درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    حدود یکماه قبل یک جوش در آلتم در اومده بود که و همچنین پوست آلت در محل ختنه گاه دچار ساییدگی شد بمدت یک هفته پماد لیدوکایین اچ استفاده کردم هم زخم ساییدگی خوب شد هم جوش ولی جای جوش بصورت سوراخ ریز مونده ولی خارش و سوزش خفیفی در کل الت احساس میکنم که موقع رابطه خارش شدید تر در محل ختنه گاه میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      احتمالا اگزما و آلرژی پوستی است. شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و مادام العمر از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و هیمشه بعد از استحمام نیز لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید.
  • تصویر کاربر ارزو شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ، میخواستم از اقای دکتر بپرسم ایا مصرف قرص پاورفیت باعث ایجاد ورم معده میشه؟.از وقتی پاورفیت مصرف میکنم معده من به شدت بزرگ شده با وجود اینکه اندام لاغری دارم ..یه مدت پاورفیت رو گذاشتم کنار دوباره شکمم سایز قبل شد دوباره الان که دارم مصرف میکنم دوباره شکمم ورم کرده ایا این ورم معده و پاورفیت بهم مربوط میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر Mah شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 616 مشاهده پرسش
    سلام پدر بنده ٦١ ساله و مبتلا به سرطان پروستات هستن و متاستاز به قسمتي هاي كمي از استخوان داشته و دكتر هورمون درماني و شيمي درماني و توصيه كردن
    سوال بنده در مورد روش هاي جديد درمان سرطان پروستات مثل سايبرنايف هست از نظر شما پدر رو براي درمان به كشوري كه تجهيزات پزشكي سايبرنايف دارند ببريم براي درمان بهتر است؟
    يا با شيمي درماني و هورمون درماني شروع كنيم ابتدا؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر رسول شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشیدمن یک ماه دربیضه راستم توده اندازه یک فندوق رشد کرده من راراهنمایی کنید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیص یا درمانی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید.
  • تصویر کاربر پردیس پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خواهش میکنم جوابمو بدین خیلیییی ناراحتم ..من با همسرم رابطه مقعدی هم داریم ولی شاید ماهی یک بار یا هر دو ماه..
    مشکلی برای مقعدم پیش اومده؟ اون دو نقطه قهوه ای و سیاه زگیل نیست؟ مقعدم بیماری خطرناکی نگرفته؟لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام
      زگیل نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 591 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط