ارولوژی چیست و معاینه ارولوژی شامل چیست؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

اورولوژی چیست؟ | دکتر جباری فوق‌تخصص اورولوژی برای آقایان در تهران

🔬 اورولوژی چیست؟

اورولوژی یک تخصص جراحی است که بیماری‌های دستگاه ادراری مرد و زن و ارگان‌های تولید مثل مردانه را تشخیص و درمان می‌کند. این تخصص همچنین با تشخیص و درمان زگیل تناسلی در مردان و زنان، و نیز مراقبت‌های جراحی غدد فوق کلیه مرتبط است.

دستگاه ادراری و باروری ارتباط نزدیکی با هم دارند و اختلالات یکی بر روی دیگری تأثیر می‌گذارد. بخش قابل توجهی از بیماری‌هایی که در ارولوژی درمان می‌شوند، تحت عنوان بیماری‌های ادراری–تناسلی نامگذاری می‌شوند.

گرچه اورولوژی به عنوان یک تخصص جراحی طبقه‌بندی شده است، اما با علم پزشکی داخلی، اطفال، زنان و سایر تخصص‌ها به دلیل طیف وسیعی از مشکلات بالینی در ارتباط است.

👨‍⚕️ دکتر یا متخصص اورولوژی کیست؟

به افرادی که در ارولوژی تخصص گرفته و در حیطه تشخیص، درمان و کنترل بیماری‌ها با اختلالات ارولوژی فعالیت می‌کنند، ارولوژیست گفته می‌شود.

اورولوژیست‌ها پس از دوره پزشکی عمومی، دوره تخصص ارولوژی را که معمولاً ۵ تا ۶ سال است، می‌گذرانند. برخی از آن‌ها علاوه بر این، دوره‌های فوق‌تخصصی (فلوشیپ) در زیرشاخه‌های تخصصی مثل ارولوژی ترمیمی، انکولوژی ارولوژیک، یا ارولوژی اطفال می‌گذرانند.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی، همچنین دارای فلوشیپ فوق‌تخصصی ارولوژی ترمیمی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران است.

🏥 بخش‌های تخصصی ارولوژی

ارولوژی حوزه‌ای گسترده است که زیرشاخه‌های تخصصی مختلفی دارد:

🔧
ارولوژی ترمیمی
بازسازی مجرا، درمان تنگی و آسیب‌های ادراری
🎗️
انکولوژی ارولوژیک
سرطان کلیه، مثانه، پروستات و بیضه
👶
ارولوژی اطفال
بیماری‌های ادراری در کودکان و نوجوانان
🌱
ارولوژی باروری
ناباروری مردانه، واریکوسل، آزواسپرمی
نوروارولوژی
اختلالات عصبی مؤثر بر دستگاه ادراری
🪨
اندوارولوژی
سنگ کلیه و مثانه، جراحی‌های حداقل تهاجمی

📋 بیماری‌های قابل درمان توسط اورولوژیست

برخی شرایط مشترکی که تحت درمان اورولوژیست‌ها قرار می‌گیرند عبارتند از:

بیماریتوضیح مختصر
زگیل تناسلی (HPV)بیماری منتقله از راه جنسی در زنان و مردان
تنگی مجرای ادرارباریک شدن مجرا ناشی از اسکار یا التهاب
واریکوسلاتساع وریدهای کیسه بیضه — عامل ناباروری
کجی آلت (پیرونی)انحنای آلت ناشی از پلاک فیبروزی
سنگ کلیه و مثانهرسوب مواد معدنی در دستگاه ادراری
سرطان پروستاتشایع‌ترین سرطان مردانه بعد از ۵۰ سال
ناتوانی جنسیاختلال نعوظ با علل عروقی، عصبی یا هورمونی
عفونت‌های ادراری مکررUTI‌های مقاوم یا عود کننده
آسیب به اندام‌های ارولوژیناشی از ضربه، تصادف یا عوارض جراحی

🫁 اندام‌های مرتبط با تخصص ارولوژی

بخش‌هایی از بدن که به تخصص دکتر ارولوژی مربوط می‌شوند شامل:

در مردان و زنان (مشترک):

  • کلیه‌ها — تولید ادرار و فیلتر خون
  • حالب‌ها — انتقال ادرار از کلیه به مثانه
  • مثانه — ذخیره ادرار
  • مجرای ادرار (پیشابراه)
  • غدد فوق کلیه

مختص آقایان:

  • آلت تناسلی
  • بیضه‌ها و اپیدیدیم
  • پروستات
  • وزیکول‌های منوی
  • مجاری دفران

گرچه اورولوژی یک تخصص جراحی است، اما بسیاری از بیماری‌های ارولوژی با درمان دارویی کنترل می‌شوند و نیازی به جراحی ندارند. اورولوژیست ابتدا درمان‌های غیرجراحی را توصیه می‌کند.

چه زمانی به دکتر اورولوژی مراجعه کنیم؟

اگر هر یک از علائم زیر را دارید، مراجعه به اورولوژیست توصیه می‌شود:

  • ضعیف شدن یا قطع جریان ادرار
  • سوزش یا درد هنگام ادرار کردن
  • خون در ادرار (حتی یک‌بار)
  • درد در ناحیه کمر، پهلو یا پایین شکم
  • مشکلات نعوظ یا زودانزالی
  • توده یا تغییر در اندازه بیضه
  • ناباروری بعد از یک سال تلاش بدون نتیجه
  • مشاهده زگیل یا ضایعه در ناحیه تناسلی
  • تکرر ادرار، به‌ویژه در شب
  • بی‌اختیاری ادرار

بسیاری از آقایان مراجعه به اورولوژیست را به تأخیر می‌اندازند. این تأخیر می‌تواند بیماری‌های قابل درمان را به مرحله‌ای پیچیده‌تر برساند. اگر علائمی دارید، هر چه زودتر مراجعه کنید.

تعیین وقت و خدمات دکتر جباری
یکشنبه تا سه‌شنبه
روزهای کاری
۱۴:۰۰ تا ۱۹:۰۰
ساعت ویزیت
۰۲۱-۹۱۳۰۱۷۸۲
تلفن مطب
بیمارستان خاتم‌الانبیا
محل عمل‌های جراحی
تهران — خیابان میرزای شیرازی، نرسیده به خیابان شهید بهشتی، کوچه شهدا، پلاک ۲۲، طبقه چهارم، واحد ۲۰
مشاهده روی نقشه گوگل
تأمین اجتماعی
خدمات درمانی
نیروهای مسلح
بیمه آزاد

سوالات متداول

تفاوت ارولوژی و نفرولوژی چیست؟
نفرولوژیست متخصص داخلی کلیه است و بیماری‌هایی مثل نارسایی کلیه، گلومرولونفریت و فشار خون کلیوی را با دارو درمان می‌کند. اورولوژیست جراح است و علاوه بر کلیه، تمام دستگاه ادراری و تناسلی را درمان می‌کند.
آیا زنان هم می‌توانند به اورولوژیست مراجعه کنند؟
بله. اورولوژیست متخصص دستگاه ادراری در هر دو جنس است. مشکلاتی مثل سنگ کلیه، عفونت ادراری مکرر، بی‌اختیاری ادرار و تنگی مجرا در زنان هم توسط اورولوژیست درمان می‌شوند.
در اولین ویزیت اورولوژیست چه اتفاقی می‌افتد؟
پزشک ابتدا شرح حال کامل می‌گیرد، سپس در صورت نیاز معاینه فیزیکی انجام می‌دهد. ممکن است آزمایش ادرار، سونوگرافی یا اورودینامیک تجویز شود. نگران نباشید — اورولوژیست‌ها با انواع مشکلات مواجهند و قضاوتی در کار نیست.
ارولوژی ترمیمی چیست؟
ارولوژی ترمیمی یک فوق‌تخصص در ارولوژی است که بر بازسازی مجاری ادراری آسیب‌دیده تمرکز دارد. مواردی مثل تنگی مجرا، آسیب‌های ناشی از ضربه، فیستول‌ها و ناهنجاری‌های مادرزادی در این حوزه درمان می‌شوند. دکتر جباری دارای فلوشیپ فوق‌تخصصی در این زمینه است.
آیا مشکلات جنسی آقایان هم در حوزه ارولوژی است؟
بله. مشکلاتی مثل اختلال نعوظ، زودانزالی، کجی آلت، واریکوسل و ناباروری مردانه در حوزه تخصص اورولوژیست است. ناتوانی جنسی اغلب با بیماری قلبی عروقی همراه است، پس بررسی جامع ضروری است.
💬
سوالی دارید؟ مستقیم از دکتر جباری بپرسید
هزاران سوال ارولوژی از متخصص پاسخ داده شده — سوال خود را ثبت کنید
پرسش از دکتر
👨‍⚕️

دکتر محمد جباری

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی — فلوشیپ فوق‌تخصصی ارولوژی ترمیمی — عضو هیئت علمی وزارت بهداشت — عضو انجمن علمی ارولوژی ایران

برای مشاوره و تعیین وقت با دکتر جباری تماس بگیرید

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.6/5 - (409 امتیاز)
  • تصویر کاربر مبین شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام من 18سالمه دو سال خود ارضایی داشتم و الان دو ساله که دیگه اصلا انجامش ندادم ولی عوارضی مثل سرگیجه خیلی شدید حساسیت خیلی شدید به نور و محتلم شدن بیش از اندازه یعنی هرشب هنوز در من وجود داره.میخواستم بدونم آیا این علامت ها مربوط به خودارضایی هست یا نه و باید چیکارکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      این علائم ارتباطی با خود ارضایی ندارند . احتلام شبانه در جوانان در سن شما کاملا طبیعی است و با بالا رفتن سن و ازدواج بتدریج بهتر می شود
  • تصویر کاربر ابراهیم شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 122900 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ممنون از برنامتون.من35سالم هستم،من حدودا 4ساله مشکل زود انزالی و شل شدن آلت موقع نزدیکی ميشم ناگفته نباشد ک مجرد هستم و هرماه شايد دوبار فقط نزدیکی داشته باشم و اونم با استرس هست و محبورم قرص مصرف کنم ک اونم گاهی جواب میده،جهت اطلاع من تا سن 30سالگی مقاربت با جنس مخالف نداشتم چون خجالتی بودم و مقاربتم گزری بودن.این مشکل شل شدن آلت ،تاثیر روحى بدی بهم داده ممنون میشم منو راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
      بایستی به مطالب بالا اضافه کنم خجالتی بودن و نداشتن شریک جنسی ثابت با ارتباطات بالای عاطفی از عللی است که ناتوانی شما را تشدید می کند.
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر سميه جمعه ۲۷ مرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با سلام .
    تقريبا از ده سال پيش وقتي به دستشويي ميرفتم بعد از اتمام تصور ميكردم قطره اي ادرار از من خارج شده و اين باعث ميشد كه دوباره خود را بشورم و بلند شوم . به چندين دكتر مراجعه كردم كه قرصهايي مثل اكسي بوتين ، فنازومكس ، اسنترا براي من تجويز كردند ولي هيچ بهبودي در وضع من ايجاد نشد با توجه به اينكه سونگرافي كه انجام داده بودم نشان ميداد ماهيچه مثانه حالت ارتجاعي كامل ندارد و ادرار كامل خارج نميشود . دكتر اخري كه مراجعه كردم بنام پرفسور سهرابي گفتند كه اين فكر و خيالي بيش نيست و شما مشكلي نداريد .
    حالا ده سال از ان زمان ميگذرد و من بدتر و بدتر شده ام . بطوري كه حمام رفتن من دو ساعت طول ميكشد . دستشويي كه ميرم بايد ده بار خودم رو بشورم ولي به محض بلند شدن يا پوشيدن لباس يا خشك كردن خودم ، اگر دستم به بدنم كشيده شود يا اگر پايم در دمپايي ليز بخورد يا لباسم روي بدنم كشيده شود يا حتي نفس عميق بكشم احساس ميكنم چند قطره ادرار از من خارج ميشود و اين ميشود كه باز بايد خودم را طاهر كنم . هر بار كه مينشينم مقداري ادرار ميكنم اما باز در بلند شدن همان اتفاق براي من ميافتد و اين ميشود كه من براي هر بار دستشويي يا حمام رفتن بايد ساعتها وقت تلف كنم و باز نميتوانم به يقين برسم كه ايا واقعا چنين اتفاقي افتاده يا خير چون حتي اجازه خشك كردن هم به من نميدهد و با همان تصور كه ادرار از من خارج شده دستشويي را ترك كنم ديگر اين حالت به سراغم نميايد ولي تازماني كه ميخوام پاك خارج شوم بارها و بارها اين حالت به سراغم ميايد . به خاطر خوردن قرصهاي فنازومكس چون رنگ ادرار را تغيير ميداد وقتي لباس زير خود را چك ميكنم بعضي وقتها با اينكه تصور ميكنم ادرار خارج شده اما چيز رنگي نميبينم اما ممكن است گاهي اوقات هم لكه ريز زرد رنگي مشاهده كنم كه نميدانم اين اثر دارو ميباشد يا واقعا ادرار است .
    از شما خواهش دارم با شرح حالي كه از من شنيديد بفرماييد ايا من واقعا بيمار جسمي هستم يعني مثانه شخصي ميتواند اينقدر ضعيف شود كه با وجود چندين بار خالي شدن حتي نتواند پنج دقيقه تا پوشيدن لباس صبر كند ؟ يا اينكه من به اين موضوع وسواس شده ام و به بيماري وسواس مبتلا شده ام . حتي مجبور شده ام براي حل اين موضوع تا مدت سال از نوار بهداشتي استفاده كنم اما اين اواخر موقع پوشيدن نوار بهداشتي هم چنان استرس و اضطرابي به من دست ميدهد كه فرصت اين كار را هم از من ميگيرد و باز هم تصور را ميكنم. در صورتي كه تا سال گذشته من تا اين حد اذيت نبودم يكبار خودم را ميشستم نوار بهداشتي ام را ميپوشيدم و خارج ميشدم اما الان بيچاره شده ام . به صورتي كه اينقدر فشار عصبي روي خود احساس ميكنم كه طي يكسال گذشته ١6 كيلو كاهش وزن داشته ام.
    خواهش ميكنم مرا راهنمايي بفرماييد .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۷ مرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      با توضیحاتی که فرمودید علائم شما واضحا دال بر بیماری شدید وسواس می باشد و مشکل جسمی ندارید لذا بهتر است زیر نظر روانپزشک باشید
  • تصویر کاربر مهدي شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشيد
    بنده مجرد و٣٣ ساله هستم مشكل عدم نعوظ دارم حتي با قرص هاي سيدنافيل و... يعني بعداز استفاده نعوظ دارم و بلافاصله درحين تحريك از بين ميرود و با تلاش مجدد نعوظ ايجاد ميشود البته من چندين سال قبل عمل واريكوسل انجام دادم. الان به خاطر اين مشكل و ترس از عواقب بعدي ان ازازدواج امتناع و ترس دارم. لطفااا راهنمايي كنين براي درمان قطعي چكار ميتونم بكنم من از استفاده قرص خوشم نمياد بخاطر عوارض هاش و سردردهاي شديدش
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر صدرا شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 242 مشاهده پرسش
    2M S.T:
    سلام وخسته نباشید، روی آلت تناسلی پسر 9ساله ام کیست چربی( به گفته پزشک) ایجاد شده( البته سال گذشته هم به دلیل وجود کیست در جای دیگر آلت جراحی شده) که دردی ندارد ولی اگر فشار دهیم چرک خارج میشود آیا باید عمل شود و اگر عمل نکنم در آینده ایجاد مشکل میکند؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۸ مرداد ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام
      لطفا عکس واضح بفرتسید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر sasan دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 667 مشاهده پرسش
    سلام مجدد اقای دکتر من قبلا سوال کردم که با توجه به جراهی چند روز قبل(واریکوسل هر2 طرف و فتق هر2 طرف مش گذاشتم) تا کی نمیتوانم ورزش کنم فرمودید 6 ماه خواهش من اینه با توجه به اینکه بنده به تور حرفه ای ورزش فیتنس و گاهی هم فوتبال انجام میدم عملا باید خدافظی کنم؟ 2 ایا در اینده میتوانم سنگین ورزش کنم؟ 3 ایا ورزش سنگین در گذشته باعث واریکوسل بنده شده؟ 4 ایا در اینده نمیتوانم از سونا و جکوزی استفاده کنم؟ 5 ایا در اینده ورزش باعث اود کردن واریکوسل من میشه؟ ببخشید زیاد سوال پرسیدم نگرانم ممنون میشم همه سوال هایم رو بدید ضمنا ازمایش اسپرمم نرمال بود قبل جراحی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      1- اگر د5- ر ورزش بدنسازی و زور زدن نداشته باشد مشکلی نیست
      2- همان جواب بالا
      3- الزاما خیر
      4- سونا جکوزی مانعی ندارد
      5- خیر
  • تصویر کاربر قاسم دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 694 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود 31 سال سن دارم و دارای یک دختر 6 ساله نیز میباشم اما الان حدود یک ال است که بچه دار نمیشویم البته قبلا من در ایران زندگی میکردم اما الان ساکن المان هستم ممکن است که به دلیل اب و هوا باشد_متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      بعیده به دلیل اب و هوا باشد توصیه می کنم آزمایش اسپرم انجام دهید و توسط ارولوژیست معاینه شوید
  • تصویر کاربر a. دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 725 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر

    پسری هستم ۱۷ ساله چن روز پیش پس از خود ارضایی درد کمی در بیضه راستم احساس کردم و از همان روز این درد ادامه دارد.البته کم است .ایا از خود ارضاییست ؟ با ترک ان مشکل برطرف میشود؟
    تکرر ادرار یا درد شکم و حالت استفراغ هم (ندارم)
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      می تواند از خود ارضایی باشد و با ترک آن بتدریج برطرف خواهد شد در صورت تداوم درد بهتره معاینه شوید و سونوگرافی از بیضه ها انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط