درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر میثم سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    سلام
    من حدود دو هفته هست که متوجه شدم روی پوست بیضه ام دو تا عارضه پوستی به رنگ روشن هست یکی در حدود یک میلیمتر و دیگری کوچکتر .که اوایل فکر میکردم بخاطر اصلاح و شیو ایجاد شده ولی از بین نرقتن و هچنان هستن .سوالی که داشتم این بود که یک چه جوری بفهمم زگیل تناسلی هست یا نه ؟ سوال دومم هم در مورد هزینه درمانش هست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      برای تشخیص نیاز به مراجعه ی حضوری و معاینه هست.

      هزینه براساس سایز و تعداد و محل ضایعات مشخص می شود.

  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام و درود دوتا سوال داشتم آقای دکتر اولی اینه که من چاقم و طول الت تناسلیم در صورت نغوظ به 9 سانت میرسه خواستم بگم برام پیدا نمیکنه اگه ازدواج کردم و اگه لاغر بشم باید چه ورزسهایی انجام بدم تا چربی های اطراف ناحیه تناسلی از بین بره دومین سوالم اینه من دو سه ساله يه توده رشته ای مانند در بیضه هام وجود اومده و هیچ دردی نداره ولی نرفتم دکتر و من فک بکنم ناحية بين مقعد وآلت تناسلی خاروندم و حس کردم مایعی در بیضه هام ریخته شد و از اون موقع تا الان اینجوری شدم و الان بزرگتر شده ممنونم خواهشمندم در صورت امکان به سؤالاتم جواب دهید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      درود دوتا سوال داشتم آقای دکتر اولی اینه که من چاقم و طول الت تناسلیم در صورت نغوظ به 9 سانت میرسه خواستم بگم برام پیدا نمیکنه اگه ازدواج کردم و اگه لاغر بشم باید چه ورزسهایی انجام بدم تا چربی های اطراف ناحیه تناسلی از بین بره؟...................با مربی ورزش سالن های بدنسازی این سوال را مطرح کنید. ورزش برای حذف چربی شکم و زیر شکم

      دومین سوالم اینه من دو سه ساله يه توده رشته ای مانند در بیضه هام وجود اومده و هیچ دردی نداره ولی نرفتم دکتر و من فک بکنم ناحية بين مقعد وآلت تناسلی خاروندم و حس کردم مایعی در بیضه هام ریخته شد و از اون موقع تا الان اینجوری شدم و الان بزرگتر شده ......................بهتره معاینه شوید

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    با سلام دوماه پیش عمل پر وستات باز کرد ه ام پی اس ای قبل عمل حدود 9و دو نمونه از 12 نمونه بیوبسی بدخیم بوده بعد عمل psaبه یک صدم ودر پاتولوژی پروستات به بیرون کپسول نیز رسوخ نموده وعدد گلسیون در این ناحیه 5+4بوده چه پیشنهادی دارین ؟ مرحله بعد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      در درمان کانسر پروستات همیشه کمی اختلاف نظر هست ولی به نظر من با توجه به PSA=0.01 که فرمودید فعلا توصیه میشه با PSA تحت نظر باشید تا روند آن مشخص شود اگر افزایش نداشته باشد درمان بیشتری نمی خواهد ولی اگر در حال افزایش باشد رادیوتراپی یکی از پیشنهادات درمانی است.

    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      با تشکر آیا فاکتور افزایش psa یا ثابت بودن آن در آزمایشات بعدی به تنهایی میتونه ملاک باشه؟ جواب پاتولوژی در دو آزمایشگاه مجزا انجام شده وخدمتتون مجزا ارسال میشه Exteaprostatic extention:Identified atright posterior. Surgical. margin: positive at right posterior. Stage:T3aونمره گلسیون 5+4 هستش البته در پاتولوژی آزمایشگاه اول وضعیت بهتره وفقط تهاجم به مقاطع عصبی داخل وبیرون پروستات گزارش شده متشکر میشم اگه مجددا بررسی فرمایید ممنون میشم یه دنیا خیلی نگرانم اخه اول قرار بود رادیوتراپی وتزریق الیگارد را برمکه به توصیه خوب شما جراحی رارفتم بقیه نواحی پروستات خوبه
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      نظرم همانی است که خدمت تان عرض کردم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام ایا نوک سینه من زگیل دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر زگیل نیست

  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام پیش یه دکتر رفتم گفت زگیل داری و پیش متخصص زنان دیگری رفتم گفت ک زگیل ندارم بخاطر پوشیدن لباس تنگ این زایدها دراومدن بنظر شما چی؟ اگر زگیل نیس چجوری خوب میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      پیش یه دکتر رفتم گفت زگیل داری و پیش متخصص زنان دیگری رفتم گفت ک زگیل ندارم بخاطر پوشیدن لباس تنگ این زایدها دراومدن بنظر شما چی؟ ............به نظر من  هم زیل نیست وستیبولار پاپیلوماتوزیس هستند

      اگر زگیل نیس چجوری خوب میشه؟...............با لیزر براحتی برطرف می شود

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط