آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1063 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    من دچار درد کلیه در دو قسمت پهلو در پشت کمر شدم و سمت راست درد را به پایین شکمم میزنه و سمت چپ به پایه چپم درد رو میزنه و هر از گاهی دچار تورم پا در سمت چپ و صورت میشوم و تکرر ادرار هم دارم و در سونوگرافی فقط سمت راستم سنگ 4میلی متری داشت و سمت چپم مشکلی نبود ولی من در سمت چپ بیشتر احساس درد و تورم بدن دارم و من متاسفانه کمبود ویتامین دی داشتم 3بود و سرخود ویتامین دی پنجاه هزار 18 عدددر یک ماه و نیم استفاده کردم و احساس میکنم دچار مسمومیت در کلیه و روده شدم و وقتی مواد کلسیم دار و ویتامین سی میخورم حالم بد میشه و در ادرارم مواد سفید رنگ معلق دیده میشود و حتی یکبار دفع مدفوع سفید داشتم و دست و دهانم خشک میشه و الان من یک ماه و نیم هست که ویتامین دی و هیچ مکملی استفاده نکردم و پرهیز غذایی کلسیم و ویتامین ث رعایت کردم و در ازمایش هام که دچار مسمومیت بودم حدود یک ماه ونیم پیش ویتامین دی 37.5و کلسیم 9.5 بود و ادرار کریستال many am urateو در ازمایش جدید که سه روز پیش دادم ویتامین دی 18.5 و کلسیم 9.5 بود و کاهش یافته بود و در ازمایش همه چی نرماله و سونوگرافی هم فقط سمت راستم سنگ نشان داده ولی من علاوه بر سمت راست سمت چپم احساس دردو گرفتگی و تورم بیشتر دارم ممنون میشوم راهنماییم کنید که باید چه اقداماتی انجام بدم که دچار آسیب جدی و نارسایی کلیه نشوم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر مانی یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر متاسفانه من دچار زگیل تناسلی هستم.و تنها درمانی که انجام دادم استفاده از پودفیلین بود.درمانهای دیگه هزینه بالایی در بر داشتند، و بخاطر عدم قطعیت درمان انجام ندادم.شما چه پیشنهادی برای من دارین؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام
      توصیه هایی که برای کنترل زگیل تناسلی و کاهش میزان عود و در بعضا ریشه کنی آن می شود:
      • عدم اصلاح موهای ناحیه تناسلی با تیغ وترجیحا استفاده از ماشین های اصلاح سر با شماره نه چندان پائین
      • نخاراندن ناحیه تناسلی
      • عدم خشک کردن ناحیه تناسلی با حوله بصورت مالشی
      • عدم استفاده از لیف در ناحیه تناسلی
      • کم کردن دفعات نزدیکی در صورت ابتلای همزمان شریک جنسی
      • قطع رابطه جنسی غیر ایمن
      • استفاده از کاندوم
      • چکاپ دوره ای توسط خود فرد و نیز پزشک با درشت نمایی مناسب
      • درمان سریع هر ضایعه جدید ترجیحا با روش های سریع الاثرتر مثل لیزر
      • تقویت سیستم ایمنی از طریق:
      o عدم استفاده از دخانیات و الکل
      o استفاده از سبزیجات و میوه جات تازه بویژه سیر تازه
      o استفاده از مکمل ها و آنتی اکسیدان ها
      o ورزش
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر م.باقرزاده یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام
    من مدتيه مشكل سوزش مجاري ادراري و درد و سوزش در قسمت مثانه دارم
    در امتهاي مجاري ادراري در داخل جوش هاي سفيد ديده ميشه
    و سوزش در هنگام ادرار دارم
    با يك متخصص داخلي دارم كار درمان و ميبرم جلو ولي بهبودي ديده نميشه
    ايشون ميگم زمان بره
    اخرين نسخه اي كه دادن از دارو هاي لكتازال
    نيموسكار تجويز كردن
    ميخواستم بدونم مسير درمان درسته؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر نینا یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 223 مشاهده پرسش
    تقریبا یکسال پیش یه برجستگی بین واژن و مقعد دیدم که البته اون موقع 9 ماه بود که رابطه ی جنسی نداشتم ، دکتر زنان رفتم با دارو برداشتن برام ازمایش pcr دادم که منفی بود الان دو ماهه که چند تا برجستگی اطراف مقعد دیدم یه دکتر پوست رفتم گفتن باید نمونه برداری بشه ولی من ترسیدم بعد به یه دکتر دیگه مراجعه کردم که برام کرایو کردن هنوز یک هفته نگذشته دهانه ی واژنم دو تا دونه جدید دیدم ، ایا این درمانو باید مادامالعمر انجام بدم و اینکه رابطه ی جنسیم همیشه با مشکل خواهد بود ؟ و اینکه از کجا بدونم داخل هم زگیل هست یا نه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمدی یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    خانمی 31 ساله هستم عفونت شدید ادراری دارم آزمایش هم دادم خاستم اگه میشه کمکم کنید تا درمان بشم.در ضمن برای بارداری هم اقدام کردم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط