مدت و مؤثر باشد.

      مایکوپلاسما ژنیتال مقاومت بالایی به برخی آنتی‌بیوتیک‌ها دارد. معمولاً گزینه‌های درمانی شامل موارد زیر است:

      الف) داکسی‌سایکلین100 میلی‌گرم دو بار در روز، به مدت 14 روزم ؤثر است اما در برخی موارد ممکن است کافی نباشد.

      ب) آزیترومایسین1 گرم (1000 میلی‌گرم) یک‌باره در روز اولس پس 500 میلی‌گرم روزانه برای 3-4 روز بعد مصرف طولانی‌مدت (مثلاً چند هفته) توصیه نمی‌شود، چون مقاومت ایجاد می‌کند.

      ج) اگر داکسی و آزیترومایسین جواب ندادند → موکسی‌فلوکساسین (Moxifloxacin) 400 میلی‌گرم روزانه برای 10 تا 14 روز اگر قبلاً دو روز مصرف کرده‌اید و جواب نداده، شاید نیاز باشد دوره را کامل کنید.

      2. E. coli در پروستاتیت مزمن به درمان مقاوم است، اما برخی آنتی‌بیوتیک‌ها مؤثرند:

      الف) افلوکساسین (Ofloxacin)

      400 میلی‌گرم دو بار در روز، حداقل برای 4 تا 6 هفته

      می‌تواند مفید باشد، اما باید از حساسیت باکتری به این دارو اطمینان حاصل شود.

      ب) گزینه‌های جایگزین (در صورت مقاومت):

      سیپروفلوکساسین 500 میلی‌گرم دو بار در روز برای 4 تا 6 هفته

      لووفلوکساسین 500 میلی‌گرم روزانه برای 4 تا 6 هفته

      3. درمان کاندیدا

      کاندیدا در مردان معمولاً در اثر استفاده طولانی‌مدت از آنتی‌بیوتیک‌ها ایجاد می‌شود. فلوکونازول (Fluconazole) بهترین درمان است:

      دوز استاندارد: 150 میلی‌گرم یک‌بار در هفته، به مدت 2 تا 4 هفته در موارد شدیدتر: 100 میلی‌گرم روزانه برای 7 تا 14 روز

      نکته: در کنار فلوکونازول، پروبیوتیک (مثلاً ماست پروبیوتیک یا مکمل لاکتوباسیلوس) مصرف کنید تا از رشد مجدد قارچ جلوگیری شود.

      اگر بعد از تکمیل درمان علائم باقی ماند، نیاز به بررسی‌های بیشتر (مثلاً کشت ترشحات پروستات و بررسی مقاومت دارویی) خواهید داشت.

       

  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2478 مشاهده پرسش
    سلام.من حدود ۹ ماه پیش بعداز یک ارتباط جنسی یک هفته بعد دچار سوزش مجاری ادرار و تکرر ادرار شدم.موقع انزال هم سوزش و درد الت تناسلی داشتم.قسمت نوک التم(محل خروج ادرار)هم همیشه سوزش دارم.بعد از مدتی کم و زیاد میشد و پیش دکتر عمومی رفتم که ی سری دارو داد ک بهتر شدم اما بر گشت داشت.۴ یا ۵ ماه بعد پیش ۲ متخصص رفتم ک یکی سنگ کلیه تشخیص داد و یکی التهاب پروستات.الان حدود ۳ ماهه ک با تشخیص دکتر پروستات سفیکسیم۲۰۰ و ویتامین E و دیکلوفناک ۲۵ مصرف میکنم و گفته باید ۱۸ ماه مصرف کنم.الان بهتر شدم اما علایمم هست.ب طوری
    ک بعضی روزا ب حدی سوزش دارم که اذیتم میکنه.وقتی روی صندلی میشینم داخل دلم سوزن سوزن میشه.الانم چند روزی هست که کلیه هام تیر میکشن.کلیه سمت چپم بیشتر تیر میکشه و تیر کشیدن تا بیًضه چپم ادامه پیدا میکنه.سوال: ۱) مگه زمان درمان پروستات ۳ ماهه نیست.پس چرا دکتر به من گفته ۱۸ ماه باید مصرف کنم؟
    ۲(ایا با این علایم از کلیه که گفتم امکام داره سنگ کلیه هم داشته باشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ بهمن ۹۴( 1 دهه پیش)
      سلام
      ۱) مگه زمان درمان پروستات ۳ ماهه نیست.پس چرا دکتر به من گفته ۱۸ ماه باید مصرف کنم؟.....................معمولا ۳ تا ۶ ماه دوره ی درمانی است
      ۲(ایا با این علایم از کلیه که گفتم امکام داره سنگ کلیه هم داشته باشم؟..........................احتمالش هست لذا بهتره سونوگرافی از کلیه ها انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط