درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر بردیا شنبه ۳ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    ایا دارویی برای بزرگ شدن موقت الت هست یک یادوساعت بزرگ بمونه بعد به حالت عادی بر گرده اگه هست نام دارو را ذکر کنید ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      خیر چنین دارویی نیست

  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    باسلام بنده چندروز است عفونت مثانه گرفتم همراه بادردزیاد ادرار م کمی قرمزاست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر PAUL.PIRATE دوشنبه ۵ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ... راسشتو بخواین من از حدود ۱۴ سالگی خود ارضاییو شروع کردم و اون زمان اصن سایز و این چیز ها برام مهم نبود اما الآن دارم میبینم که بیضه هام نسبت به چیزی که تو عکس ها و مولاژ ها میبینم خیلی کوچکتره ... آلتم هم در سن ۱۶ سالگیم ۱۸ سانت بود اما الآن حدو ۱۴ سانت شده ... یعنی ۴ سانت افت سایز داشته ... در ضمن لگنم هم در این چند سال رشد بسزایی داشته که واقعا از همه لحاظ نگرانم کرده ... خواستم ازتون سوال کنم که آیا درمانی برای این چند مهم وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر من مشکل جدی ندارید با اینحال اگر نگرانید بهتره معاینه شوید

  • تصویر کاربر Soniya یکشنبه ۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر من در ناحیه مقعد زیگیل تناسلی داشتم و لیزر کردم الان نگاه میکنم چیزی نیست دیگه ولی برای موهای زائد شما گفتین از ماشین اصلاح استفاده کنین من با اونا نمیتونم میخواستم ببینم آیا از کرم موبر میشه استفاده کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۴ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      خیر نمیشه

  • تصویر کاربر A شنبه ۳ اسفند ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید فراموش کردم این رو بپرسم
    ما واکسن گارداسیل رو دو مرحله سر وقت زیم ولی مرحله سوم رو با تاخیر ۳ماه دیرتر زدیم آیا اثر داره یا اینکه بی اثره باید از اول شروع به زدن کنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳ اسفند ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      اثر دارد

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط