ارولوژی چیست و معاینه ارولوژی شامل چیست؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

اورولوژی چیست؟ | دکتر جباری فوق‌تخصص اورولوژی برای آقایان در تهران

🔬 اورولوژی چیست؟

اورولوژی یک تخصص جراحی است که بیماری‌های دستگاه ادراری مرد و زن و ارگان‌های تولید مثل مردانه را تشخیص و درمان می‌کند. این تخصص همچنین با تشخیص و درمان زگیل تناسلی در مردان و زنان، و نیز مراقبت‌های جراحی غدد فوق کلیه مرتبط است.

دستگاه ادراری و باروری ارتباط نزدیکی با هم دارند و اختلالات یکی بر روی دیگری تأثیر می‌گذارد. بخش قابل توجهی از بیماری‌هایی که در ارولوژی درمان می‌شوند، تحت عنوان بیماری‌های ادراری–تناسلی نامگذاری می‌شوند.

گرچه اورولوژی به عنوان یک تخصص جراحی طبقه‌بندی شده است، اما با علم پزشکی داخلی، اطفال، زنان و سایر تخصص‌ها به دلیل طیف وسیعی از مشکلات بالینی در ارتباط است.

👨‍⚕️ دکتر یا متخصص اورولوژی کیست؟

به افرادی که در ارولوژی تخصص گرفته و در حیطه تشخیص، درمان و کنترل بیماری‌ها با اختلالات ارولوژی فعالیت می‌کنند، ارولوژیست گفته می‌شود.

اورولوژیست‌ها پس از دوره پزشکی عمومی، دوره تخصص ارولوژی را که معمولاً ۵ تا ۶ سال است، می‌گذرانند. برخی از آن‌ها علاوه بر این، دوره‌های فوق‌تخصصی (فلوشیپ) در زیرشاخه‌های تخصصی مثل ارولوژی ترمیمی، انکولوژی ارولوژیک، یا ارولوژی اطفال می‌گذرانند.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی، همچنین دارای فلوشیپ فوق‌تخصصی ارولوژی ترمیمی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران است.

🏥 بخش‌های تخصصی ارولوژی

ارولوژی حوزه‌ای گسترده است که زیرشاخه‌های تخصصی مختلفی دارد:

🔧
ارولوژی ترمیمی
بازسازی مجرا، درمان تنگی و آسیب‌های ادراری
🎗️
انکولوژی ارولوژیک
سرطان کلیه، مثانه، پروستات و بیضه
👶
ارولوژی اطفال
بیماری‌های ادراری در کودکان و نوجوانان
🌱
ارولوژی باروری
ناباروری مردانه، واریکوسل، آزواسپرمی
نوروارولوژی
اختلالات عصبی مؤثر بر دستگاه ادراری
🪨
اندوارولوژی
سنگ کلیه و مثانه، جراحی‌های حداقل تهاجمی

📋 بیماری‌های قابل درمان توسط اورولوژیست

برخی شرایط مشترکی که تحت درمان اورولوژیست‌ها قرار می‌گیرند عبارتند از:

بیماریتوضیح مختصر
زگیل تناسلی (HPV)بیماری منتقله از راه جنسی در زنان و مردان
تنگی مجرای ادرارباریک شدن مجرا ناشی از اسکار یا التهاب
واریکوسلاتساع وریدهای کیسه بیضه — عامل ناباروری
کجی آلت (پیرونی)انحنای آلت ناشی از پلاک فیبروزی
سنگ کلیه و مثانهرسوب مواد معدنی در دستگاه ادراری
سرطان پروستاتشایع‌ترین سرطان مردانه بعد از ۵۰ سال
ناتوانی جنسیاختلال نعوظ با علل عروقی، عصبی یا هورمونی
عفونت‌های ادراری مکررUTI‌های مقاوم یا عود کننده
آسیب به اندام‌های ارولوژیناشی از ضربه، تصادف یا عوارض جراحی

🫁 اندام‌های مرتبط با تخصص ارولوژی

بخش‌هایی از بدن که به تخصص دکتر ارولوژی مربوط می‌شوند شامل:

در مردان و زنان (مشترک):

  • کلیه‌ها — تولید ادرار و فیلتر خون
  • حالب‌ها — انتقال ادرار از کلیه به مثانه
  • مثانه — ذخیره ادرار
  • مجرای ادرار (پیشابراه)
  • غدد فوق کلیه

مختص آقایان:

  • آلت تناسلی
  • بیضه‌ها و اپیدیدیم
  • پروستات
  • وزیکول‌های منوی
  • مجاری دفران

گرچه اورولوژی یک تخصص جراحی است، اما بسیاری از بیماری‌های ارولوژی با درمان دارویی کنترل می‌شوند و نیازی به جراحی ندارند. اورولوژیست ابتدا درمان‌های غیرجراحی را توصیه می‌کند.

چه زمانی به دکتر اورولوژی مراجعه کنیم؟

اگر هر یک از علائم زیر را دارید، مراجعه به اورولوژیست توصیه می‌شود:

  • ضعیف شدن یا قطع جریان ادرار
  • سوزش یا درد هنگام ادرار کردن
  • خون در ادرار (حتی یک‌بار)
  • درد در ناحیه کمر، پهلو یا پایین شکم
  • مشکلات نعوظ یا زودانزالی
  • توده یا تغییر در اندازه بیضه
  • ناباروری بعد از یک سال تلاش بدون نتیجه
  • مشاهده زگیل یا ضایعه در ناحیه تناسلی
  • تکرر ادرار، به‌ویژه در شب
  • بی‌اختیاری ادرار

بسیاری از آقایان مراجعه به اورولوژیست را به تأخیر می‌اندازند. این تأخیر می‌تواند بیماری‌های قابل درمان را به مرحله‌ای پیچیده‌تر برساند. اگر علائمی دارید، هر چه زودتر مراجعه کنید.

تعیین وقت و خدمات دکتر جباری
یکشنبه تا سه‌شنبه
روزهای کاری
۱۴:۰۰ تا ۱۹:۰۰
ساعت ویزیت
۰۲۱-۹۱۳۰۱۷۸۲
تلفن مطب
بیمارستان خاتم‌الانبیا
محل عمل‌های جراحی
تهران — خیابان میرزای شیرازی، نرسیده به خیابان شهید بهشتی، کوچه شهدا، پلاک ۲۲، طبقه چهارم، واحد ۲۰
مشاهده روی نقشه گوگل
تأمین اجتماعی
خدمات درمانی
نیروهای مسلح
بیمه آزاد

سوالات متداول

تفاوت ارولوژی و نفرولوژی چیست؟
نفرولوژیست متخصص داخلی کلیه است و بیماری‌هایی مثل نارسایی کلیه، گلومرولونفریت و فشار خون کلیوی را با دارو درمان می‌کند. اورولوژیست جراح است و علاوه بر کلیه، تمام دستگاه ادراری و تناسلی را درمان می‌کند.
آیا زنان هم می‌توانند به اورولوژیست مراجعه کنند؟
بله. اورولوژیست متخصص دستگاه ادراری در هر دو جنس است. مشکلاتی مثل سنگ کلیه، عفونت ادراری مکرر، بی‌اختیاری ادرار و تنگی مجرا در زنان هم توسط اورولوژیست درمان می‌شوند.
در اولین ویزیت اورولوژیست چه اتفاقی می‌افتد؟
پزشک ابتدا شرح حال کامل می‌گیرد، سپس در صورت نیاز معاینه فیزیکی انجام می‌دهد. ممکن است آزمایش ادرار، سونوگرافی یا اورودینامیک تجویز شود. نگران نباشید — اورولوژیست‌ها با انواع مشکلات مواجهند و قضاوتی در کار نیست.
ارولوژی ترمیمی چیست؟
ارولوژی ترمیمی یک فوق‌تخصص در ارولوژی است که بر بازسازی مجاری ادراری آسیب‌دیده تمرکز دارد. مواردی مثل تنگی مجرا، آسیب‌های ناشی از ضربه، فیستول‌ها و ناهنجاری‌های مادرزادی در این حوزه درمان می‌شوند. دکتر جباری دارای فلوشیپ فوق‌تخصصی در این زمینه است.
آیا مشکلات جنسی آقایان هم در حوزه ارولوژی است؟
بله. مشکلاتی مثل اختلال نعوظ، زودانزالی، کجی آلت، واریکوسل و ناباروری مردانه در حوزه تخصص اورولوژیست است. ناتوانی جنسی اغلب با بیماری قلبی عروقی همراه است، پس بررسی جامع ضروری است.
💬
سوالی دارید؟ مستقیم از دکتر جباری بپرسید
هزاران سوال ارولوژی از متخصص پاسخ داده شده — سوال خود را ثبت کنید
پرسش از دکتر
👨‍⚕️

دکتر محمد جباری

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی — فلوشیپ فوق‌تخصصی ارولوژی ترمیمی — عضو هیئت علمی وزارت بهداشت — عضو انجمن علمی ارولوژی ایران

برای مشاوره و تعیین وقت با دکتر جباری تماس بگیرید

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.6/5 - (409 امتیاز)
  • تصویر کاربر Poriya یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    چگونه زودلی برطرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر احد یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    سلام عید نوروز مبارک من بیش از سه دقیقه انزال میشم چهکار کنم بیشتر باشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید..
    من ماهی یه بار با یه نفری رابطه برقرار میکنم.
    باعث میشه کمتر از ۱دقبقه انزال صورت بگیره.
    و دفع دوم ک انجام میدم باز همون حالتی هستش شاید ۱دقیقه بشه..ولی آلاتم تو هم دفع دوم گاهی میخوابه و تو انجام سکس هم میخوابه..دکتر رفتم ولی هیچ تاثیری نداشته و بعدش درمان کنسل کردم...خواهش میکمم کممک کنید لطفا جواب رو با پیام بهم بدین..چون من ایمیل این چیز ها ندارم...بازم معذرت
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر Hesam پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 2235 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان.من واسه زود انزالی که داشتم امروز از این قرص (۱۰۰)استفاده کردم و یک ساعت که شد نزدیکی و دخول انجام دادم اما هییییچ تاثیری نداشت.به نظر شما دلیل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من مجردم ۲۳سال سن
    هنگام خودارضایی کمتر از سی ثانیه ارضا میشم
    میخواستم بپرسم این امر میتونه تاثیری داشته باشه واسه زمانی که ازدواج میکنم
    یعنی اینکه اگه ازدواج کنم در رابطه جنسی با همسرم همین مشگلو دارم یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      بله ممکنه بعد از ازداج هم به همین شکل باشد. زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر 111 پنجشنبه ۱۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید من ببخشید من آلت تناسلیم کوچیکه میخواستم بدونی راهی برای حل این مشکل هست از نظر علمی و پزشکی دا خیر اگر راهی هست نیاز به راهنمای دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید https://drjabbari.com/1954

  • تصویر کاربر مینا پنجشنبه ۱۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    اقای دکتر همسر من چندوقتیه دانه های ریز تیره ای روی التش ظاهر شدن که سوزش هم دارن میخاستم بدونم چی هستن با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۷ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر امید وارم خوب باشیدو مردمو خوب کنید من یه چند سالیه خودارضایی میکردم ولی الان باید این کارو بزارم کنار چون داره به کل زندگیم صدمه وارد میکنه ولی از لحاظ جسمانی هم دارم افت میکنم میخواستم بدونم برای تقویت روح و جسمم چه کار هایی باید انجام بدم تا مثل سابق بشم ببخشید زیاد شد میگن دکتر محرمه گفتم شما حتما میتونید کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۳ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      برای تقویت جسم ورزش کنید برای تقویت روح با روانشناس مشاوره داشته باشید. ولی در کل بایستی بدانید ترک خودارضایی و استمنا کار سختی است و نیاز به اراده و عزم راسخ دارد. مواردی که به شما کمک می کند: • کمک و استعانت از خداوند متعال • پرهیز از هر موضوع تحریک امیز مثل نگاه کردن به جنس مخالف یا دیدن فیلم و کلیپ و .... های جنسی و محرک • پرهیز از قرار گرفتن در مکان های تنها • کوتاه کردن زمان حمام در حد ممکن • زمانی به رختخواب بروید که واقعا خسته و خواب آلوده باشید. • در رختخواب با خواند کتاب رمان و امثال آن ذهن خود را مشغول کنید. • سرگرم کردن خود به ورزش، کتاب خواندن، هنر مورد علاقه، سینما • تعیین جریمه برای خودتان با هر بار شکست در کنترل خود • گاهی نیاز به مصرف داروهایی مثل سرترالین ، پاروکستین و یا سیتالوپرام برای یک دوره ی طولانی و با تجویز پزشک می باشد یادتان باشد نیروی غریزه جنسی خیلی خیلی قوی و سرکش هست و مهار آن نیز کار بسیار سخت ولی شدنی است و اگرچه ازدواج بهترین راه پاسخ به این غریزه هست ولی بدیهی است از زمان بلوغ تا زمان ازدواج سال های زیادی فاصله وجود دارد و در طی این سال ها جوانان فشار روانی زیادی را تحمل می کنند اما برای کسی که بخواهد این کار شدنی است.

  • تصویر کاربر عظيم شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام من 53 سال سن دارم و حجم پروستاتم 30 سي سي است و پي اس آ 79 صدم است. مشكلاتم شامل تعجيل براي ادرار كردن، و بلند شدن شبانه از خواب است داروهاي افلوكساسين200 و يوريناسين 5 ميلي و ترازوسين 2 پزشك ارولوژي داده است ولي چندان موثر نيست. بنظرم مربوط به استرس و ترس است چون قرص ايندرال را مي خورم آرام تر مي شود و انقباضاتش كمتر است. نظرتان چيست؟ بنظرتان چه دارويي مصرف كنم. داروهاي آرام بخش و ضد افسردگي نه تنها خوب نبودن وضعيتم را بدتر كردند. تعداد رفتن به دستشويي در طول روز 5 يا 6 بار نبيشتر نيست تعجيل و فشار براي رساندن به دستشويي شديد است.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بدیهی است هر دارویی که شرایط شما را بهتر کند می توان استفاده کرد لذا ایرادی ندارد که ایندرال استفاده کنید

  • تصویر کاربر Reza شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    با سلام جوان ۲۳ ساله هستم . آلت تناسلی و بیضه های من نسبت به هم سن های خودم رشد چندانی نداشته . میخواستم بدونم مشکلی داره بیضه هام و آلت تناسلی . مشکلی برای ازدواج و بچه دار شدن پیش نمیاد . لطفا راهنمایی بفرمائید . باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط