درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    باسلام
    اقاي دكتر خسته نباشيد
    اقاي دكتر من التم رو به پايين هست و برام خيلي مهمه كه التم رو به بالا بشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد
    عكس التم رو با اجازه براتون ضميمه ميكنم . هر كاري لازم باشه حاضرم انجام بدم كه الت م رو به بالا شكل بگيره
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      به نظر من که همه چیز طبیعی است و نیازی به جراحی نیست
  • تصویر کاربر عبدالرحیم یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشد خدمت شما!!!سوالی داشتم که دغدغه زندگیم شده وباعث شده که ازدواجم رابه طورمکرر به عقب به اندازم!!!من آلتم13سانتی متر است وواریکوسل هم دارم!!!احساس میکنم که آلتم کوچیکه ونامزدم ازش راضی نخواهدبود ومن رادچارشرم کرده است که از این شرم هربار بایه بهانه2ماه ازدواجم روعقب می اندازم تاشایدبتونم آلتم روطویلترکنم!!!آیااحتمال داردآلتم به خاطرواریکوسل کوتاهترشود؟یاآیا آلتم استاندارد است؟؟خیلی محتاج به جوابتانم وخواهش میکنم باشماره ای که گذاشتم تماس بگیرید چون ایمیل ندارم!!
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      13 سانت کاملا طبیعی است و ربطی به واریکوسل هم ندارد
  • تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مشکل زود انزالی دارم که برام داره مشکل ساز میشه لطفآ دارویی به من معرفی کنید چون یه سری کارها رو تمرین کردم نشده از جمله فکرم رو ببرم جای دیگه حتی قبلش یک بار ارضاع بشم ودر ضمن التمم متوسطه راهی برای حجیم تر یا بزرگ تر کردنش هست ممنون ان شالله که زنده باشید .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از بی حس کننده‌های موضعی استفاده کنید
  • تصویر کاربر فاضل یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر پدر من مردی 67 ساله است که تبرم پرستات دارد من سونوگرافی ایشان را براتون زمینه می کنم خواهش مندم اگر زحمتی نست نظر خود را بگید که ایا درمان پزیر است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بزذگی پروستات در این سن امری طبیعی است و اگر علائم ادراری ندارند نیازی به درمان نیست البته بایستی آزمایش PSA هم چک کنند
  • تصویر کاربر ابولفضل یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید به آقای دکتر جباری
    آقای دکتر من 3روز هست که عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم همین روز دوم تو خواب حالت نعوظ که فکر میکنم طولانی بود داشتم همچنین بعد از عمل خیلی نابجا خنده ام میگرفت و به شکمم فشار وارد می شد
    آیا حالت نعوظ طولانی در خواب و خنده باعث عود واریکوسل می شود وباعث ایجاد مشکل می شود؟
    در ضمن مگر رگ های واریسی شده بریده و گره زده نمی شود پس چطور عود میکند؟
    علائم عود چگونه است؟
    خیلی ممنون میشم اگه در این مورد راهنمایی ام کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      نعوظ طولانی و خنده باعث عود نمی شود. علت عود بسته نشدن یکی از رگ هاست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 584 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط