درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیزم تو خدا کاری برام بکنید دارم دیوونه میشم من جوانی 31 ساله هستنم مبتلا به دیابت نوع یک که حدود 23 ساله دیابت دارم که بخاطر دیابتم از2 سال پیش کیله هام پرو تین دفع میکنه و فشار خون هم دارم اما متاسفانه از زمانی که کلیه هام پروتین دفع میکنه آلت جمسیم بلند نمیشه آیا دارویی هست معرفی کنید آیا میتونم با این اوضاع ازدواج کنم یا نه منو راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      برای پاسخ به این سوال بایستی بررسی شوید ولی در کل داروهایی هستند که به بهبود کیفیت نعوظ کمک می‌کند
  • تصویر کاربر منصور سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    با سلام
    من مردی هستم که 48 سال سن دارم . اما متاسفانه دچار ناتوانی جنسی و مشکل در مقاربت با همسرم هستم. من حدود 25 سال است که از بیماری اعتیاد به تریاک رنج می برم. ناراحتی قلبی هم دارم. آیا راه درمانی برای من وجود دارد؟ آیا این مسایل بر روی اختلال رابطه ام تاثیر دارد؟ از لحاظ روحی خیلی ناراحت هستم و اعتماد به نفس خودم را از دست داده ام. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      متاسفانه هر دو موضوعی که فرمودید می توانند روی توان جنسی تاثیر منفی بگذارند لذا بایست با مراجعه به ارولوژیست و انجام بررسی های لازم درمان مناسب را دریافت کنید
  • تصویر کاربر مرتضی سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر من چندین سال هست مشکل نوعوز دارم و خیلی زود حتی قبل از کاری کارم تمام میشه که باعث مشکل شدم خواهشمندم در صورت امکان راهنمایی بفرماید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از داروها می توانید برای بهبود توان جنسی بهره ببرید
  • تصویر کاربر مصطفی سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    آیا لیزر زگیل تناسلی با یک جلسه از بین میرود؟ و ممنون میشم اگر حدود هزینه را بفرمایید؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      غالبا در یک جلسه از بین می روند و هزینه به تعداد و سایز زگیل ها بستگی دارد
  • تصویر کاربر پروین سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما ...
    28 سالمه و حدود شیش ماه است که مبتلا به زگیل تناسلی شدم ... هفت ماه پیش از همسرم جدا شدم و تقریبا دوماه بعد متوجه ضایعات ریز و گوشتی در ناحیه مقعدم شدم .با مراجعه به رفرنسهای زنان و مامایی فهمیدم که زگیل تناسلی گرفتم .هیچ درمان خاصی انجام ندادم اما درحال حاضر زکیلهای متعددی که داشتم خیلی کم شده و حتی داره از بین میره اون باقی مانده هاشم.میخاستم بپرسم با اینکه میدونم احتمال عود مجدد ممکنه وجود داشته باشه اما لازم است که من درمان خاصی انجام بدم ؟
    یا فقط اسمیر و تعیین نوع hpv و پیشگیری از عود مجدد کافیه؟
    تورو خدا راهنماییم کنید توی این شش ماه زندگی برام سیاه شده ... ممنونم از شما پایدار باشید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۷ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بله بهتره حتما با درمان ضایعات موجود را ازبین ببرید. و برای اطراف مقعد لیزر درمان مناسب تری است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط