درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر اروین شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    الت من در حالت خواب به اندازه انگشت شست،است
    ودرحالت نعوظ حدود11سانت
    این طببعیه ؟؟
    فکر میکنم درحالت خواب طبیعی نیست؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      طبیعی است
  • تصویر کاربر سام شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر 27 سالمه از بچگی برام سوال بوده چرا یک بیضه دارم ولی چون فکر میکردم بعضی ها یکی دارن بعضی ها دوتا اهمیت ندادم تا الان که فهمیدم احتمال سرطان یا مسایل دیگه است برام سواله چرا یه بیضه دارم و اسپرم هم مشکلی نداره؟؟میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم خیلی استرس دارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      گاهی یک بیضه تشکیل نمی شود و یا تشکیل می شود ولی نزول پیدا نمی کند و داخل کیسه بیضه نمی آید ولی با یک بیضه سالم هم می توان اسپرم طبیعی داشت و بارور بود. لذا توصیه می کنم برای اطلاع از وضعیت بیضه ای که ندارید حتما بررسی شوید
  • تصویر کاربر ف شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام دکترعزیز
    من حدودا یک ماهونیم پیش باخارش شدید بعدازنزدیکی به دکترمراجعه کردم فهمیدم زگیل تناسلی درناحیه بیرون ازواژن هستم بعد سوختمشون بعدازگذشت تقریبا پنج هفته هنوزچیزی درنیومده خداروشکرممکن دیگه درنیان?بعدازاون شوهرم هم داره اونم رفت کرایو طفلکی خیلی درد داشت واصلا جاشون خیلی بدشددوهفته گذشته هنوز جاش خوب نشده کمی هم ورم داره تقریبا زیربیضه هاش تازه احساس میکنم هنوزنرفتن چیکاربایدبکنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بعدازگذشت تقریبا پنج هفته هنوزچیزی درنیومده خداروشکرممکن دیگه درنیان?.................................بله ممکنه اما نیاز به پیگیری و معاینات دوره ای توسط پزشک دارید
      بعدازاون شوهرم هم داره اونم رفت کرایو طفلکی خیلی درد داشت واصلا جاشون خیلی بدشد دو هفته گذشته هنوز جاش خوب نشده کمی هم ورم داره تقریبا زیربیضه هاش تازه احساس میکنم هنوزنرفتن چیکاربایدبکنیم؟...............................بعد از گذشت ۳ هفته از فریز مجددا به پزشک مراجعه کند
  • تصویر کاربر بدون شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر .من بخاطر درد بیضه مراجعه کردم به فوق تخصصص اورولوژ و ایشون سونو نوشتن و جواب سونو واریکوسل خفیف در سمت چپ بود...آقای دکتر من مطالبی در مورد واریکوسل در اینترنت خودم به کلی از زندگی نا امید شدم .و امیدی به ادامه زندگی ندارم چون جوونم و بیست و شش سالمه و معتقد به مذهب و هیچ سکس نداشتم و مجردم قصد ازدواج دارم... اخه جوهر هر مردی توانایی جنسیشه.حالا یه سوال دارم ....آقای دکتر اگه کسی واریکوسل درجه سه داشته باشه و ندونسته باشه این یه بیماریه و به دکتر مراجعه نکنه آیا بعد از سالها دیگه نمیتونه نعوذ داشته باشه و حتی منی هم نمیتونه داشته باشه و مثه یه زن میشه یا نعوذ و منی داره فقط اسپرمش صفر میشه؟؟؟؟دوم اینکه واریکوسل درجه سه اگه عمل نشه بیضه بر اثر گرما کامل کوچیک و از کار افتاده میشه؟؟؟؟؟
    با آرزوی موفقیت روزافزون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      آقای دکتر اگه کسی واریکوسل درجه سه داشته باشه و ندونسته باشه این یه بیماریه و به دکتر مراجعه نکنه آیا بعد از سالها دیگه نمیتونه نعوذ داشته باشه و حتی منی هم نمیتونه داشته باشه و مثه یه زن میشه یا نعوذ و منی داره فقط اسپرمش صفر میشه؟؟؟؟.....................................نعوظ و منی داره و خیلی اوقات اسپرمش هم طبیعی هست
      دوم اینکه واریکوسل درجه سه اگه عمل نشه بیضه بر اثر گرما کامل کوچیک و از کار افتاده میشه؟؟؟؟؟..............................غالبا خیر
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود 30سال دارم و وقتی به صورت دمر میخوابم (روی شکم) بعد از بیدار شدن میبینم که خون لباس زیر رو کثیف کرده از مجاری ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط