درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 518 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام.
    من حدود یکسال پیش عمل واریکوسل سمت چپ را انجام دادم.
    بعد از عمل متوجه شدم که قدرت حرکت ارادی در بالا و پایین بردن بیضه چپ رو از دست دادم.
    یعنی فقط بیضه راست را میتونم با حرکت ارادی کنترل و بالا پایین کنم.
    که بعداز مراجعه به چند جراح(غیر از پزشکی که جراحی رو انجام داده بود؛چون معتقد بود مشکلی نداره!)
    بلاخره یکی از جراحان گفت حین عمل عصبی رو قطع کرده.
    از اون زمان ببعد یا به دلیل روانی و یا به دلیل واقعا زیستی احساس میکنم توانایی جنسی سابق رو ندارم
    مخصوصا تو نعوظ.
    حالا واقعا ممنون میشم راهنمائی کنین
    که اگه این قضیه میتونه مشکل آفرین باشه تا پیگیری کنم،
    از محبت و کرامت شما بینهایت سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.
    من اکنون ۱۸ سالم هس احساس میکنم که آلت تناسلی کوچکی دارم آیا راه درمان دارد یا خیر.
    قد:۱۶۰ وزن:۷۵
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    من الآن ۱۸ ساله هستم چند سال پیش که نمیدونستم که استمنا چیست این کار را انجام میدادم الآن که متوجه شدم احساس میکنم که دچار بیماری واریکوسل شده ام و احساس میکنم که بیضه هایم کوچک هستند چند روز پیش خود ارضایی که کردم خیلی کم منی اومد بیرون.
    برای درمان باید چکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر چند روزی هست سر آلتم پوسته پوسته میشه اسم این بیماری چیست و چکار باید کنم راحل چیست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      این ها نوعی اگزما و آلرژی پوستی است
      شب ها بمدت ۲ تا ۳ هفته پماد هیدروکورتیزون بزنید و از شامپو بچه برای شستن تناسلی در حمام استفاده کنید و بعد از استحمام لوسیون بدن بچه روی ناحیه تناسلی بزنید
  • تصویر کاربر دانيال دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    هزينه عمل افزايش آلت تناسلى چقدر هست؟ عملى كه چند سانت آلت مخفى را بيرون مياورد و اينكه آيا تزريق فيلر جهت حجم عوارض دارد؟ اگر دارد چه عوارضى دارد و بعد از عمل امكان خارج كردن آن هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید
      https://drjabbari.com/1954
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 600 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط