آیا الکل ویروس زگیل تناسلی را از بین میبرد؟

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

بیش از 50 درصد افرادی که از نظر جنسی فعال هستند، در طول زندگی خود به بیماری HPV مبتلا می شوند که با در نظر گرفتن نتایج چشمگیر واکسن HPV در مشاهدات اخیر، یک آمار بسیار بالا محسوب می گردد و بدن اکثر افراد، به طور خود به خود ویروس را از بین می برد؛ سوالی که مطرح می شود این است که آیا درمان زگیل تناسلی با الکل امکان پذیر است؟ ممکن است ارتباطی بین HPV مزمن و مصرف الکل، در افرادی که بدنشان قادر به حذف ویروس نیست، وجود داشته باشد، برای فهمیدن جواب با ادامه مطلب همراه ما باشید.

درد پروستات

HPV مزمن، زمانی رخ می دهد که درمان عفونت طول بکشد و – بسته به نوع ویروس آلوده کننده – می تواند خطرات جدی برای سلامت دهانه رحم ایجاد نماید.  در رابطه با بحث درمان قطعی ویروس اچ پی وی با الکل، طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن الکل ممکن است خطر ابتلا به HPV مزمن را در زنان افزایش دهد. دانشمندان مرکز ملی سرطان، پس از آزمایش بیش از 9000 زن برای HPV و پرسش در مورد عادت های مصرف الکل آن ها، دریافتند که ابتلا به HPV، در افرادی که به طور معمول الکل مصرف می کنند، تقریباً 3 برابر بیشتر از افراد غیرالکلی می باشد.

همچنین خطر ابتلا به HPV مزمن، در زنانی که بیش از پنج سال مشروبات الکلی مصرف می نمودند، نسبت به کسانی که کمتر از پنج سال سابقه نوشیدن الکل دارند، تقریبا دو برابر بیشتر است. محققان دریافتند که احتمال ابتلا به HPV مزمن، با افزایش تعداد نوشیدنی در هر بار مصرف، افزایش می یابد.

در این مقاله، دو نتیجه اصلی ارائه شد که شامل موارد زیر است:

تشخیص زگیل از روی تصویر

حداکثر ۵ تصویر (هر فایل تا ۱۰ مگابایت)

تایید شماره موبایل

لطفاً شماره موبایل خود را وارد کنید

ورود کد تایید

کد ۶ رقمی ارسال شده را وارد نمایید

ارسال موفق

تصاویر شما با موفقیت ارسال شد. نتیجه بررسی به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

⏳ در حال پردازش...

تاکنون هیچ گونه تحقیقات موفقیت آمیزی مبنی بر درمان صد در صد زگیل تناسلی  با الکل و اینکه زدن الکل بر روی زگیل تناسلی بتواند باعث از بین رفتن و یا خشک شدن آن شود، گزارش نشده است و بر خلاف ویروس کرونا، الکل هیچ تاثیری بر روی زگیل های تناسلی ندارد.

دکتر محمد جباری متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
3.3/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر zx یکشنبه ۱۲ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام.من وقتی مشغول کاری هستم اصلا احساس خروج ادرار ندارم.ولی گاهی که مشغول کاری نیستم با وجود اینکه اصلا دستشویی ندارم احساس میکنم یه قطره ادرار از من خارج شد.آیا این فقط احساسه یا واقعا به این شکل ادرار از من خارج میشه.هم احساس سوزش میکنم هم احساس خروج یه قطره ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۲ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      به نظرم يه احساسه با اينحال اگر ازار دهنده هست توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
  • تصویر کاربر بی جمعه ۱۰ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2901 مشاهده پرسش
    ا سلام و عرض خسته نباشید.
    جوانی هستم 31 ساله که از اوایل تیرماه 95 دچار سوزش خفیف نوک آلت تناسلی 10 تا 15 دقیقه پس از ادرار شدم. با توجه به شغل دریایی و عدم امکان مراجعه فوری به پزشک تا یکماه شدت درد به مرور افزایش و پس از هربار ادارار کردن پدیدار شد. با مراجعه به متخصص اورولوژی شروع به مصرف روزانه یک قرص اسنترا 50 کردم و پس از 2 یا 3 روز از شروع درمان درد محو گردید. درمان را تا 3 ماه با روزی یک عدد ادامه و سپس به روزی یک درمیان طبق نطر پزشک معالج کاهش دادم و همچنان خبری از درد نبود. پس از 3 ماه استفاده دارو یک روز در میان دکتر معالج دستور به کاهش دارو به 2 عدد در هفته و سپس قطع داد. پس از هفته سوم درد با شدت بسیار بیشتری که عملا مختل کننده فعالیت های روزانه بود بازگشت. لازم به ذکر است که تا این زمان هیچ علامت دیگری غیر از سوزش نوک آلت تناسلی مدت کوتاهی پس از ادرار وجود نداشت و آزمایش ادرار و سونوگرافی کلیه و مثانه و پروستات هم نرمال گزارش گردید.
    با مراجعه مجدد به پزشک داروی پر.ترال0.4 یکبار در روز تجویز گردید که در 3 هفته ابتدایی استفاده از دارو درد و علایم قطع گردید منتها از اوایل این هفته با وجود مصرف دارو درد با شدت بسیار زیادی بازگشت و علایم به درد منطقه پرینه و کشاله ران و قسمت پایین شکم گسترش پیدا نمود.
    با توجه به اینکه در سفر دریای هستم و دسترسی به خشکی ندارم و قرص اسنترا و پروترال به اندازه کافی در دسترس هست بسیار سپاسگذار خواهم بود که راهنمایی بفرمایید برای تسکین موقتی درد چه کنم تا از سفر برای معاینات بیشتر بازگردم.
    پیشاپیش از بذل توجه جنابعالی کمال تشکر را دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۰ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      من توصيه مي كنم اسنترا رو شروع و ادامه دهيد
  • تصویر کاربر ابوالفضل یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    با سلام بنده ساکن اصفهان و 30 سال دارم و در دوران نامزدی هستم و مشکل زود ارضایی و بی میلی دارم میخواستم بدانم چگونه میتوان این مشکل را حل کرد . تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۵ دی ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
  • تصویر کاربر مهران سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت دکتر عزیز
    چند ماهی میشه که کلیه راستم درد میگیره این درد بعضی روزا شدیده (تا جایی که خوابم نمیبره )بعضی روزا خفیف اگه زیاد بایستم یا زیاد به صندلی تکیه بدم درد شدید تر میشه وقتی هم ادرار میکنم ادرارم قوام داره ، بدلیل اینکه از توالت فرنگی استفاده میکنم بعد از هر دفع ادراری ، ادرارم رو چک میکنم که نتیجۀ مشاهداتم به این شرحه : ادرار لزج (مثل بزاق دهان یا آب قند )، راکد شدن آب توالت فرنگی پس از گذشت چند دقیقه(مثل گندآب)

    شبها هم چشمام به سوزش میوفته و حالت گیجی و گرم شدن بدن بهم دست میده
    به توصیه به پزشک دوبار سونو و آزمایش هم انجام دادم ولی در هر دوبار نتایج سالم بودن از جمله کشت ادرار، آنالیز ادرار ، سونویه کلیه ها و مثانه(عدم وجودسنگ) ........
    آقای دکتر نظر شما در مورد این علایم چیه؟ با توجه به اینکه آزمایشات و سونوگرافی ها هیچ مشکلی رو نشون نمیدن
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      علائم شما ربطی به سیستم ادراری ندارد
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    با سلام، سمت راست بیضه و پایین آلت تناسلیم لکه های بنفش با سطح صاف زده که سوزش و خارش نداره ولی بعضی وقتها خیلی کم خشک میشه وسفید خواستم بدونم بیماریه، و درمان این ضایعه چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۳۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر hook سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    سلام
    من تعداد کمی زگیل تناسلی اطراف مقعدم دارم اگه بخوام با لیزر درمان کنم هزینش حدودا چه قدر میشه؟من برای درمان از محلول پدوفیلین و اسکوتر استفاده کردم جواب داد ولی دوباره یه جایی دیگه در اومد تا الان کلی هزینه برا درمان صرف کردم خواستم بدونیم اگه دیگه درمان نکنم ممکنه خود به خود رفع بشه/ یا ممکنه مشکل حادی پیش بیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      امکان رفع خود بخود هست اما گاهی بزرگ تر می شوند. هزینه لیزر بیشتر از هزینه موارد دیگر هست
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط