درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر بهاره سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.من 31سالمه. رابطه داشتم با یه نفر که مشکوک به زگیل بود. دقیقا اخر مرداد مبتلا زگیل تناسلی شدم. متاسفانه تیپ های 18و 39 و 58 رو دارم.
    تیپ 11رو هم داشتم که دفع شد.
    سوال بعدیم اینه که از اول مهر دارم ایمیونس و پاور فیت میخورم.
    زینکم از شهریور میخورم .
    ویتامین دی قوی ماهی 1عدد.
    ویتامین e هفته ای 1عدد. دکتر زنان بهم گفت تا 1سال هر روز زینک 30 بخور.
    بنظر شما با توجه با خوردن قرص ایمیونس که دارای زینکم هست .مشکلی نداره من زینک 25 هم بخورم؟اونم تا یکسال!
    تا چند ماه قرص جوشان c رو استفاده کنم؟هر روز اشکال نداره؟
    ایا خوردن ماست و شیر ضرر دارد؟
    ایاقرص ahcc این ویروس رو دفع میکنه؟
    و فرقش با پاورفیت چی هست؟
    ممنون آقای دکتر🙏
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      به نظر من وقتی ایمیونس می خورید نیازی به دیگری داروهای ویتامینه و زینک نیست

      ایا خوردن ماست و شیر ضرر دارد؟.....................خیر
      ایاقرص ahcc این ویروس رو دفع میکنه؟........................نه الزاما ولی به وفع ویروس کمک می کند
      و فرقش با پاورفیت چی هست؟.........................فرق چندانی ندارند

  • تصویر کاربر القار سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دکتربنده سه ماه پيش عمل جراحي برداشتن توده خوش خيم نخاعي داشتم قبل ازعمل هم مشکل زودانزالي داشتم الان چهل سال دارم وسايزپروستات بنده 42سي سي است البته دکترمتخصص آنراخوش خيم ميداندوداروتجويزنکرده ميل جنسيم کاهش يافته ونعوظ آلت احساس ميکنم کامل انجام نمي گيردوزودتخليه ميشوم درايام جواني تاسي سالگي هم خودارضايي ميکردم کمکم کنيدآقاي دکترزندگي زناشويي من درخطراست خداوندنگهدارتان باشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.

  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بنده زود انزالی زیر ۳۰ ثانیه دارم
    پرده بیضه هم دارم
    چیکار باید کرد
    و هزینه هاش چگونه است
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

      برای پرده بیضه ابتدا بایستی معاینه شوید و اگر نیاز بود با جراحی درست میشود

  • تصویر کاربر اشکان سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 219 مشاهده پرسش
    ببخشید من پوست آلت و بیضه ها بسیار سوزش داره باید چه کار کنم.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام هزینه تخلیه چربی عانه از چقدر شروع میشه و اینکه کامل تخلیه میشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام

      بستگی به شرایط و میزان چربی دارد و بعد از معاینه مشخص می شود

      بیشترش برداشته میشه ولی همش خیر

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط