درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر آیا قرصی هست برای افزایش طول آلت تناسلی مثل قرص وایمکس مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      قرصی نیست
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشين ببخشيد وقتتون رو ميگيرم
    من اين ازمايش ٥ ماه بعد از رابطه انجام دادم
    ميخواستم بدونم با توجه به اين ازمايش نياز به تست مجدد دارم؟ قابل اطمينان هست؟
    بعد اگر دوباره ازمايش بدم چقدر احتمال داره كه مثبت بشه؟؟
    خيلي ممنون كه جواب ميدين
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      تا ۶ ماه بعد از اخرین رابطه عیر ایمن باید ازمایش دهید و اگر منفی بود می تواند خیال تان راحت باشد
  • تصویر کاربر م یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام هنگام بازی کردن باهمسر درحالت نعوظ بدون نزدیکی بعدازیک ساعت دردبیضه شروع می شود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      بدلیل اسپاسم بیضه هست و باید حتما انزال و تخلیه داشته باشید
  • تصویر کاربر شادن یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    فیبروم رحم دارم وپریودی های پشت سرهم دارم وناحیه لگن و دل وکمرم مدام درد میکنند وهمچنین زیر شکمم سوزش دارم دکتر زنان رفتم گفتن باید عمل کنی چون 7سانت هست ولی بدلیل باکره بودن نمیخام عمل کنم آیا درمان یا قرصی داره که من بتونم درمانش کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      با متخصص زنان بایستی مشورت کنید
  • تصویر کاربر حیدرعلی یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز. بنده پوست آلتم مخصوصا سرش و دوربر کلاهکش بصورت دون دون شده پوستش خیلی وقته اینطوره و اصلا رفع نمیشن . ممنون میشم کرمی چیزی معرفی کنید بتونم درمان کنم. پیشاپیش متشکرم از شما. متاسفانه سایت اجازه نداد عکس اپلود کنم یه تلفن یا آیدی تلگرامی بدین از اون طرق کمک بگیرم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۱۰ آذر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      حجم عکس رو‌کم کن
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط