آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    آلت من چسبندگی دارد یعنی پوستش چسبیده به کلاهکش یه بارهم رفتم پیش دکتر جراهی کرد وله بغیه که زد دوباره همون جای چسبیده جمع شد ودوباره چسبندگی دارم نمیدونم چیکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      به نظرم چسبندگی نیست شما پوست ختنه را کامل برداشتند و اینطور شده
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    سلام من پسری هستم 16 ساله
    من فکر میکنم که طول الت تناسبیم کوتاه است چون فقط 12cmهستش و حس میکنم کوتاه هست البته یه دوره دارو های هورمون مصرف میکردم بدلیل قد کوتاه هم و همچنین داوره های که برای جلوگیری از بلوغ نیز استفاده میکردم
    در اخر سوال بنده این است که ایا طول تناسبی من کوتاه است یا مناسب و اگر کوتاه هست راهی برای افزایش طول. ان هست ؟؟ سلام من پسری هستم 16 ساله
    من فکر میکنم که طول الت تناسبیم کوتاه است چون فقط 12cmهستش و حس میکنم کوتاه هست البته یه دوره دارو های هورمون مصرف میکردم بدلیل قد کوتاه هم و همچنین داوره های که برای جلوگیری از بلوغ نیز استفاده میکردم
    در اخر سوال بنده این است که ایا طول تناسبی من کوتاه است یا مناسب و اگر کوتاه هست راهی برای افزایش طول. ان هست ؟؟
    1. تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۸ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      من پاسخ رو از کجا ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام،
    الان حدود دو هفته میشه که بیضه های من درد دارند که این درد بیشتر اوقات سراغم میاید. تنها موقع نشستن و یا خوابیدن دردی وجود ندارد یا کم میشود. در ابتدا درد از بیضه چپ شروع شد ولی الان بیضه راست هم درد میگیرد که این درد خیلی اوقات به زیر شکم هم میزند. درد به صورت سیگنالی و تیر کشنده هست. از لحاظ شکل ظاهری بیضه ها سالمند فقط وقتی با دست چک میکنم زیر بیضه چپ یک زائده مثل رگ باد کرده حس میکنم که البته وجود داشت قبلا اما این روزها بزرگتر شده. حتی وقتی درد داشت به دستور پزشک اورژانس سونوگرافی هم کردم اما چیزی در بیضه ها مشاهده نشد. آزمایش خون اورژانسی هم عفونتی در خون نشان نداد. میشه لطفا بگید چه دلایل دیگری ممکنه وجود داشته باشه چون درد هر روز بیشتر میشه!؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      سپاسگذارم از پاسخ، چطور میشه تشخیص دقیق داد؟ به نظر شما صبر کنم و مسکن استفاده کنم تا خوب بشه یا اینکه بهتره زودتر دلیل راپیدا کنم و درمان کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱ مهر ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر درد شدید نیست صبر کنید یا به متخصص مغز و اعصاب جهت بررسی مراجعه کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر یاسر شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2569 مشاهده پرسش
    من 3 روز پیش عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم.
    امروز متوجه شدم که روی آلت تناسلی ام که قبلا یک رگ از آنجا رد شده بود،متورم شده و پوست آن باد کرده است‌. و کاملا مشهود هست.
    میخواستم دلیلش رو سوال کنم و اینکه آیا طبیعی هست یا کار خاصی باید انجام بدم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۱ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم. با پزشک معالج تان مشورت کنید
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۸ شهریور ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    الت من چسبندگی دارم دکترا جراهی ام کردن ولی درست نمیشه چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ شهریور ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      احتمالا بشه با پیوند پوست درستش کرد ولی ابتدا باید معاینه شوید اگر خواستید مطب مراجعه کنید حتما عکس در حالت سفت شدن و نعوظ هم بگیر
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط