درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (50 امتیاز)
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید. کیس OAB با آسیب نخاعی MMC سال 97 بدون تزریق بوتاکس و مصرف 10 میلی ویسول،100 میلی نیتروفورانتوئین و 10 میلی باکلوفن و 4/ میلی تامسولوسین به مدت چند ماه بین 3 تا 4 ساعت بی اختیاری ادرار نداشته و سونداژ انجام میداده. سال 98 بوتاکس انجام داده و 10 میلی ویسول و نیتروفورانتوئین مصرف میکرده ولی بیشتر از یک ساعت دوام نداشته ( یه مقدار ساعت سونداژ مرتب نبوده). سال99 به دکتر جدیدی مراجعه کرده که گفتن مثانه در آسیب نخاعی در ناحیه لومبوساکرال شل هست نه پرفشار پس تولترودین 4 میلی آهسته رهش مناسب هست. در صورتی که 2 بار یوروداینامیک انجام شده و هر دو OAB قید شده و اتفاقا فشارش هم زیاده.
    1. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      1-با اینکه ویسول10 ممکنه اون نتیجه سال97 رو نده، در کنار نیتروفورانتوئین به مصرفش ادامه بده یا نه؟ یک ذره هم از شدت بی اختیاری کم کنه خودش عالیه.
      2- ویسول10 برای کیس OAB با سابقه آسیب نخاعی MMC و انجام CIC گزینه مناسبی میدانید یا فکر میکنید گزینه بهتری وجود داره؟
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      فقط یادم رفت بگم سال 97 سیتالوپرام 40 هم مصرف میکرده برای اضطراب و اینکه سن هم 24 سال هست
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      ویسول و تولتردودین تقریبا یه کار انجام می دهند و ملاک اصلی هم یورودینامیک هست لذا فرق نمی کنه ویسول استفاده نید یا تولترودین

    4. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)
      نیازی به مصرف تامسولوسین میبینین در کنار ویسول؟
    5. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      بله

    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نرگس یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    من اخیرا با شخصی که دارای زگیل تناسی است(که البته لیزر کرده بودن و چیزی روی آلت دیده نمیشد) رابطه سکس دهانی و رابطه ی خارج از واژن و مقعد داشتم اما تماس ایجاد شده بود. امکان انتقال ویروس به من چقدر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      نمیشه درصدی مشخص کرد ولی احتمالش هست

  • تصویر کاربر بیتا یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترخسته نباشین 16اردیبهشت دکترپوست بهم گفتن زگیل مقعد دارم برام کرایو کردن وهمون روز ورم کرد روزبعدش تاول زدترشح اومد وبوی بدی داشت وبادستمال کاغذی روش کشیدم وهمه پوستش چسبید الان فقط یه لکه سفید رو پوست من مونده به نظرتون این واقعا زگیل بوده؟ 😔اخه خشک نشد سیاه نشد زگیل،
    من اول کنار مقعدم چندسال پیش یه لکه دیدم قهوه ای بود امسال یکم اومدبالا ومن فک میکردم ماله بواسیر ولی دکتر گفت زگیل به نظرتون چی بوده😔
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      اونجایی که زخمه بواسیر ایجاد نمیشه بودشیر داخل تره در واقع اون برجستگی روی چین مقعدی بواسیر هست  لذا بواسیر نبوده ولی اینکه زگیل بوده یا خیر الان. دیگه قابل قضاوت نیست

  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر .من واریکوسل چپم رو 15 ابان ماه 98 عمل کردم.بعدش تو اسفند دوباره بیض چپم درد داشت بعد از چند روز خوب شد. الان از 17رمضان دوباره درد دارم اونم‌خفیف ولی در کل اذیت میکنه منو.ایا دوباره واریکوسل دارم.واینکه. برم دکتر یا نه. طبیعیه

    اگه میشه قرصی تجویز کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام
      نیاز به عمل مجدد نیست و طبیعیه
      گاهی درد آزار دهنده هست می توانید کپسول سلکسیب 100 هر 12 ساعت استفاده کنید

  • تصویر کاربر Mh یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت اقای دکتر
    همسر من برای دیرارضا شدن از قرص ترامادول استفاده میکنه ومن بخاطر عوارض این قرص خیلی ناراحتم ایا قرص دیگه ای میشه معرفی کنیدکه جایگزین کنه ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۹( 6 سال پیش)

      سلام

      قرص داپوکستین ۲۰ یا ۶۰ میلی ۱ تا ۳ ساعت قبل از رابطه

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط