درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    70 ساله هستم
    حدود ده روزی است که زیر شکمم ورم کرده و این باعث افتادگی زیر شکم شده بگونه ای که باعث شده روی آلتم پوستی مانند زمان قبل از ختنه بوجود بیاید و بنظر برسد که آلت کوچک شده و داخل بدن شده و موقع ورم پوست اش زبر میشود صبح ها ورم کمتر میشود
    پای چپ هم ورم دارد که صبح ها کمتر میشود
    من قبلا کار ایستاده نداشتم ولی الان ده ماهی است که به خاطر شغل ام روزی شش تا هشت ساعت سر پا می ایستم
    و ورزش یا پیاده روی هم دو سالی است که انجام نمیدم
    عکس آخر مربوط به صبح است که وام کمتر میشود
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      یه عکس بفرست که ورم داره

    2. تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      عکس را فرستادم
    3. تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
      من دو تا عکس که وام را نشان میدهد در کانال تلگرام گذاشته بودم
    4. تصویر کاربر فرهاد سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۶ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      باذتوجه به ورم‌همزمان پای چپ و ناحیه تناسلی که در طول روز با ایستادن تشدید و صبح ها کمتر است بهتره ابتدا دکتر قلب و سپس دکتر عروق ببیندتان

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Mersad دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    من از طریق سایتتون سوالی پرسیدم انگار ثبت نشده بود و جوابی نگرفتم
    #پرسش
    من مایع مذیم یا همون پیشراهم خیلی سریع و با اولین تحریک ترشح میشود آیا طبیعی هست یا خیر؟ایا میتوان درمانش کرد؟ سوال درمورد زود انزالی
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      اینحالت طبیعی است و جزو واکنش طبیعی بدن مردان هست اما اگر منی حارج می شود و زودانزال هستید موضوعش فرق می کند.

  • تصویر کاربر نرگس دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    بنده یک دوره قرص جلوگیری از بارداری استفاده کردم و چند روز قبل سکس داشتم و پارتنرم روی لبشون تب خال داشت
    و درسکس اونجای منو خوردن .
    فرداش من پریود شدم و سوزش شدیدی شروع شد
    به سختی دستشویی میکنم
    زخم شده بود و یک روز بعد جای دیگشم قرمز شده و خارش دارم
    نمیدونم چیه؟
    تبخال تناسلی هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      به احتمال زیاد تبخال هست. فعلا کرم آسیکلوویر بزنید و قرص ویرابکس 1000 میلی هر 12 ساعت برای 5 روز استفاده کنید

  • تصویر کاربر Elyas دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1574 مشاهده پرسش
    پسر26 ساله هستم. مشکل زودانزالی دارم. قرص کاربامازپین مصرف میکنم برای تشنج. چطور میتونم درمان بشم؟ ایا قرصی هست که تداخل دارویی نداشته باشه ؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی و دائمی ندارد و فقط با داروها می توان آن را کنترل کرد. برای تداخل دارویی بایستی با متخصص مغز و اعصاب معالج تان مشورت کنید.  یعنی وقتی که دارو استفاده می کنید مدت زمان وقوع انزال را طولانی کرد اما نمی توان این بیماری را تا آخر عمر ریشه کن کرد. مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت مصرف دائمی و روزانه یک عدد یا استفاده بصورت 6 ساعت قبل از نزدیکی)، یا قرص داپوکستین 30 یا 60 میلی گرمی 1 تا 3 ساعت قبل از نزدیکی. بدیهی است تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود. اسپری لیدوکائین 10 درصد یا کرم زایلا-پی داروهای موضعی برای کنترل زودانزالی هستند 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید. اگر با زدن بیحس کننده ی موضعی آلت نعوظ و سفتی خود را از دست می دهد می توانید از نصف قرص سیلدنافیل 50 میلی یک ساعت قبل از رابطه نیز استفاده کنید. از قرص ترامادول هم یک ساعت قبل از رابطه می توان استفاده کرد ولی استفاده از این قرص خطر اعتیاد در آینده را دارد و بهتر است به عنوان آخرین روش و در صورت عدم پاسخ به دیگر روش های درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

  • تصویر کاربر یونس دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    pسلام وخسته نباشید خدمت دکتر جباری
    امیدوهرم همیشه سالم و جان درست باشید
    دکترجان من یه چند ماهی هست روی کلاهک دستگاه تناسلیم لکه های(نه برجستگی)قهوه ای رنگ مشاهده میشه وخیلی ازارم میده ودرضمت پوست الت تناسلیم هم دقت کردم در حالت عادی بعضی مواقع چین برمیداره
    ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگه به پزشک نیازهست بنده حقیر راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۵ خرداد ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام در صورت صلاحدید عکس واضح بفرستید تا بتوانم کمک تان کنم.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط