درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (52 امتیاز)
  • تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشیدبه جزمشکل زودانزالی که داشتم ورفع نشداختلال نعوظ هم پیداکردم،بعضا۲هفته یا۳هفته هم میشه که هیچ میلی به رابطه جنسی باهمسرم ندارم موندم دیگه بااین مشکلم چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      زودانزالی درمان قطعی ندارد ولی با درواروهایی مثل بیحس کننده های موضعی و قرص هایی مثل پاروکستین 20 میلی یا سرترالین 50 میلی( بصورت دائمی و روزانه یک عدد یا اینکه 6 ساعت قبل از نزدیکی)، می توان آن را کنترل کرد ولی تا زمانی که دارو مصرف می کنید موثر است و با قطع دارو مشکل مجددا ظاهر می شود اسپری لیدوکائین 10درصد یا کرم زایلا-پی یکی از این داروهاست. 20 تا 25 دقیقه قبل از مقاربت و حتی قبل از سفت شدن آلت به کلاهک آلت و زیر آن و یا کلاهک به اضافه نیمه انتهایی آلت یا تمام آلت بزنید(بر حسب شدت زود انزالی و میزان سفتی آلت). حتما بعد از احساس بی حسی و قبل از شروع روابط جنسی آلت خود را بشورید.

  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترخسنه نباشیدپسرم دوسال وسه ماهشه براش تشخیص هیدروسل راست دادن یک پزشک گفتن که بایدجراحی شه وپزشک دیگه میگن ولش کنیدتاشش ماه آینده شایدخودش خوب شد راهش به شکم هم گفتن کمی بازه
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      اگر به شکم راه دارد بایستی جراحی شود و خودبخود خوب نمی شود.

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    ببخشید مزاحمتون شدم. راستش در مورد مشکل خودم زیاد تحقیق کردم ولی جواب قطعی پیدا نکردم.مشکل من سایز آلت تناسلی و اندازه بیضه هامه.من 21 سالمه. آلت تناسلی من در حالت خوابیده 3 یا 4 سانت شاید باشه و در حالت نعوظ به 12 سانت میرسه.نمیدونم من مشکل دارم یا نه؟ هم سن و سالای من سایز آلتشون چه در حالت خوابیده و چه در حالت نعوظ به مراتب بزرگتر از منه. یکی میگه سایز آلت در حالت نعوظ ملاکه یکی دیگه میگه در حالت خوابیده ملاکه و باید حداقل 6 سانت با‌شه اندازه بیضه هام هم نسبت به هم سن و سالم احساس می کنم که کوچیکه. من گیج شدم. از این بابت هم خیلی ناراحتم.بخاطر کوچیکی آلتم هم روم نمیشه به دکتر مراجعه کنم. خیلی ذهنم مشغوله. آقای دکتر بگید من چیکار باید کنم؟ آیا باید عمل جراحی انجام بدم؟
    ممنون بابت پاسخگوییتون.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      سایز آلت در حالت شل کاملا متغییر است و ملاک نیست و 12 سانت نرماله گرچه سایز آلت مثل بقیه ویژگی های بدن با دیگران متفاوت است و شما نبایستی مقایسه کنید. برای بیضه ها هم اگر سایز نرمال هست نگران نباشید اگر شک دارید سونوگرافی انجام دهید.

  • تصویر کاربر بیمار چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام
    جناب دکتر عذر می خوام
    مشکل من بوی عرق بدن هست که حتی با وجود حمام روزانه و استفاده از صابون ضد باکتری باعث از بین رفتنش نمیشه یعنی حتی یک دقیقه بعد از حمام مجدد همون وضعیت هست
    آیا مشکل می تونه ربطی به مسائل هورمونی داشته باشه؟ به لحاظ جسمی مشکلی ندارم ، به طور مرتب هم سه ماه هم آزمایش های چکاپ رو انجام می دم و اوکی هستم
    ولی من کبد چرب گرید 1 هم دارم ، شنیدم این تاثیر داره
    من تقریبا زیاد عرق می کنم متخصص داخلی ، پوست و و غدد هم رفتم می گن نرماله ، فابریک بدنت اینجوریه که زیاد عرق می کنی ، اما حداقل می خوام بوی بدش رو رفع کنم
    ممنون می شم اگر بتونید راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      شاید استفاده از مام و دئودرانت بتواند بوی بد را کم یا حذف کند

  • تصویر کاربر مایسا چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من زگیل تناسلی دارم و مدتیه صورتم دچار لک های قرمز و خشک و پوسته پوسته شده که هی میکنمشون و بین دوتا ابروهام التهام پوستی ایجاد شده که حالت برامده است میخواستم بدونم که به اچ پی وی مربوط میشه؟من دچار اگزما و قارچ هم شدم ممکنه بخاطر اچ پی وی باشه توروخدا جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      خیر ربطی به اچ پی وی ندارد و بیشتر به اگزما مربوط هست

    2. تصویر کاربر مایسا چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)
      اقای دکتر یعنی منی که دچار اگزما و قارچ پوستی شدم دلیلش ویروس اچ پی وی نمیتونه باشه؟بخاطر آبروم حتی نمیتونم دکتر برم تورو خدا کمکم کنید
    3. تصویر کاربر دکتر محمد جباری چهارشنبه ۲۸ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      خیر ربطی ندارد

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط