درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید .
    آیا خوردن اسپرم بعد از سکس برای بدن ضرر دارد .
    با تشکر راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      در این مورد جایی مطلبی ندیده ام ولی منی نجس هست
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید.
    اینجانب میلاد هستم سرباز 20ساله.که در آموزشی متوجه واریکوسل گرید 3شدم وبه خاطر درد به بیمارستان رفتم ولی دکتر من در بیمارستان امام رضا ارتش معافیت ندادن دکترم گفت که من خودم تو شورا هستم معافیت پزشکی واریکوسل برداشته شده ولی از هر کی میپرسیدم سرهنگ ....میگفتن معافی ولی دکتر من معافیت نداد .آیا درست هستش که معافیت برداشته شده.
    لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بنده اطلاعی از قوانین ندارم
  • تصویر کاربر محمدرضا جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد محتـرم:
    من و همسرم حدودا سه ماه است که ازدواج کرده ایم و در طول این سه ماه از طریق رایطه ی دهانی هم با همسرم در ارتباط بودم و ایشان از این طریق مرا ارضا میکردن، تقریبا دو هفته پیش بود که روی لب همسرم تب خال درآورد!!!
    ۱)در آوردن تب خال ایشان،آیا ربطی به رابطه دهانی دارد؟
    ۲)بعد از تب خال ایشان، بنده هم چون در همین هنگام هم رابطی دهانی داشتیم به سوزش ادرار دچار شدم، آیا این سوزش ادرار من هم به تب خال ایشان ربطی دارد یا خیر؟
    ۳)آیا این بیماری که من دچارش شدم از زمینه های دچار شدن به بیماریهای خیلی خطرناک(سفلیکس و ایدز و....)است یا نه امکان دارد که برای هر فرد سالمی هم این اتفاقات بیفتد؟؟؟
    باتشکر فراوان از شما استـاد گرامی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      1) اگر شما سابقه تبخال تناسلی نداشتهاید ارتباطی ندارد
      2) احتمالش هست
      3) تبخال آزار دهنده هست ولی خطرناک نیست
  • تصویر کاربر داود جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام
    داوود هستم 35ساله متاهل کارمندم و باید وقت زیادی از کارمو پشت میز بنشینم.چند روزیست وقتی که مینشینم چ تو محل کار و چه در خانه بیض سمت چپم درد خفیف بوجود میاد اما وقتی بیضه خودمو دست میزنم دردی احساس نمیکنم ایا مربوط به بیتحرکیم است یا دلالیل دیگر دارد چیکارباید بکنم تا بهبودی کامل بدست بیاد.خواهش میکنم کمک و راهنماییم نمایید این موضوع باعث شده هم استرس داشته باشم و هم رو عصابم تاثیر گذاشته منتظر جواب شما هستم باتشکرو سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      به نشستن زیاد می تواند مربوط باشد. ورزش بویژه شنا و حکات نرمشی در فواصل نشستن می تواند کمک کننده باشد
  • تصویر کاربر ارش جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با سلام من 20 سالمه قدم 174 وزنم 90 اندازه التم در حالت عادی6 و در حالت نعوض 13 سانته حالا چند سوال داشتم
    1-میگن مرد تا 25 سال رشد طولی داره ایا الت تناسلی هم تا 25 سال رشد داره؟
    2-کاهش وزن تاثیری در اندازه داره یانه؟
    3-بافت چربی اطراف اتم زیاده با کاهش وزن از بین میره یا باید جراحی بشه؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      رشد آلت تا 25 سالگی نیست
      کاهش وزن تاثیر دارد
      تا حدی از بین می رود اگر از بیننرفت با جراحی می توان برطرف کرد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط