درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر سروش دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    سلام جوش های سفید رنگ زیر پوستی چه تفسیری می تواند داشته باشد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام غدد فوردایس هستند و طبیعی هستند
  • تصویر کاربر Fu دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام من 14 سالم هست حدود دو سالی میشه که موقع ادرار سر کیرم با پوست بسته میشه و باید اب بزنم و تکونش بدم و خودم سوراخ کیرم و باز کنم و ادرار کنم چیکار کنم این کارا نیاز نباشه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
  • تصویر کاربر Mohsen دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام اقاى دكتر
    ٣٤ سالمه،متأهل هستم،مدتى هست كه تمايل جنسيم به شدت پايين اومده و نعوض انجام نميشه،زمانى هم كه اين اتفاق ميفته و نعوض شكل ميگيره پس از دخول يا آلتم ميخابه يا خيلى سريع ارضا ميشم ،متاسفانه از ليدوكائين هم نميتونم استفاده كنم چون ديگه اصلا نعوض نميشه،خيلى نگران زندگيم هسم،راهنماييم كنيد لطفا
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      کم توانی جنسی علل متعددی دارد که بخشی جسمی و بخشی از آن عوامل فکری و روانی است. از علل جسمی می توان به اختلالات هورمونی و اختلالات عروق و اعصاب مربوط به آلت تناسلی اشاره کرد. بیماری هایی نظیر دیابت، فشار خون بالا، بالا بودن چربی خون و اختلالات عصبی در ناحیه کمر و داروها بویژه برخی از داروهای فشار خون و داروهای اعصاب و روان، رژیم های ناسالم مخصوصا رژیم پرچربی، سیگار، مواد مخدر و روانگردان، عدم تحرک و ورزش منظم، استرس و فشارهای روانی و عدم رضایت مندی از زندگی و شرایط موجود، بالا بودن ساعات کار و کم بودن زمان لازم برای استراحت و در کنار خانواده بودن همه بخشی از علل کم میلی و کم توانی جنسی است. لذا در ابتدا نیاز به معاینه و انجام تست های لازم توسط ارولوژیست هست. در صورت طبیعیی بودن ارزیابی های لازم توسط متخصص ارولوژی توصیه می شود برای مشاوره به روانشناسی که در زمینه روابط جنسی فعالیت می کند مراجعه کنید. یادتان باشد در خیلی از موارد کلید درمان در دستان خودتان هست و با تغییر سبک و شیوه ی زندگی می توانید فعالیت جنسی مطلوب و رضایت بخشی را داشته باشید. در آخر اگر بیماری قلبی یا فشار خون کنترل نشده ندارید گاهی هم می توانید از قرص های کمکی مثل سیلدنافیل ۵۰ میلی گرمی یکساعت قبل از رابطه استفاده کنید. از شایع ترین عوارض احتمالی این قرص سردرد، گرفتگی بینی و تاری دید می باشد و مصرف همزمان آن با برخی از داروهای قلبی ممنوع می باشد.
  • تصویر کاربر آرش یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام.پسر من 13 سالشه و هنوز علایم ثانویه بلوغ ظاهر نشده.ولی از خودش اندازه آلتشو سوال کردم واندازه گرفت و حدود پنج تا شش سانت هستش.لطفا بفرمایید ک مشکلی وجود داره یا نه.ضمنا پسرم کمی چاق هستش .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    باسلام
    اقای دکتر وقتتون بخیر
    اقا دکتر من بیست و پنج سال سن دارم تازه دوماهه ازدواج کردم نعوظم کامل نیست
    نعوظ کامل ندارم التم شل هست به زور با دست میگیرم و نزدیکی میکنم به زور شاید پنجاه درصد سفت میشه اونم بلافاصله میخابه
    قرص سیدنافیلد صد هم خوردم یکم تاثیر داشت ولی تاثیرش انقدر نبود که بگی درست شده
    قبلا نعوظ شبانه داشتم الان دیگه ندارم
    اقای دکتر ایا راهی برای درس شدنم هست ؟؟؟؟خیلی توفشارم لطفا کمک کنید
    من ماه دیگه میام تهران اگر لازمه ازمایشهای لازم رو بگید که بگیرم بیام خدمتتون
    لطفا بگید اصلا راهی داره یا نه


    سلام اقای دکتر این سوال رو پرسیده بودم ی سری ازمایشات گفتید بگیر که گرفتم براتون میفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۱۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط