درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقای دکتر این عکس رو از اینترنت گرفتم اما تقریبا یا دقیقا شبیه همون هایی است که رو کیشه ی بیضه ام دراومده و داره بزرگ میشه بیماریم چیه؟تو رو خدا راهنماییم کنید اگه دارو داره داروشم بگید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اینا کیست اپیدرموئید است که نیاز به درمان نیست
  • تصویر کاربر مرتضی یکشنبه ۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بیماری من درد نداره ولب وقتی محکم فشارش میدم خفیف درد میکنه و ورم هم نکرده یه ذره قرمزه اون هم بعضی وقت ها من فکر میکنم کیست نیست دورش دونه دراومده مثل حالتی که اول خودش به وجود اومده بود حدودا 6،7 تا روش مو رشد نمیکنه بزرگه اندازه نخودو سفته و حرکت نداره دونه ها هم سفتن رو همون بزرگه هم داره دونه درمیاد با هر بار خودارضایی فکر میکنم بزرگتر میشه 3 ساله به وجود اومده و 18 ساله امایا فکر نمیکنید زایده ای باشه که به علت خودارضایی به وجود بیاد و باعث عقیمی بشه میشه بگید بیماریم چیه میترسم و به دکتر دسترسی ندارم خواهشا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کیست اپیدرموئید است که خطری ندارد و نیاز به درمان نیست و دارو تاثیری روش ندارد
  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    -الت تناسلی من رگی به صورت کاملا برجسته و نمایان وبه طوری که میشه گرفتش نسبتا به گذشته درازتر شده مشکلی چی هست درمان داره ؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم
  • تصویر کاربر طاها دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 720 مشاهده پرسش
    پیرو معاینات شما از بیماری فرزندم، با توجه به شرح مشکل در متن سوال، آیا نیاز به عمل جراحی هست؟
    با سلام سونوگرافی از کلیه های فرزندم که در روز 21 آبان 93 توسط جنابعالی به دلیل مشکل هیپوسپادیاس ویزیت شده بود ضمیمه این سوال می باشد. و در ضمن فرمودید که دقت شود ادرار از کدام سوراخ بیرون می آید. ایستی عرض کنم که از سوراخی که پایین تر است خارج می گردد. البته سوراخ زیاد هم پایین نیست. آیا با توجه به مطالب فوق نیاز به عمل جراحی به خاطر اینکه سوراخ در محل طبیعی قرار ندارد، هست؟ و باز هم فرمودید که دقت شود به خاطر احتمال تنگی سوراخ آلت، آیا ادرار به صورت سوزنی خارج می گردد یا نه؟ در جواب عرض کنم که حجم ادراری که خارج می گردد طبیعی به نظر می رسد. در پایان با عرض پوزش به علت دوری مسافت ( ساکن شهرستان) امکان مراجعه حضوری در مطب را ندارم. سلامتی شما را از درگاه خداوند متعال خواهانم. با تشکر ملکی 09183381958
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      نتیجه سونوگرافی طبیعی است با توجه به توضیحات شما نیازی به عمل نیست
  • تصویر کاربر آرمو دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید جناب اقای دکتر جباری.با عرض شرمندگی و خجالت فراوان .چندین سالی هست که آلتم در حالت نعوذ از وسط به سمت چپ کج شده و این موضوع خیلی من را اذیت می کنه. ایا این امکان وجود دارد که من چند عکس در زوایای مختلف از الت تناسلی خود بگیرم و برای شما از طریق ایمیل ارسال کنم ؟ که اگر نیاز به درمان و معاینه داشته باشد حضوری خدمت برسم...؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از همین بخش بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط