درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    در زیر ختنه گاه یا کلاهک مقداری پوست یا گوشت اضافه وجود دارد که حالتی پرده ای دارد و به انتهای کلاهک از زیر متصل است مثل پرده ای بودن الت است اما با این تفاوت که در زیر کلاهک قرار دارد و مقطع آن خیلی کوچکتر است در حالت غیر نعوظ قابل تشخیص است و در حالت نعوظ خیلی کمتر دیده میشود میخواستم بدونم که ایا این مورد به خاطر اشتباه در ختنه میباشد یا طبیعی است ؟
    اگر اشتباه ختنه میباشد ایا این مورد در انحنا دار شدن الت تأثیر دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر منصور شنبه ۳۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    باسلام اقای دکتر من الت تناسلی پرده دار از نوع خفیف دارم ولی چون الت نسبتا کوچکی دارم میخوام حالت خفیف رفع بشه تا کوچکی کاذب الت رفع بشه و چون از شهرستان میخوام بهتون مراجعه کنم اگه شما عمل جراحی رو برام انجام میدین مراجعه کنم؟و سوال دوم چون پرده در حالت که بیضه ها در اثر گرما از بدن جدا میشن قابل رویت است اگر در اتاق عمل بخاطر استرس یا سرما بیضه ها به الت چسبیده و پرده نمایان نباشه عمل جراحی مشکل نیست ؟در اخر از پاسخگوی جنابعالی که کاری بسیار پسندیده وقابل تقدیر است نهایت سپاس را دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مازيار شنبه ۳۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    ممنون براي پاسختون ، دكتر بنده ازمايش خون دادم و hsv2 و hsv1 رو داشتم ، مولوسكوم رو چك كردم ولي علايم و شكلش فرق ميكنه براي من مثل جوش سر سفيد هستش
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۳۱ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر amir دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 738 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    حدود دو هفته پیش من کلی سنگ و شن دفع کردم و بعدش یه چند روز مثانه و بیضه سمت راستم درد میکرد که سونو هم رفتم گفتند که سنگ دیده نمیشه و ممکنه جاش باشه که درد میکنه دوباره دیشب من درد شدید بیضه گرفتم و در ادرارم خون بود ولی سنگی ندیدم که دفع بشه بنظرتون چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر ماهان دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما بنده یک جوان 31 ساله هستم و از بچگی همیشه از کوچیک بودن آلتم رنج می‌بردم البته من دچار میکرو پنیس نیستم ولی خب از اندازه آلتم رضایت ندارم لطفا اگر واقعاً راه حل درمان دائمی وجود داره بنده رو راهنمایی کنید.. ضمنا بطور وحشتناکی دچار زود انزالی هم هستم به طوری که به محض دخول و کمتر از 30 ثانیه ارضا میشم لطفا کمکم کنید... ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲ اردیبهشت ۹۸( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط