درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام من هپاتیت بی دارم ایا قرص سیلد نافیل برام ضرر داره
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر خطری ندارد

  • تصویر کاربر سیدصالح یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    Slim shady:
    با سلام و خسته نباشی خدمت دکتره عزیز
    دکتر بنده چند مدتیه که بیضه سمته راستم مقداری بزرگتر از بیضه سمته چپه و لمسش که میکنم مقداره کمی درد میگیره میخاستم بدونم دلیلش چیه مشکله جدیی هست یا خیر ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر شبنن یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان خسته نباشید. من 3تا زگیل خیلی ریز کشاله ران دارم میخواستم بدونم خطری داره؟ باید دارو مصرف کنم؟و اینکه نظرتون راجع به قرص شیتاکه چیه؟ مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر شیوا یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    داروخانه رفتم ولی نمیدن
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 241 مشاهده پرسش
    سلام دكتر وقتتون بخير
    دكتر چندتا مشكل هست كه چند وقتيه داره ذهنمو مشغول ميكنه كه عرض ميكنم خدمتتون كه اگر نياز ديديد حضوري خدمتتون برسم ؛
    ١- انحناي الت تناسلي به سمت چپ البته نه با زاويه زياد كه بيشتر به نظر مياد عضلات سمت راست الت بيشتر هست كه شايد اينطور ديده ميشه
    ١- الت در حالت سفتي يا نعوظ خيلي به سمت بالا مياد نزديك زير ناف منظورمه كه لازمه براي دادن زاويه نود درجه نسبت به بدنم خيلي بسمت پايين فشار بدم كه اذيت ميكنه باعث درد در ناحيه ابتدايي الت ميشه(فكر ميكنم پوستش كوتاهه)
    ٣- زود انزالي ممنون ميشم راهنماييم كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      سلام

      برای دو مورد اول اقدام درمانی و جراحی نمی توان انجام داد.

      زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

    2. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      دكتر يعني مشكل خاصي نيست ؟ منظورم موارد يك و دو هست
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۶ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)

      مشکل خاصی نیست 

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط