درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    رضا:
    باسلام و خسته نباشید.من 30ساله هستم و اولین سونوگرافی که سال گذشته انجام دادم نقاط کلفیکاسیون در بیضه راستم مشهود بود که به درخاست پزشک متخصصم هر 6ماه برای کنترل رفتم و در این سه بار سونو گرافی که در این مدت انجام دادم نقاط کلفیکاسیون هیچ تغییر تعداد و اندازه ای نداشته وثابت مانده در 15 سالگی عمل فتق داشتم.در همان سن عفونت هم داشتم که تو سونو گرافی الان میگن از عفونت همان موقعه مونده ولی در طول این مدت اندازه بیضه راست در هر سونوگرافی کاهش مختصری داشته و بیضه چپ من واریکوسل جزعی دارد.میخاستم بدونم علتش چیه باید ازمایشی برای این کاهش اندازه انجام بدم از کجا بدونم علت و درمانش چیه؟
    به مدت دو سال هم هست که رشد موهای زیر بغل و الت تناسلی هم ضعیف شده و هم رشدش کمتر شده هر 2ماه یکبار اصلاح میکنم.
    راهی هست جلوی این کاهش حجم بیضه بگیرم.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری پنجشنبه ۸ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مجتبي دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد
    پوست قيمت ختنه گاهم هر دفعه حين سكس درد داره و بعدش سرخ ميشه ورم ميكنه و آبكي هستش
    دوتا احتمال ميدم يا بخاطر حساسيت به ليدوكائينه يا از شريك جنسيم بيماري گرفتم
    حالا براي درمانش چيكار كنم دكتر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من زگیل تناسلی داشتم سرکه سیب زدم الان جای سوختگی مونده تقریبا دوسال هست وجای سوختگی هرسال بزرگتر میشه لطفا راهنمایی کنید چکار کنم جای سوختگی بزرگتر نشود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب .سال نو شما مبارک.بیضه چپ بنده اتروفیک شده بود که دو سال پیش با عمل جراحی اونو خارج کردن و جای اون بیضه پروتز گذاشتن ولی بیضه سمت راست بنده سالم هست بعد از اون قضیه بنده ازمایش اسپرم دادم که شکرخدا مشکلی از لحاظ باوروری نیست فقط سوالم اینه که بنده سیگار زیاد مصرف میکنم بنظر شما مجددا ازمایش اسپرم بدم؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر a\\m دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مدتی است که سرآلت تناسلی امان احساس می کنم که عفونت داره وزرد می شه وآزمایش خون دادم مشکلی نداشتم ولی ویتامین دی مان کمه لطفا راهنما کنید علت چیه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۲ فروردین ۹۸( 7 سال پیش)
      سلام
      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم.
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط