درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر داود سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام
    سوالم اینه ،یعنی ابتدا وازکتومی رو باز می کنید بعدش آزمایش میدم یا قبل از عمل آزمایش می دم بعدش وازکتومی رو باز میکنید؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      قبل و بعد از عمل وازکتومی آزمایش انجام می دهید
  • تصویر کاربر عباسي سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام
    و تشكر از اينكه به سوال من پاسخ دادين فقط اگر امكانش هست بيشتر توضيح بدين اين قرصهايي كه فرمودين ( پاروكستين و سرترالين ) را به چه نحوه اي استفاده كنم فقط موقع نزديكي يا اينكه هرروز چند ساعته ، كدومش بهتر است يا بايد هر دو را استفاده كنم . شرمنده سوالاتم زياد شد متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی 6 تا 8 ساعت قبل از نزدیکی اگر پاسخ نداد روزانه استفاده کنید بهتره با نصف قرص شروع کنید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    سلام
    دکتر کلیه و جاری ادرار در اهواز برای من داروی یوهمبین تجویز کرد بعد از یک دوره مصرف 80 تایی الان می بیپنم بعضی وقت ها یه چیزی شبیه به یک رگ در سمت چپ آلت احساس می کنم که وقتی میرم دکتر لمس نمیشه ولی توخونه خودم احساسش می کنم یه سونوهم گرفتم ولی سنو درحالتی گرفته شد که آلت در حالت نعوظ قرار نداشت به همین خاطر سالم نشون داد ضمناً انحنای آلت پیدا کردم به سمت چپ، آیا یوهمبین باعث پیرونی می شود؟ همون دکتر به من گفت تنها درمان پیرونی ویتامین ای هست و باید اینقدر مصرف بشه تا پیرونی خوب بشه لطفاً پاسخ سؤالم را بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      یوهیمبین باعث پیرونی نمی شود. برای بیماری پیرونی داروهای مختلفی توصیه می شود ولی هیچکدام نتایج 100% ندارد مثل کلشی سین، ال-کارنیتین، تاموکسیفن و .....
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر.اقای دکتر..
    من اینگوینال شدید سمت چپ دارم حدود دو سه سال هست که عمل نکردم..میخاستم ببینم مشکلی در رابطه جنسی یا تاثیری در اندازه الت داره یا نه...؟
    متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      هرنی تاثیری در روابط جنسی و سایز واقعی آلت ایجاد نمی کند البته در هرنی های شدید بدلیل ورم ناشی از هرنی بخشی از آلت پنهان می شود
  • تصویر کاربر سهیلا سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    باتشکر فروان ،باتوجه به نداشتن علا ئم مشکوک در این سالها چندین بار تصمیم به انجام ازمایش ایدز گرفته ام و لی قادر به روبرو شدن با این ترس نیستم .اگر به ویروس ایدز آلوده باشم آزمایش خون معمولی میتواند نشانه هایی از آن را تعیین کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام
      بایستی آزمایش HIV Ab انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 580 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط