درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر مجید چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 280 مشاهده پرسش
    سلام
    مبتلا به پیرونی هستم
    1. با زیافلکس قابل درمان است؟
    2.هزینه آن چقدر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      زیافلکس مؤثر است ولی در ایران نیست
  • تصویر کاربر بهروز چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بیضه سمت چپ من بیش از اندازه بزرگ شده ازیک تخم مرغ هم بزرگتر شده لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      سونوگرافی انجام دهید تا علت آن مشخص شود
  • تصویر کاربر بیتا چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    آلت همسر من در هنگام نعوذ 8 الی 10 سانتی متر است .ابتدای رابطه تا 30 ثانیه درد دارم اما بعد از آن تقریبا هیچ حسی ندارم آیا اندازه آلت ایشون مشکل داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      10 سانت نرمال است شاید مشکل از شما باشد
  • تصویر کاربر سیدخلیل چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر.من 28 سالمه. و 1 یا 2 سالی هست که متوجه کجی الت تناسلیم به سمت پایین شده ام.در ضمن مجرد هم هستم.میخواستم نظرتون رو برای جراحی بپرسم .یه عکس هم براتون میفرستم .با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      به نظر من زیاد نیست و مشکلی ایجاد نمی کند مگه اینکه بخواهید برای زیبایی عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    27 ساله هستم پهلوی سمت چپم درد گرفت و به بیضیه هام میزد دکتر رفتم آزمایش ادرار دادم گفتن سنگ کلیه دارم سونوگرافی انجام دادم کلیه سمت راستم سنگ داشت ولی در کلیه چپ چیزی مشاهده نکردن باز هم پهلوی سمت چپم درد گرفت وعکس انداختم از مجاری ادرای چیزی پیدا نشد ولی تو ادرارم لخته خون کرمی شکل خارج شد به نظر شما مشکلم چی میتونه باشه ممنون میشم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۱۲ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      توصیه می‌کنم حتما سی تی اسکن انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط