درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر وحید شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    باسلام من واریکوسل دوطرفه داشتم بعد از 1 ماه ونیم عمل کردن درد شدیدی در طرف راستم دارم آیا این درد طبیعی است؟دکتر نوروزی عمل کردم وبعداز یکماه مراجعه کردم بهشون گفتم ایشون گفتن مشکلی نیست اما همه میگن غیر طبیعیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      پزشک معالج تان بهتر از هر کس دیگری می تواند پاسخ شما را بدهد. بهتره کمی صبور باشید
  • تصویر کاربر محمدباقر دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام
    من ۲۵سال دارم ومجرد هستم.در نوجوانی خودارضایی داشتم .الان دچار زودانزالی شدیدم بطوری که وقتی تحریک میشم تا عمل دخول انجام بدم ارضا میشم سریع.ورزشم میکنم.حتی اسپری میزنم تاثیر نداره,راه درمانی هست؟؟تهرانم نیستم که بتونم بیام مطب لطفا کمکم کنید بخاطر این موضوع میترسم ازدواج کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      از قرص سرترالین 50 هم می شود استفاده کرد
  • تصویر کاربر الف شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشی

    جوانی هستم 32 ساله و مجرد چند سوال از حضورتان دارم اگر راهنمایی فرمائید ممنون میشم
    1- در این دوسال اخیر به شدت تحریک میشم به طوری که اگر با یه دختر یا خانم رو در رو صحبت کنم یا حتی تلفنی به شدت تحریک شده و آلت تناسلیم به حالت نعوظ در میاید . ( لازم به ذکر است که کارم طوری می باشد که اکثر مراجعه کنندگانم زن و دختر می باشند )
    لطفا راهنمایی کنید برای جلوگیری از این حالت دارویی هست که بشه جلوی این حالت رو گرفت
    2- طول آلت تناسلیم در حالت نعوظ 16 و قطرش هم 12 یا 13 می باشد این اندازه برای ایجاد رابطه جنسی کافیست یا دچار مشکل خواهم شد .
    3- مطالبی در مورد افزایش طول و قطر آلت خواندم که اکثرا دارو و دستگاههای کششی را توصیه می کنند اما در سایتی یه نوع تمرین نیز اشاره کرده بود که در طول 6 ماه حدود 4 سانت به طول آلت اضافه میکرد . در صورت امکان راهنمایی فرمایدد استفاده از این تمرین صحیح است یا اینکه دارای عوارض می باشد .

    با تشکر از شما الف . ص
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      1- بهترین دارو ازدواج است یا پرهیز از روبرو شدن با زنها چون داروهای هورمونی برای کاهش میل جنسی بی ضرر نبوده و برای این منظور که عکلکرد طبیعی بدن شماست توصیه نمی شود.
      2- این سایز نرمال هست
      3- اثرات این تمرین خیلی کم هست و اگر کشش زیاد ایجاد شود آسیب رسان است
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام .دکترجوانی 23 ساله هستم حدود یک سال پیش در ابتدای آلتم نزدیک بدن دو تکه شبیه قزروف در سمت چپ و راست احساس کردم که نه در نه سوزش و حتی انهنا هم ندیدم در آلتم از این بیماری اطلاعی نداشتم تا امروز که اتفاقی سایت شمارو دیدم نمیدونم پیرونی هست یا نه .اگر هست با دارو رفع میشه لطفا پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      ابتدا بایستی توسط ارولوژیست معاینه شوید تا تشخیص صحیح داده شود بعد دنبال درمان باشید
  • تصویر کاربر مجتبی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2189 مشاهده پرسش
    من مجتبی 23 سالم هست
    من زود انزالی شدید دارم متاسفانه
    از 1 راهنمایه م خود ارضای داشتم تا الان
    متاسفاه چند سالی هست خود ارضای از رو لباسه جوری که چندید ساعت میشینم و با االت خودم ور میرم از رو لباس و موقع ارضا شدن ول میکنم و باز هم دوباره
    متاسفانه من دست ب التم میزنم ارضا میشم جوری که اگر التم به سمت پاین با دست بکشم ارضا میشم
    و الان دارم با دوستم نامزد میکنم و خواستیم قبل این موضوع حل بشه
    تا حالا هم از اسپری تخیری استفاده نکردم
    ولی با خاننمم هستم دست به من بزنه میزشم
    جوری که کاندم بخوام استفاده کنم کاندم تا ته التم نرفته ارضا میشم
    اقای دکتر چ کنم
    لطفا به صورت ساده توضیح دهید
    اقای دکتر واقعا کم رو هستم
    اگر واقعا نیازه بیام حضوری بگید چون از سمنان هستم ممنون میشم اگه در سمنان هم کسی میشناسید معرفی کنید وگرنه در خدمت خودتون بایم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین و سرترالین می توان آنرا کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود
      اسپری لیدوکائین 10% یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت (بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). اگر از کاندوم استفاده نمی کنید بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط