درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    با سلام
    برامدگی‌های بسیار کوچکی در زیر دستگاه تناسلیم هست که مطمئن نیستم که زگیل هستن یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام
      زگیل نیست
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 589 مشاهده پرسش
    دکتر این دستگاه های وکیوم و بزرگ کننده الت استفاده ی مداوم ازشون برای بزگ کردنه الت باعث بیماری هایی مثل واریکوسل یا مشکلی در عروق خونی ایجاد نمیکنن؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 191 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من 21 سالمه
    مجرای ادرار من دوبل هستش ( دوتا لوله وجود داره سر الت من که فکر کنم یکی ادرار و یکی هم منی)
    و الت تناسلی من پرده ای هست ( ار وسط الت پرده شروع میشه )
    و اینکه سر الت من کجی به سمت پایین داره
    ( چند سانت اخر التم بسمت پایینه )

    من میخوام این مشکلاتو حل کنم

    میشه هر سه مورد رو با یک بار جراحی حل کرد ؟؟

    من با دوبل بودن تا الان به مشکل نخوردم
    ایا امکانش هست که دچار مشکل بشم ؟
    ( اگر ن تا دست نزنم )

    ایا میشه این مشکلاتمو با یک بار جراحی حل کنم یا هر کدام به نوبت ؟؟

    و اینکه مدت بستری و زمان حمل حدودا چه مقدار طول میکشه ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر H-kh72 یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 216 مشاهده پرسش
    سلام.اگه ژیلت فرد سالم با ژیلت کسی که زگیل تناسلی داره برخورد کنه، در صورت استفاده از ژیلت ویروس به فردی که سالمه منتقل میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    اقای دکتر من پسری ۲۱ ساله هستم که دچار واریکوسل گرید۳ دو طرفه می باشم که ۳ سال پیش سمت چپ را عمل کردم ولی الان عود کرده. میزان تستسترون کل من ۴.۸ است.۱-ایا این مقدار برای سن من نرمال است؟۲- درصورت کمبود ایا میتواند به خاطر واریکوسل باشد؟ و چه راهی برای افزایش آن وجود دارد؟۳- ایااین کاهش میتواند موقتی باشد؟چون من در ۳ ماه گذشته حالات شدید روحی روانی از جمله استرس و افسردگی داشته ام.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۷ بهمن ۹۷( 7 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 592 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط