درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر ماهان یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    سلام دكتر اندازه الت بستكي به جي داره من با 27 سال سن التم 10-11 سانته نسبت به ساير دوستان خيلي كوجك است علت جيه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      اندازه آلت به ارث و ژنتیک بستگی دارد
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    با سلام. بنده 8 سال هستش که ازدواج کردم . فرزند هم دارم و هنوز مشکل زود انزالی رودارم و روشهای معمول رو هم امتحان کردم. تا به حال به هیچ دکتری مراجعه نکردم. لطفا بنده رو راهنمایی کنید و در صورت امکان ادرس و شماره جهت مراجعه به پزشک به بنده بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      آدرس و شماره در صفحه اول سایت موجود است
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد خدمت شما،آقای دکتر من خصوص عفونت بیضه(ارکیت)سوال کرده بودم،میخواستم بپرسم که بیضه راستم از اندازه طبیعی مقداری بزرگتر و شدیدا دردناک شده است به گونه ای که وقتی آهسته هم بهش دست میزنم درد میکنه حتی وقتی هم راه میروم درد میکنه و زود تمایل دارم یه جا بشینم و احساس سنگینی میکنم،آقای دکتر به نظر شما این بزرگی و درد بیضه من به علت عفونت بیضه است یا به علت تورم اپیدیدیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      سوال شما را بر اساس معاینه می توان پاسخ داد
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 339 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید...دکتر یک عکس از التم رو ارسال کردم...حس میکنم انحنای التم بیشتر از حالت طبیعی است و یه خورده انحراف الت نیز دارم به همین دلیل استرس دارم که در اینده برام مشکل ساز بشه من در حال حاضر 22 سال سن دارم...دکتر اگر این انحنا طبیعی نیست برای درمان باید چیکار کنم...؟؟؟ راستی دکتر خودارضایی سبب بیشتر شدن این انحنا وانحراف میشه..؟؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      میزان انحنا زیاد است و نیاز به عمل دارد و ربطی به خودارضایی ندارد
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشيد.آقاي دكترمن يكبارآرمايش اسپرم انجام دادم اسپرمم لب مرزه..بار دوم انجام دادم..فايل پيوست ميذارم نتيجش بهم بگين .. من بادفتق و واريكوسل دارم هردو سمت چپ..آيا جواب اين آزمايش مربوط به اين دو بيماريه؟ اگرهردو عمل كنم بچه دار ميشم.. متاهل هستم...
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      همانطور که گفتید آزمایش تقریبا نرمال است اگر برای فتق مجبوری عمل کنید خوب بهتره همزکان واریکوسل هم عمل شود در غیر اینصورت بهتره ابتا اقدام به بچه دار شدن کنید و اگر بچه دار نشدید عمل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 582 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط