درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر م.خالقی شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده 32ساله وسابقه سنگ کلیه دارم.حجم پروستاتم نیز قبلا زیاد بود که با مصرف یک دوره دارو به 24 سی سی کاهش یافته.از همان موقع ادارم بطور کامل دفع نمیشد.الان نیز چنین است لکن الان همیشه یک دردی زیر شکمم وجود دارد که عمدتا به بیضه ها و کشاله ران تسری می یابد.میخواستم علت را بفرمایید.ایا ممکن است سنگ های کلیه به مثانه ریخته شده باشد و باعث مشکل دفع و بروز درد در نواحی مذکر شده باشد؟شپاسگذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بله امکانش هست گاهی هم التهاب پروستات می تواند همچنین دردی را ایجاد کند
  • تصویر کاربر نرجس شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من حدود دوهفته هست که متوجه شدم دچارزگیل تناسلی هستم درجلوی واژن خیلی میترسم چون شنیدم که باعث سرطان رحم میشه پزشک گفت فریزش میکنن اما خیلی سردرگم هستم یعنی واقعادرمان قطعی وجودنداردودوباره عودمیکند؟؟
    الان زدن واکسن فایده ای دارد که دوباره دچاراین بیماری نشم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      بالاخره با ترس چیزی درست نمی شود و بهتر است درمان را شروع کنید. واکسن برای کسی توصیه می شود که یا مبتلا نشده باشد یا اینکه بخواهد در آینده شریک جنسی جدیدی انتخاب کند
  • تصویر کاربر شیوا شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام این دارو که تازه کشف شده تو که از عصاره قارچی ژاپنی هستش1ایا برای نابودی ویروسhpvهستش؟؟2ایا ویروس hpvمقعد و دهان هم از بین میبره ؟؟یا فقط واسه رحم هستش؟؟ممنون میشم جواب بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      البته نتایجش قطعی نیست ولی اگر موثر باشد روی ویروس در همه ی نواحی بدن موثر است
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر
    چند روز پیش برای ازمایشات سالیانه دوره ای آزمایش دادم که در نمونه ادرار مقداری خون در حدtrace و پروتیین مثبت1بود.ضمنا هیچ گونه علایم و مشکلی ندارم و چند سال قبل نیز پروتیین در ادرار داشتم که در همان زمان نمونه 24 ساعته دادم و جواب نرمال بود.نتایج آزمایش به شرح زیر می باشد.لطفا اعلام نظر بفرمایید.ضمنا ایا لازم است مجدد آزمایش بدم؟
    مرد 32 ساله
    glucose negative
    protein positive1
    blood trace
    RBC 3-5
    WBC 3-4
    bacteria negative
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      به نظرم سونوگرافی از سیستم ادراری و آزمایش ادرار ۲۴ ساعته و سیتولوژی ادرار را بهتر است انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با سلام. بیضه های من در اکثر اوقات چسبیده به آلت تناسلی است و گاهی انگار میخواد در زیر شکمم فرو بره و گاهی اوقات هم شل میشه به پایین می افته. میخواستم بدونم این حالت طبیعی یا نه؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۷ شهریور ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام
      در کل طبیعی است گرچه در برخی افراد بیشتر دیده می شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط