درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 170 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر سال نو مبارک
    با عرض پوزش من الان 1 سال هست در کلاهک الت تناسلی خود مشکلی دارم در این مدت از پمادها و کرم های ترمیم کننده خارجی و داخلی زیادی استفاده کردم ولی تاثیر زیادی نداشته و مشکل همچنان باقی هست
    عکس ها رو ملاحظه کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      از چه داروهایی استفاده کرده اید
  • تصویر کاربر مهرداد شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام
    من 17 سالمه طول التم در حالت نعوظ 9.5 سانته و قطرش 10 میخواستم ببینم این عادیه و ایا من التم رشد خواهد کرد؟
    من وزنم 86 کیلو هست و قدم 178 میخواستم بدونم اگه وزن اضافم رو کم کنم طول التم افزایش پیدا می کنه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      این مزان سایز نرمال هست
      تا اخر ۱۷ سالگی رشد ادامه خواهد داشت
      با کاهش وزن بخش نهفته الت بیرون خواهد زد و بهتر خواهید شد
  • تصویر کاربر علی شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2210 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    چند ماهی هست
    چند جوش سفید رنگ بسیار ریز
    روی آلت و زیر کلاهک به وجود اومده
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    آیا خطرناکه و باید به دکتر مراجعه کنم؟
    برای شریک جنسی توی این مدت که این جوش بوده مشکلی پیش میاد؟
    19 سالم هست
    1. تصویر کاربر علی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      عکس
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      پیوست : عکس
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      این جوش ها طبیعی هستند و در اکثر مردان وجود داشته و بیماری محسوب نمی شوند و قابل سرایت به کسی‌ هم نیستند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 56031 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من حدودا چندساله که استمنا میکردم وبعضی موقعات سوزش در نوک مجرای ادرار احساس میکردم ولی الان دیگه چند روزه حدود یکی دوهفته ست ک قطعش کردم به امید خدا ولی الان حدود دوروزه که بعد از ادرار سوزش خفیفی تو نوک مجرا احساس میکنم ولی بعضی موقعات کمی بیشتر هم میشه ادرارم هم غلیظ هستش مخصوصا صبح ها بعد از خواب.

    هروقت هم که میزم ادرار کنم کمی کمی ادرار میکنم مثلا کمی ادرار میکنم دوباره باید کمی بایستم دوباره ادرار میکنم ولی الان گفتم زیاد اب بخورم کمی بهتر شده. مشکل جدی هست اقای دکتر؟ آیا خوب میشه؟ چه کارهایی انجام بدم تا هرچه زودتر خوب بشم؟ ممنون میشم ازتون جوابمو بدین باتشکر ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      خیر مشکل جدی نیست ترک خود ارضایی و مصرف اب به میزان حداقل ۱۲ لیوان در روز کفایت می کند و بتدریج برطرف خواهد شد
    2. تصویر کاربر احسان یکشنبه ۵ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      اقای دکتر من همون مریضیم که گفتم سوزش ادرار دارم. الان مشکل اصلیم اینه که فشار ادرارم کمه طوریکه از خوده سر خارج میشه تقریبا قطره قطره و بیشترین حالت فشارش یه باریکه ی کوچیک هستش و ادرارم با اختلال و بریده بریده میاد طوریکه هی بایدبلند شم بعد از کمی دوباره کمی دیگه ادرار کنم و بعد هربار ادرار آلتم جمع میشه و حس میکنم یچیزی توی مجرا هست که وقتی میرم واسه ادرار وقتی حرکت میکنه میزنه بیرون میبینم خوده ادراره و بخاطر همین تکرر های زیاد که کمی کمی ادرارم میاد احساس درد یا سوزش میکنم گهگاهی که فشار زیاد میارم سوزشش خیلی کم شده وفقط موقعی هست که فشار میارم.
      اقای دکتر ازاین میترسم یبار تنگی مجرا،سنگ کلیه یاهمچین چیزی نباشه تروخدا کمکم کنید درمانش کنم شهرما متخصص مجاری ادرار نداره.
      چجوری باید زوذتر درمانش کنم؟؟؟
      امیدم به شماست باتشکر
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      برای تشخیص تنگی مجرای ادراری نیاز بهدعکس رنگی از مجرای ادراری است بنام RUG گفته میشه و توصیه می کنم انجام دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهسا شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    سلام
    من چند نوبت كرايو كردم اما هنوز بيماريم عود داره ،قبلا تو پيجتون زده بوديد هزينه ليزر هر ٢٠ تا ضايعه ٧٠٠ تومنه باتوجه به اينكه من شديدا بيماريم عود كرده ميشه بفرماييد تا چه حد ممكنه هزينه بر باشه درمان با ليزر!؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ فروردین ۹۷( 8 سال پیش)
      سلام
      البته این مبلغ را احتمالا در پیج کس دیگری خوانده اید در مورد هزینه اکثر افراد بین پانصد هزار تا یک میلیون تومان هست ولی گاهی در موارد شدید تا یک و نیم و دو میلیون تومان هم می رسد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط