درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر کورش سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    درود بیکران همکار گرامی
    یکماهه که کلیه راستم درد میکنه(دقیقت از نظر آناتومی کلیه راست) و ph ادرار شده 8 بقیه فاکتورها نرمال هستن! در ضمن هلیکو باکتر g , a به شدت بالا رفته!! در حد کنسر. از نظر بالینی گاستر آنتریت مزمن دارم با مشخصات کلینیکی هم اثبات شده. بدبختانه هلیکو نسبت به درمان مقاوم شده. چای و قهوه زیاد میخورم. دکترجان هنوز سونوی کلیه نرفتم و این دو مورد کرد و پی ایچ بالا + افزایش عفونت نگرانم کرده لطفا دستور بفرمایید. 43 ساله هستم و رزیدنت رادیولوژی در ارمنستان.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هر درد پهلویی الزاما درد کلیه نزست لذا انجام سونوگرافی را توصیه می‌کنم
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من کارشناس بهداشت حرفه ای هستم و در یک کارخانه تولید رنگ کار می کنم کارگران این کارخانه در معرض ایزو بوتیل استات - تولوئن - بوتیل استات - ان بوتیل و سایر ترکیبات شمیایی هستند آیا نیاز است در آزمایشات پزشکی جهت جلوگیری از سرطان مثانه بیماریهای کلیه و کبد و غیره سیتولوزی ادرار انجام دهم ممنون میشم تلفنی جواب سوالمو بدهید 09372017627
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      جای اشا ره ای به این مطلب نشده است ولی احتیاطا اگر انجام شود همراه با سونوگرافی بهتر است
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام .من پسری 15 ساله هستم و متاسفانه به مدت 9 ماه خودارضایی میکردم و الان ترک کردم .هنگام خودارضایی من در مدت کوتاهی (کمتر از 30 ثانیه ارضا میشدم )ایا من زود انزالی دارم .کمکم کنید .... والان این مشکل در روحیه ی من تاثیر زیادی گذاشته است.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      زود ارضاء شدن در این سن طبیعی است
  • تصویر کاربر joo چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من به تکرر ادرار و بی اختیاری ادرار دچار شده ام طوری که نمی توانم خود را کنترل نمایم قبلا به تهران آمدم ولی داروی تولترودین مصرف کردم و هیچگونه جوابی نگرفتم شهرستان میباشم و 24 ساعت فاصله دارم و بایدهیچگونه آب یا غذایی نخورم با این وجود بی اختیاری ادرار و تکرر امان نمی دهد و متاسفانه خود را خیس میکنم لطفا دارویی را تجویز نمایید تا حداقل خود را تا تهران برسانم و بتوان مراجعه کنم
    با تشکر و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بی اختیاری علل متعددی دارد ونیاز به بررسی های زمانبر دارد لذا بهتره در یکی از شهرهای نزدیک محل سکونت بدنبال تشخیص و درمان باشید
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما. بنده با علت عدم باروری و بعد از انجام آزمایش اسپرموگرام متوجه کم تحرکی اسپرم شدم . بار اول دکتر زنان همسرم برای من دارو تجویز کردند ما در آزمایش بعدی متوجه نشدم نه تنها وضه بهتر نشد بلکه بدتر هم شد به اورولوژیست با معاینه تشخیص واریکوسل دادند که به وضوح در یکی از بیضه ها و دیگری هم تا حدی خفیف . داروهای ( لاووی- نوروتری ویت تزریقی- امگا3 سنتری- روغن کدو ) قرار شده تا یکماه مصرف کرده و مجددا مراجعه کنم .با جستجویی که در اینترنت کردم به نظرم این داروها باعث افزایش میل و نیروی جنسی می شوند در حالیکه من در برقراری ارتباط و میل ج مشکلی ندارم !! به نظر شما این داروها تاثیری در روند بهبود من خواهد داشت ؟ ضمنا شاغل نیروی انتظامی هستم دویدن و پریدن و شرکت در همایش و رزمایش ها برای من جایز هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      منعی برای فعالیت ناارید ضمن اینکه این داروها تأثیر چندانی ندارند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط