درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 166 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما دکتر عزیز و مهربان و ممنون از این که منرو راهنمایی فرمودین ولی سوال من اینه که ایا تبخال تناسلی درد داره یا نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      درد خفیف هست بیشتر سوزش و خارش هست

  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر... من یکماه پیش یکسری علایم ادراری مثل کاهش حجم ادرار داشتم ودکتر تشخیص الاهاب پروستات دادن وده تا تاوانکس به من دادن قبل از مصرف داروها کراتینین من 1 بود ولی یکفته بعداز اتمام داروها وانجام ازمایش جدید کراتینین من1.3 شد سوالم اینه ایا من نارسایی کلیه پیداکردم وبنظر شما علت افزایش کراتینین چی هست وایا نیاز به استفاده از دارو برای کاهش کراتینین دارم یاخیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      به نظر من آزمایش را یک ماه بعد دوباره تکرار کنید

  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام سر آلتم یه لکه قرمز رنگ زده کلا رنگ‌آلتم و بیضم خیلی کبود شده باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر سید دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من خیلی بی میل شدم اصلا میل جنسی ندارم از آخرین باری که سکس داشتم با یه خانم سن بالا بود برای بار اول ارضا شدم و لی برای بار دوم با اون خانم دیگه ارضا نشدم رقبتی بهش نداشتم چند ماه بعدش با یه خانم دیگه وارد رابطه شدم سن ایشون هم بالا بود بازم ارضا نشدم مجبور ششدم خود ارضایی کنم تا تخلیه بشم من الان نامزد کردم و یل هیچ حسی به جنس مخالفم ندارم هیچ دارویی هم مصرف ندارم اهل هیچی هم نیستم نه مخدر و الکل نه دخانیات ترو خدا کمکم کن😭 من واریکوسل هم دارم نمیدونم ربطی داره یا نه گرمی هم خیلی میخورم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      اینحالت ریشه ی روانی دارد و بایستی به سکسولوژیست مراجعه کنید

  • تصویر کاربر Peyman دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 149 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ببخشید بنده ۲۳ سالمه میخوام ازدواج کنم طول آلت بنده ۱۱:۵ و قطرش ۱۳:۵عستش به نظرتون کوچیکی الت دارم و میشه به رضایت جنسی رسوند همسرمو چون میترسم به مشکل بر بخورم بعدا لطفا کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر کاریش نمیشه کرد

    2. تصویر کاربر دکتر محمد جباری دوشنبه ۱۰ دی ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام برای آشنایی با نحوه ی اندازه گیری سایز آلت و روش جراحی افزایش سایز آلت و همچنین عوارض و میزان اثربخشی آن به لینک زیر مراجعه کنید https://drjabbari.com/1954

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط