درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 30 سالمه 4سال ازدواج کردم مشکل زود انزالی دارم و بخاطره همین زود انزالی میل جنسیم هم کم شده، میخواستم داروی بهم پیشنهاد کنید که بصورت روزانه مصرف کنم که هر موقع از شبانه روز قصد نزدیکی داشتم نخوام قبل نزدیکی به دنبال مصرف قرص باشم، اگه امکانش هست دارویی هم برای تقویت میل جنسی معرفی کنید،
    واینکه دارویی باشه داروخانه ها بدون نسخه بدن با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      سرترالین یا پاروکستین را می شود روزانه استفاده کرد گرچه من توصیه ام مصرف موردی است نه روزانه. نصف قرص سیلدنافیل 50 باعث بهبود توان می شود ولی روی میل تاثیری ندارد. سرترالین یا پاروکستین را بدون نسخه نمی دهند.

  • تصویر کاربر سولماز شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام ببخشيد دكتر من در حال تهيه قرص كينوكو پلاتينيوم ٧5٠ هستم از خارج از كشور ميخواستم بپرسم روزي چند تا بايد بخورم و چند ماه بايد خورده بشه من و نامزدم ؟
    خودم ٢ سال هست اين ويروسو دارم تايپ ١6 ،66،5٣،44،54،55
    و نامزدم هم 6 ساله مبتلا هستن خواستم بدونم كسي بوده با اين قرص و مكمل ها و ويتامين ها درمان شده باشه ؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      روزی 2 تا برای 6 ماه. این داروها به درمان کمک می کند ولی اینگونه نیست مصرف این دارو باعث بهبود قطعی و دفع 100 درصد ویروس شود.

  • تصویر کاربر م شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید چند وقته دچار عفونت هستم و امروز در صورتی که فکر میکردم این خارش ناشی از عفونت هست خودم رو توی اینه بررسی کردم و متوجه دونه های کوچیک و ریز شدم با توجه به عکس از نظر شما دچار زگیل تناسلی شدم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام کیفیت عکس برای تشخیص و قضاوت مناسب نیست. لطفا در همین بخش عکس مجدد با وضوح بهتر ارسال کنید.

  • تصویر کاربر کامبیز شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 10291 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام، حدود ۱۵ سال قبل جراحی باز سنگ حالب کلیه راست نمودم پس از آن هر سال یک بار سونوگرافی انجام دادم که همه چیز نرمال بود ولی از ۲ سال قبل در سونوگرافی گزارش شده که استاز در کلیه راست دیده میشود که میتواند ناشی از اسکار باشد سنگ و هیدرونفروز دیده نمی‌شود و سایر موارد نیز نرمال بود . از آن تاریخ هر ۶ ماه سونوگرافی انجام دادم که مانند قبل باز هم استاز وجود دارد ولی سایر موارد نرمال بوده ضمن اینکه دکتر در طول این مدت داروی لیتوریکس بی تجویز نمودند
    استاز در کلیه چیست؟ آیا خطری دارد؟ درمان آن چه میباشد؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      استاز در کلیه خطری ندارد و می تواند ناشی از عمل باشد و درمانی نمی خواهد فقط نیاز به پیگیری دارد که شما بخوبی دارید با سونوی هر 6 ماه پیگیری می کنید.

  • تصویر کاربر سینا شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما اقای دکتر بنده ۲۰ سالمه حدود یک هفته ای می شود که یک رگ دقیقا از ابتدا الت تا وسط به وجود امده که در حالت عادی(بدون نعوظ)دیده میشود که خیلی ترسناک اور است که با دست زدن برطرف می شود ولی مجددا به وجود می اید اما موقع نعوظ انگار که داخل شیاری قرار میگیرد وبرجستگی رگ از بین می رود احساس می کنم که بیشتر می شود(پیش روی به سمت کلاهک) یکدفعه این مشکل به وجود امد.ایا بر طرف میشود؟با تشکر فراوان از پاسخ شما
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۰ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط