درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر ریم سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشد بنده در زیر سر آلت تناسلیم یک سری پوست های اضافی وجود داره که فکرکنم مربوط به زمان ختنه شدن باشه که خوب انجام ندادن امکانش هست مثلا با پمادی یا کار خاصی تغییرش داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      دارو‌که نداره شاید با لیزر یا جراحی بشه کاری مرد البته باید معاینه شوید دا دقیق تر بشه نظر داد

  • تصویر کاربر فرزانه سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    با سلام من و همسرم دچار زگيل دستگاه تناسلى شديم من مراحل آمپول گارداسيل و پاپ اسمير و يكبار كرايو تراپى رو پشت سر گذاشتم هنوز نوبت كلپوسكوپى نشده اما همسرم مكانيك هست و بخاطر موقعيت شغلى ك داره بيخياله نسبت بخودش و روز ب روز داره بدترش ميشه بايد چيكار كنم آيا محلولى هست براى درمان ايشون ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      محلول پودوفیلین ۲۵ درصد ۲ بار در هفته 

  • تصویر کاربر عظیمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    آیا حضوری و یا تلفنی وقت میدهید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بله اما معطلی ز یاد دارد

  • تصویر کاربر دَن سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سن : ۱۳ الی ۱۴
    طول آلت : ۶cm
    کلاس : هشتم
    به نظر شما چطور است؟
    راه رشد بیشترش چیه؟
    و به نظرم به بلوغ کامل نرسیدم
    لطفاً توضیح دهید.
    با تشکّر....
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بالغ که بشوید اوضاع درست میشه و آلت رشد می کنه

  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . خسته نباشید. چند سالی هست یه ضایعه در سر آلت من وجود داره. هیچ درد یا خارش یا سوزشی نداره. این ضایعه چیه؟؟ آیا بیماری عفونی ناشی از ویروسهای منتقله از تماس جنسی هست یا نه؟؟؟ چه اقدامی باید بکنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط