درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر رامین شنبه ۱۵ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    مجاری ادرار با عرض سلام و خسته نباشید
    ببخشد زودانزالی عمل جراحی نداره که برای همیشه از این مشکل راحت بشیم و قرص مصرف نکنیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۱۵ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر

  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 175 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب خدمت دکتر جباری
    جواب آزمایشم خدمتتون ارسال شد و سوال بنده از شما این هست که چرا در جواب ابتدا به پاپیلوماتزیس اشاره شده بعد آخرش گفته چیزه دیگه ای گفته با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      پاپیلوماتوز یک واژه کلی است و مهم تشخیص نهایی است که ظاهرا زگیل می باشد

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 205 مشاهده پرسش
    اقای دکتر اینم از عکس الت تناسلی من ببخشید منو .. ولی خیلی استرس دارم

    ((((سلام از اقای دکتر .
    من فردی چاق هستم وزنم ۱۱۰ قدم ۱۸۵ و ۲۱ سال سن دارم . اقای دکتر من به خاطر کوچکی التم رنج میبرم به طوری که با چربی ۱۱ سانت بدون چربی ۱۷ سانت محیط الت تناسلی من بین ۱۱.۵ تا ۱۲.۰ و قطر ۳.۵ تا ۳.۸ است خواستم بدونم چاقی میتونه قطر و محیط الت تناسلی را کم کند؟ با کاهش وزن چقدر محیط التم اضافه میشه؟ من یک بار در کوچکی با فشار الت تناسلی خودم رو تو مچ فشار دادم میتونه به خاطر اون بافت اسفنجی اسیب دیده و کوچک مونده باشه؟ میتونه تو مچ فشار کردم باعث کوچکی التم شده باشه؟ ایا با لاغر کردن الت من انعطاف پذیر میشه؟؟ تو رو خدا جواب بدین تا از این وضعیت فعلی بیرن بیام زندگی ندارم من.

    استفاده از روش پنیمور و جلکینگ تهیه روغن خراطین و روغن زالو میتونه تو بزرگ کردن کمک کنه؟؟ )))
    1. تصویر کاربر علی شنبه ۱۵ دی ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر رویش مو بر روی الت تناسلی من و دانه های سفید طبیعیه؟ یا با جراحی میشه درستش کرد؟؟ قیمت چقدر میشه
    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      سایز الت نرماله کاری هم برای افزایش سایز نمیشه داد

      اقای دکتر رویش مو بر روی الت تناسلی من و دانه های سفید طبیعیه؟....................بله

      یا با جراحی میشه درستش کرد؟؟..........................خیر

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر رسول دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام زود انزالی شدید دارم هر قرص یا اسپره یا ژل استفاده کردم بهتر نشد بدترم شد.دکتر متخصص این بیماری در اراک کسی هست
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود اسپری لیدوکائین 10درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.

  • تصویر کاربر حامد دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من 36 سال سن دارم و ورزش بدنسازی انجام میدم و در ازمایشی که گرفتم میزان t4=65,tsh=12,fsh=14,lh=144,testesteron=24
    ودر ازمایش مقدار fshپایین تر از حد نرمال زده ایا مشکلی در باوری من ایجاد میکنه یا نه ممنون و درمانش چیه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      توصیه می کنم آزمایش اسپرم هم انجام دهید

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط