درمان زگیل تناسلی با کرایو بهتر است یا لیزر 

در این مقاله مطالعه می کنید:

در این مقاله مطالعه می کنید:

در زیر نتایج مطالعه ای که در رابطه با بهترین درمان زگیل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و توسط اساتید محترم متخصص پوست انجام شده و در مجله Iranian Journal of Microbiology در دسامبر 2012 به چاپ رسیده، ارائه می گردد. در ادامه مطلب توضیحاتی ارائه خواهیم داد که آیا کرایو بهتر است یا لیزر.

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) از گروه بزرگی شامل 120 ژنوتیپ تشکیل شده که لایه اپی تلیالی پوست یا مخاط را مبتلا کرده و عمدتا باعث پاپیلومای خوش خیم می شود. HPV ناحیه تناسلی – مقعدی یک عفونت جنسی خیلی شایع بوده که 40 نوع ویروس HPV در بروز آن دخالت دارند و غالبا افراد جوان را مبتلا می سازد.

علت زگیل تناسلی در مردان چیست؟ کونیلوما آکومیناتا یا همان زگیل تناسلی – مقعدی خوش خیم توسط انواع کم خطر 6 و 11 ایجاد می شوند. عفونت پایدار با انواع پرخطر HPV 16 و 18 علت اصلی سرطان گردن رحم و بخشی از سرطان های واژینال، ناحیه تناسلی خارجی زنان، آلت تناسلی مردان، مقعد ، ناحیه حاق و حنجره و ندرتا انگشتان است. در این مطالعه اثرات لیزر co2 با کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی زنان و آقایان مقایسه شد. 160 بیمار با زگیل 10 میلی متر یا بیشتر در ناحیه تناسلی  بصورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و نیمی از آن ها با لیزر co2 و نیمی با کرایوتراپی زگیل تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران یک دوره 3 ماهه پیگیری شدند. در گروهی که تحت درمان با لیزر قرار گرفتند 76 نفر از 80 نفر (95%) در یک جلسه زگیل ها از بین رفت و در گروهی که تحت درمان کرایوتراپی قرار گرفته بودن 37 نفر از 80 نفر (46.2%) در 3 جلسه با فواصل دو هفته ای زگیل ها از بین رفت. در این مطالعه دیده شد که میزان عود در گروهی که لیزر کردند( 0.05%) کمتر از گروهی بود که کرایو کردند (18%). نتیجه گیری نهایی در این مطالعه این بود که لیزر CO2 حدود دو برابر موثر تر از کرایوتراپی در درمان زگیل تناسلی از نظر پاکسازی زگیل، عود و عوارض می باشد.

برای دیدن گالری متنوعی از عکس های زگیل تناسلی بر روی عکس زگیل تناسلی در مردان کلیک کنید.

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص ارولوژی ترمیمی

تصویر  دکتر محمد جباری
دکتر محمد جباری

دکتر محمد جباری جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و تناسلی همچنین فلوشیپ فوق تخصصی ارولوژی ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و عضو انجمن علمی ارولوژی ایران می باشد.

آیا این مطلب مفید بود؟ لطفا به آن امتیاز دهید
4.1/5 - (51 امتیاز)
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    من بیضه ی سمت راستم کوچکتر از چپ است دلیلش چیه ایا درمانی وجود ی)داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بدون معاینه نمی توانم نظری بدهم و تشخیصی را مطرح کنم. توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک ارولوژیست مراجعه کنید

       

  • تصویر کاربر بهروز سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    اقای دکتر من دو ماهه بیضه نزول نکردم رو عمل کردم ۳۰ سالمه دست که بهش میزنم انگار داخله سفتی داره ولی مثل بیضه راستم تو دستم نمیاد در صورتی که سونو گرافی گفته ۱ میلی متر کوچک تر از سمت راستیه این طبیعیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      بدون معاینه نمی توانم نظر قطعی بدهم ولی احتمالا طبیعی است

  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من یک پسر 14 هستم یه چند روز هست که یه برامدگی سفید رو سمت راست التم به وجود اومده الان یه چندتا عکس هم برای شما میفرستم ببینید ایا زگیل هست یا ویروس خطرناکیه ؟ این هم عکس هاش ببینید خطرناکه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام توصیه می کنم برای معاینه و در صورت نیاز انجام بررسی لازم حضورا به پزشک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر م شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشیدو عرض معذرت ،دوروز پیش صبح برای از بین بردن حالت نعوظ کمی به آلت تناسلی فشار آوردم که باعث شد حالتی شبه کشیدگی پیش بیاد.البته هیچ درد و سوزش شدیدی هم نداشت.هیچ نوع خونمردگی و کبودی و تغییر رنگی هم تو این ناحیه نبوده.فقط سوزش خفیفی احساس میکنم و بعضی موقع ها هم بیضه هام درد خفیفی میکنن.همچنین قسمتی که ناحیه تناسلی به بدن متصل میشه هم گاهی درد میکنه.با عرض معذرت مجدد سعی کردم برای اینکه از سلامتم مطمئن بشم چند بار حالت نعوظ بدست بیارم منتها این اتفاق نمیافته. در واقع یه نوع بی حسی وجود داره.حتی بعد از این کارم یه درد خفیفی هم تو این ناحیه احساس میکنم.سوالی که از شما داشتم اینکه این مشکل عادیه یا باید به یه متخصص مراجعه کنم.با اینکه زمان زیادی نگذشته ولی با مطالبی که تو اینترنت خوندم نگران شدم که مشکل جدی ای به وجود آمده باشه.ممنون میشم کمکم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      شلام 

      احتمالا موضوع جدی نیست و بتدریج برطرف می شود

  • تصویر کاربر سعیدد سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر برای اینکه مشخص شود یکی بیماری تناسلی داره یا نه چه ازمایشی باید داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 7 سال پیش)

      سلام

      اقای دکتر برای اینکه مشخص شود یکی بیماری تناسلی داره یا نه چه ازمایشی باید داد؟.........................آزمایش نیاز به نسخه پزشک دارد و اگر به پزشک مراجعه کنید برایتان خواهند نوشت.

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر shiva جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام من 32 سالمه و1ماه مبتلا به زگیل تناسلی شدم.نزدیک 8 سالی هم هست که قارچ دارم.این اواخر هم خیلی شدیدتر شده.علت زگیلها از این میتونه باشه یا نه؟اگر نه از چیه؟کلن علت پیدایش زگیل از چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر محمد جباری جمعه ۲۵ بهمن ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام
      زگیل تناسلی در اثز تماس جنسی معمولا ایجاد می شود و البته اگر شما مدت زیادی است که قارچ دارید احتمالا سیستم ایمنی بدنتان ضعیف هست یا بیماری مثل دیابت دارید
درحال دریافت اطلاعات
مقالات مرتبط