آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر دانیال چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 176 مشاهده پرسش
    با عرض سلام

    من 16 سالمه و حدود 2تا 3 سال است که خود ارضایی می کنم بویژه فشردن آلت تناسلی بر کف زمین میخواستم بدونم اگر این کار پس از 2تا 3 ترک شود ، باعث احتمال کاهش فرزند آوری در سنین بالا تر و همین طور بیماری پیرونی می شود ؟

    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      اگر ترک کنید مشکلی پیش نمیاد
  • تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمیخواستم بدونم اگه جواب آزمایش اسپرم براتون بفرستم میگین آیاهمسرم مشکل داره نداره چیز نگران کننده داخل آزمایشش هس یانه؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      بله می گم
    2. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      اینم جواب آزمایش ممنون دکتر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      چیزی نیامده
    4. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      Semenvolume=2
      Semen ph=7.9
      Spermcount(densty)=72.6
      Progressive(A+B)=39
      Motile(A+B+C)=80.2
      Round cell=0.5
      Germ cell=0
      Wbc=29.2
      Rbc=4.8
      Normal morphology=74.1
      Tzl=1
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      این ازمایش طبیعی است
    6. تصویر کاربر آرزو پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      یک دنیاممنون دکتر
    7. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۲۸ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      👍🏻
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر حمیدصالحی چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    کسانی که در جوانی زود تر از موقع بلوغ یا بلوغ خود ارضاعی میگردند الان مبتلا به زود ارضاعی میشوند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      کسانی که در جوانی زود تر از موقع بلوغ یا بلوغ خود ارضاعی میگردند الان مبتلا به زود ارضاعی میشوند؟............................خیر ربطی ندارد
  • تصویر کاربر حمیده چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    همسرم مشکل نعوظ داره یا میشه گفت زود انزالی.ولی بیشتر همون نعوظه.نمیدونم چیکار کنم29سالمههمسرم هم29این موضوع داره زندگیمو ازهم میپاشونه.تورو خدا کمکم کنید شاید ماهی یکبار هم باهم رابطه نداشته باشیم.خیلی از زندگیک سرد شدم.اعصابم داغونه...توروخدا آقای دکتر به خاطر بچه کوچیکم برای اینکه بی پدر بزرگ نشه کمکم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنند. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانند فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشند. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارند گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنند. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    با سلام بنده حدود شش ماهه ک در قسمت پایین ناف سمت چپ احساس درد دارم ک بعد از ادرار کردن این درد شدت پیدا میکند .اکثرارنگ ادرار زرد تیره با وجود مایعات فراوانی ک میخورم و داروهای طب سنتی ک برای عفونت عالیست حدود شش ماه است ک تقریبا مرتب مصرف میکنم.و ادرار کردن هم با فشار همراه نیست و بعد ادرار فکر میکنم هنوز ادرار ب صورت کامل تخلیه نشده و احساس ادرار دارم.
    در سونو وجود سنگ مشهود نبوده ودر ازمایش ادرار عفونت دیده نشده و قرص تاوانکس تعداد 30عدد برای عفونت و مترانیندازول 50عدد مصرف شده ولی نتیجه ای نداده ...و با اینک چن دکتر مراجعه کردم و حتی پزشک متخصص اورلوژی هم مراجعه کردم ولی همچنان این بیماری با من است و ازار دهنده هست. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید بسیار سخت شده مشکلم😔
    در ضمن اسم و ایمیل بنده را در سایت منتشر نکنید با تشکر ⏪ مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۷ تیر ۹۷( 8 سال پیش)
      سلم
      به نظرم آب کم بخورید علیرغم ادعا و تصوری که دارید. به نظرم یکبار در 24 ساعت حجم مایعاتی که می خورید و حجم ادرارتان را اندازه گیری کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط